Fitgardens logo

Fitgardens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fitgardens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4728
Fitgardens logo
Website
fitgardens.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fitgardens

Je gezondheid is belangrijk. En om gezond te blijven moet sport een onderdeel uitmaken van je wekelijkse routine. Niet iedereen heeft tijd om telkens naar de sportclub of gym te gaan waardoor ze op zoek gaan naar manieren om thuis te sporten. Wat dacht je van een sportpark in je tuin? Misschien ben je zo wel terechtgekomen bij Fitgardens. Maar vooraleer je verdergaat tot een aankoop is het belangrijk om te kijken wat andere klanten ervan vonden. Om je heel wat tijd te besparen zijn we op zoek gegaan naar informatie over het bedrijf en de reviews van andere klanten.

Over Fitgardens

Fitgardens is een Nederlands bedrijf dat is opgericht door ondernemer Rick Peters. Rick is een sportfanaat die heel wat tijd doorbrengt in de gym. Zelf probeert hij dagelijks te sporten. Vanuit de zoektocht van mensen naar manieren om thuis te sporten kwam hij met het idee van Fitgardens. Fitgardens gaat op zoek naar gymtoestellen voor in je woning of in de tuin. Als engineer ontwierp hij dan ook toestellen die aan deze verwachting voldoen.

Waarom kiezen voor Fitgardens

Fitgardens is gespecialiseerd in het maken van gymtoestellen voor in je woning of in de tuin. Om te vermijden dat het gaat om lompe, moeilijk verplaatsbare toestellen is gekozen om deze in hout te vervaardigen. Hout is niet alleen praktischer, maar past ook meer in de omgeving van een tuin. Om te voorkomen dat de materiaalkeuze leidt tot het inboeten van stevigheid en kwaliteit, kwam Fitgardens op het idee om klemverbindingen te gebruiken. Door dat je van twee kanten kan inschroeven zijn de toestellen even stevig als hun metalen tegenhangers.

Is Fitgardens betrouwbaar?

Fitgardens is een betrouwbaar bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar hun klanten ook voorziet van zekerheid. Zo zijn ze transparant omtrent levertijd en verzendingskosten en bieden ze bij iedere bestelling ook een retourbeleid van 30 dagen. Ben je niet tevreden over het product, dan kan je deze dus binnen de 30 dagen terugsturen en je geld terug krijgen.

Klantenservice en klachten

Wanneer je online een product of dienst koopt, dan is het belangrijk om te weten of je ergens terecht kan met je vragen of als er iets verkeerd zou lopen achteraf. Denk maar aan een niet geleverde bestelling of schade, of gewoon dat je niet tevreden bent omtrent de kwaliteit. Fitgardens heeft een klantenservice waarbij je zowel voorafgaand aan je aankoop als achteraf terecht kan. Op de website staat een telefoonnummer en mailadres waarop ze te bereiken zijn. Ze beloven binnen de 24 uur te reageren op je mailtje. Daarnaast is er ook een whatsapp chat functie op de website waarmee je snel met een medewerker kan spreken. Ook de contactpagina van de website is makkelijk voor het stellen van je vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je in het verleden al klant geweest van Fitgardens? Hoe tevreden ben je van hun producten? Had je problemen met de levering of de kwaliteit? Heb je een beroep moeten doen op de klantenservice? We horen graag je ervaringen! Schrijf daarom nu een beoordeling.

Reviews over Fitgardens

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Fitgardens

Het bedrijf Fitgardens is geverifieerd door ons. De webshop fitgardens.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fitgardens is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fitgardens maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fitgardens is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van fitgardens.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fitgardens


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Sport-Korting.nl logo
Sport-Korting.nl
2 beoordelingen
8,5
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitgardens een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fitgardens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitgardens actief?

Fitgardens is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitgardens reviews? Dan kun je naar de website van Fitgardens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie