Flyeralarm logo

Flyeralarm reviews, ervaringen en beoordelingen

Flyeralarm reviews, ervaringen en beoordelingen
2292
Flyeralarm logo
Website
Flyeralarm
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Flyeralarm

Op zoek naar het beste drukwerk? Dan zou je kunnen overwegen om zaken te gaan doen met Flyeralarm. Omdat je nou eenmaal niet over één nacht ijs wilt gaan, hebben we speciaal voor jou een samenvatting gemaakt van de reviews en ervaringen die bestaande klanten gemaakt hebben. Het is vervolgens aan jou om eventueel ook te kiezen voor Flyeralarm.

Over Flyeralarm

Flyeralarm geldt als een van de grootste online drukkerijen die Europa kent. Het bedrijf werd opgericht in 2002 door Thorsten Fischer. Core business is het produceren en verkopen van bedrukte artikelen, net als reclamesystemen voor de zakelijke markt. Flyeralarm biedt ook hulp bij markering en webdesign en is ondertussen actief in dertien landen. Er werken rond de 2400 mensen bij deze specialist, verdeeld over zes verschillende locaties.

Waarom kiezen voor Flyeralarm?

Door te kiezen voor Flyeralarm, kies je voor zeer ervaren specialisten die dagelijks rond de 15.000 opdrachten uit weten te voeren. En dat naar volle tevredenheid. Niets voor niets heeft Flyeralarm al een miljoen klanten aan zich weten te binden. Je kiest ook voor de specialist vanwege de zeer snelle levering, want doorgaans heb je de bestelde producten al de volgende dag thuis. Het aanbod van Flyeralarm mag ook gerust indrukwekkend genoemd worden. Het gaat dan om drukproducten, reclametechniek, relatiegeschenken, kleding, stickers, verpakkingen en productsamples om slechts het topje van de ijsberg te noemen. Flyeralarm bied je bovendien gratis bestandscontrole terwijl ook de verzending gratis is.

Is Flyeralarm betrouwbaar?

Volgens bestaande klanten en getuige de reviews en ervaringen die zij delen is Flyeralarm een betrouwbare partij. Je kunt de klok gelijk zetten op een zeer snelle levering en afspraak is echt afspraak als je zaken doet met de aanbieder van bedrukte artikelen en reclamesystemen. Daarnaast loopt de onderneming voorop als het gaat om milieu aangelegenheden. Zo wordt bijvoorbeeld de verzameldruk methode toegepast. Met die methode kan de uitstoot van CO2 met liefst 50 procent gereduceerd worden. Simpel gesteld komt het er op neer dat de perscapaciteit steeds zo goed mogelijk benut wordt. Uiteraard kun je bij Flyeralarm gebruik maken van FSC/PEFC gecertificeerd papier.

Klantenservice en klachten

In de praktijk komt het amper voor, maar toch. Stel je wilt een klacht indienen bij Flyeralarm, hoe doe je dat dan? Welnu, de specialist bied je verschillende mogelijkheden om je onvrede kenbaar te maken. Zo kun je bellen, kun je gebruik maken van de callback service en kun je ook een e-mail sturen. Kijk altijd wel eerst naar de veel gestelde vragen, soms is het indienen van een klacht en zeker het stellen van een vraag dan al overbodig. Je kunt ook via Instagram, Facebook en Twitter nog contact leggen met Flyeralarm. Mogelijkheden voldoende dus.

Wil jij ook beoordelen?

Het is logisch dat bedrijven zelf laaiend enthousiast zijn over hun eigen productie. En dus heb je veel meer aan de beoordelingen van mensen die al eens een bepaalde dienst gebruikten of al werken met een product. Dan krijg je echt informatie vanuit de praktijk. Die informatie helpt je bij het nemen van de juiste beslissing, zoveel is zeker. Daarom doen wij een beroep op je en vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen ook als ze knopen door moeten hakken.

Reviews over Flyeralarm
Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Drukbedrijf.nl logo
Drukbedrijf.nl
3 beoordelingen
7,5
Partyprintje logo
Partyprintje
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Flyeralarm
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Acrylfoto.nl logo
Acrylfoto.nl
1 beoordeling
9
Drukbedrijf.nl logo
Drukbedrijf.nl
3 beoordelingen
7,5
Partyprintje logo
Partyprintje
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Flyeralarm een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Flyeralarm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Flyeralarm actief?

Flyeralarm is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Flyeralarm reviews? Dan kun je naar de website van Flyeralarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie