Fixers logo

Fixers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fixers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4696
Fixers logo
Website
Fixers
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Fixers

Je smartphone is kapot? Dan wil jij niets liever dan een snelle reparatie. En niet alleen snelheid is van belang, je wilt ook kunnen rekenen op kwaliteit. Nu je een reparatie van je laptop, smartphone of tablet nodig hebt, zoek je naar bedrijven die je apparaat kunnen bedrijven. Overweeg je de medewerkers van Fixers in te schakelen? Spreekt hun concept je wel aan? Dan is het natuurlijk altijd verstandig om er wat reviews op na te slaan. Op een site kan alles er goed uitzien, maar hoe werkt het in de praktijk? Dat lees je in recensies van andere consumenten. De beoordelingen over Fixers zijn door ons verzameld. Je vindt ze hier handig op een rijtje. Ontdek wat andere mensen zeggen over dit bedrijf en beslis vervolgens of jij je apparaat wel of niet door hen laat repareren.

Over Fixers

Fixers is gestart omdat ze de reparatiemarkt voor sociale elektronica drastisch wilde veranderen en op zijn kop wilde zetten. De reden hiervan is dat de markt voor sociale elektronica al jarenlang enorm groeit en er dus steeds meer consumenten zijn die een bedrijf nodig hebben voor een reparatieservice. Fixers zag dat de sociale apparaten voor veel mensen zo belangrijk zijn, dat ze hun apparaat eigenlijk geen dag kunnen missen. Gebruikers van sociale apparaten willen vooral dat de reparatie zo snel mogelijk plaatsvindt en ze willen weten wat het kost. Hier wilde Fixers graag op inspelen. Zij staan voor een transparante en kwalitatieve aanpak. Ze zien dat er de laatste jaren veel bedrijven op de markt kwamen die zich wel reparateurs noemen, maar die niet de kwaliteit en service kunnen bieden waar de consument om vraagt. Hier wil Fixers verandering in brengen. Ze staan dan ook voor een unieke snelle en kwalitatieve service waarbij de best mogelijke klantbeleving centraal staat.

Waarom kiezen voor Fixers

Waarom zou je je apparaat bij Fixers laten repareren? Is het niet net zo handig om dit bij de reparatieservice om de hoek te laten doen? Fixers biedt je een aantal voordelen, waardoor je het wellicht een heel goed idee vindt om juist voor deze shop te kiezen. Allereerst heb je dan de snelheid. Ze repareren smartphones al dezelfde dag. Andere apparaten binnen 1 to 3 werkdagen, dat is afhankelijk van de onderdelen die wel of niet op voorraad zijn. Verder kiest Fixers voor een transparante werkwijze. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Je hebt er natuurlijk ook niets aan als een reparateur belooft dat je telefoon binnen een dag klaar is en het blijken achteraf toch drie dagen te zijn. Een ander voordeel van Fixers is het gebruik van kwaliteitsproducten. Ook werken zij alleen met monteurs die veel kwaliteit in huis hebben. Tenslotte gaat dit bedrijf voor vriendelijkheid. Elke reparatie voeren ze uit met een glimlach.

Is Fixers betrouwbaar?

Fixers is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Er zijn op de website een aantal locaties genoemd waar je gewoon zelf langs kunt gaan. De website is ook heel duidelijk en overzichtelijk en je kunt op diverse manieren contact opnemen met de klantenservice. Als je dan ook nog ziet met welke hoge cijfers andere consumenten dit bedrijf beoordelen, dan vertrouw je er al snel op dat dit absoluut een betrouwbaar reparatiebedrijf is.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via de laagdrempelige chat. Heb je even een korte vraag, dan wordt die snel beantwoord door een medewerker. Is jouw vraag iets specifieker, dan kan het handiger zijn om te bellen. Verder is het mogelijk om een e-mail te sturen of om een bericht te verzenden via Facebook messenger.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fixers? Is een van jouw apparaten een keer door hen gerepareerd? Hoe heb je dat ervaren? Vond je het handig werken om je reparatie online aan te melden? Merkte je daadwerkelijk dat de medewerkers je vriendelijk benaderden? Laat het weten door middel van een review. Mensen die overwegen hun apparaat door dit bedrijf te laten repareren, vinden het fijn om in recensies te lezen wat andere consumenten van Fixers zeggen. Ook als je negatieve ervaringen of klachten had, moet je dat zeker melden. En natuurlijk ook of alles uiteindelijk toch nog naar tevredenheid is opgelost.

Reviews over Fixers

Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Fixers

Fixers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fixers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fixers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fixers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fixers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Fixers. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fixers.

Geplaatst op: 26-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fixers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
3 beoordelingen
9,3
Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fixers een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fixers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fixers actief?

Fixers is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) reparaties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fixers reviews? Dan kun je naar de website van Fixers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie