Fleurdirect logo

Fleurdirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Fleurdirect reviews, ervaringen en beoordelingen
2880
Fleurdirect logo
Website
Fleurdirect
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fleurdirect

Ben jij ook zo iemand die niet zonder bloemen en planten kan? Is er niets groens in je huis, dan ziet het er snel zo ongezellig uit. Planten zorgen meteen voor een natuurlijke en mooie uitstraling. Bovendien zijn ze goed voor onze gezondheid. We voelen ons meer ontspannen als er planten in onze omgeving zijn. Zoek je planten voor in je slaapkamer, je woonkamer of een andere ruimte in je huis? Wil je het kantoor opfleuren door middel van planten? Nu zoek je wellicht naar reviews over Fleurdirect. Dan ben je hier helemaal op de goede plek. Wij verzamelden namelijk de beoordelingen van andere klanten. Ze staan hier handig op een rijtje. Lees wat andere mensen zeggen over Fleurdirect en beslis daarna of jij hier wel of niet je planten en plantenbakken wilt kopen.

Over Fleurdirect

Fleurdirect is opgericht door twee jonge ondernemers. Zij zijn allebei afkomstig uit de sierteelt. Met hun hele team hebben ze een enorme passie voor alles wat met sierteelt te maken heeft. Dit delen ze graag met hun klanten. Daarom is de webshop gestart. Omdat Fleurdirect rechtstreeks contact heeft met de kwekers, kunnen ze zelf selecteren op de beste kamerplanten. Daarnaast zorgt hun kennis van de sierteeltsector ervoor dat je bij hen de meest vernieuwende en trendy producten kunt kopen. Het is ook mogelijk om advies te vragen aan een van de medewerkers. Dit kan als je zoekt naar een geschikte combinatie aan planten voor een bepaalde ruimte. Een van de groenstylisten kan dan deskundig advies geven en een persoonlijk plan aanbieden. De planten komen rechtstreeks van de kweker bij jou in huis. Opgemaakt en wel. Dankzij de oppotservice hoef je niet zelf met je handen in de aarde te wroeten. Je plant staat meteen kant en klaar in een zelf gekozen pot. Deze oppotservice is gratis. De producten zijn binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Wil je eventueel iets retour zenden, dan is dat gratis.

Waarom kiezen voor Fleurdirect

Een groot voordeel van planten bestellen bij Fleurdirect is dat het kopen van nieuwe planten zo heel gemakkelijk gaat. Planten kopen is in een fysieke winkel niet altijd heel eenvoudig. Heb je dit weleens gedaan, dan weet je wat een gesjouw het vaak is. Het is op de website niet moeilijk om te vinden wat je wilt hebben. Wil je een kamerplant, dan selecteer je daar op. Vervolgens geef je je verdere wensen op. Wil je een groene, een hele bijzondere of een luchtzuiverende plant? Komt hij op een tafel te staan? In de schaduw of in de zon? Het is handig dat je op zoveel kenmerken kunt filteren. Des te groter is de kans dat je al snel de plant vindt die helemaal aansluit bij jouw wensen. Ook kun je zoeken op kantoorplanten of hydrocultuur. Misschien heb jij helemaal geen groene vingers en zie je het niet meer zitten om een echte kamerplant te verzorgen. Dan kun je natuurlijk voor een kunstplant kiezen. Ook buitenplanten en potten zijn verkrijgbaar bij deze shop. Heb je een plant uitgekozen, dan lees je op de website hoe je deze het beste kunt verzorgen. Er is ook een handige plantengids op de site.

Is Fleurdirect betrouwbaar?

Fleurdirect is aangesloten bij Webwinkel Keurmerk. Als je even op de website kijkt, zie je dat er allerlei klanten zichtbaar worden. Dit geeft al snel een gevoel van vertrouwen. De klantenservice is goed bereikbaar en de recensies van klanten zijn positief. Bij dit bedrijf kun je dus met een gerust hart je planten kopen. Er is overigens ook een bezoekadres.

Klantenservice en klachten

Wil je support, dan is er een groot gedeelte van de dag de mogelijkheid van een live chat. Je kunt via de klantenservice ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Klachten, opmerkingen of vragen deel je via de mail of door middel van het contactformulier. Telefonisch zijn de medewerkers ook elke dag aanwezig. Als laatste heb je nog de optie van de sociale media om contact te leggen met iemand van het team.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fleurdirect? Kocht je hier een keer een trendy pot of een prachtige kamerplant? Heb jij in je kantoor planten van dit bedrijf? Schrijf er een beoordeling over en help op die manier andere consumenten. Als zij zien hoe jij deze winkel beoordeelt, kunnen ze zelf gemakkelijker een beslissing nemen om hier wel of niet te kopen.

Reviews over Fleurdirect
Gerelateerde bedrijven
Tuinplant.nl logo
Tuinplant.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
6,8
29% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Te late levering en beschadigde plant

Op 11 november een sanseveria opgemaakt in pot a €6,95 extra besteld welke ik graag geleverd had op 25 november. Op 23 november en 24 november krijg ik dezelfde email dat de order in behandeling is genomen met de vermelding "Let op! Het is momenteel erg druk. Hierdoor kan de bezorging van je bestelling een paar dagen langer duren. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren"
Dus willens en wetens wist fleur direct al dat ze 25 november niet gingen halen, dus 14 dagen na de bestelling. Op 28 november is de plant uiteindelijk netjes geleverd door dpd. Echter bij het openmaken van de doos bleek de sanseveria uit drie stukken te bestaan die los in de doos zaten, 1 stuk was dusdanig beschadigd dat ik deze de groencontainer in kon. De grond lag uiteraard eveneens half uit de pot dus ook de mooie opmaak waarvoor ik extra betaald had ook geen In gehad. De verpakking was onvoldoende om de plant tijdens vervoer op zijn plaats te houden. Ervanuit gaande dat dpd enigzins voorzichtig met de plant is omgegaan. Misschien ook handig een sticker this side up erop te plakken.

Geplaatst op: 29-11-2023
Laatst bewerkt op: 29-11-2023
Geschreven door: Rene

6 / 10
5/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Afvalproducten.

Ik heb op deze website 3× bestelling geplaatst. Op 13,16 en 20 december. De eerste 2 bestellingen waren snel en goed geleverd. Maar de 3-de bestelling is een drama geworden. Ik heb 5 anthurium planten besteeld 3 roode en 2 roose de lengte 45cm. Wat heb ik gekregen dat zijn afvalproducten. Klein, droog niet wat heb ik gezien op website. Naar mijn klacht op deze bestelling krijg ik berichten dat deze planten zijn niet van FleurDirect maar van concurrentie. Ik begrijp niet de klantenservice want op hun zo genoemde dashboard account hebben ze alle gegevens van mij en alle 3 bestellingen. Ik raad deze website niet want dat ben je opgelicht en nog dabij als leugenaar behandeld.
Ik kan op mijn bankrekening bewijzen waar naar toe en wanneer is mijn geld gestuurd.
Ik vind jammer dat in deze tijden is geen controle op zulke website. Klanten zijn de dupe van oneerlijke verkopers. Geld verdienen op de rug van klanten dat hoort niet. Bedrijf die wil goede beoordelingen moeten ook zorgen dat verdienen ze dat, maar niet als deze website.
E. Werpachowska.

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Ella W.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Spijt van keuze voor deze website

Vorige week bestelling geplaatst”¦levering relatief snel. Maar plant was veel kleiner dan de foto op de website deed vermoeden. Bij na meten van diameter pot bleek deze ook kleiner dan de bestelde maat. Gelijk telefonisch contact opgenomen, niet bereikbaar wegens drukte. Dan maar via contactformulier.
Na weekend reactie van Fleurdirect met verzoek om aanvullende foto’s/informatie, aan dit verzoek gelijk voldaan.
Nu 48uur later nog steeds geen reactie van Fleurdirect! Telefonisch nog steeds niet bereikbaar! Had ik de plant daar maar nooit besteld, te klein voor te veel geld en nog beschadigd ook!

Geplaatst op: 20-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isolde S.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super teleurgesteld slechte service

Slechte klantenservice
Onbereikbaar
Geleverde is niet gelijk aan foto’s op site
Slechte verpakking
Slechte verzender
Eigenlijk alles slecht

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: F.h B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super levering

Mijn bonsai net gekregen geheel opgemaakt in mooie pot, met houtsnippers watermeter etc.
prima ingepakt , en geleverd. alleen paar blaadjes eraf gevallen . maar de rest super.
Dank jullie wel Toppie.

Net nog een pot en water meter besteld. Ik wilde nog graag wat houtsnippers erbij. alleen maar grote zakken op de site. Even gebeld met vriendelijke dame Kelly. Uitgelegd wat ik graag wilde. en zei heeft voor mij de order aangepast en zorgt dat ik er een zakje houtsnippers bij krijg voor thuis af te toppen. SUPER DANKJE WEL KELLY

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lilian W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen volledige levering

bestelling verliep correct maar levering was niet volledig. Liet dit via meerdere mails en via messenger weten en er wordt gewoon niet op gereageerd.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Top service

Door wat vertraging bij postnl was ik bang dat mijn plant niet meer levend aankwam maar de winkel had mij verzekerd dat als de plant niet heel aankwam dat ik dan een nieuwe kreeg. Gelukkig was alles goed gegaan en de plant zag er nog goed uit bij de levering.

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke K.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fleurdirect
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinplant.nl logo
Tuinplant.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fleurdirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Fleurdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fleurdirect actief?

Fleurdirect is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fleurdirect reviews? Dan kun je naar de website van Fleurdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie