Fidget Cube logo

Fidget Cube reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fidget Cube reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2568
Fidget Cube logo
Website
Fidget Cube
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fidget Cube

Concentratieproblemen? Een beetje friemelen helpt! En daarom is de Fidget Cube dé uitkomst. Maar dat wist je waarschijnlijk al, want waarom ben je anders hier? Je wilt meer informatie hebben over Fidget Cube, toch? Dat kan! Want zomaar een aankoop doen via internet is niet altijd zonder risico. Daarom is het fijn dat er zoiets als beoordelingen van klanten zijn. Je vindt deze reviews op deze site. En dat is nog niet alles, want wij hebben ook meteen nog wat extra info voor je verzameld. Zo hebben wij gekeken hoe de klantenservice bereikbaar is en bijvoorbeeld wat je moet doen als je toch een klacht hebt. Lees de ervaringen van anderen en beslis daarmee op een veiligere manier of je wel of niet met dit bedrijf in zee wilt. En als je een aankoop doet bij Fidget Cube, kom je dan ook nog even terug om ook jouw recensie hier achter te laten?

Over Fidget Cube

Een Fidget Cube is een kwalitatieve kubus van vinyl. Deze kubus heeft allerlei dingen erop en eraan zitten, waardoor jij eindeloos kunt ”˜friemelen’. Je zou het kunnen zien als een antistress middel, die je helpt om beter te concentreren. Op FidgetCube.nl koop je de originele kubussen, die door de starters zijn ontwikkeld en werden gelanceerd via Kickstarter. Het bedrijf Antsy Labs ontwikkelde de kubus om mensen te helpen om je gedachten af te leiden van stressvolle gedachten. Naast de kubussen, worden ook magnetische ringen verkocht (met hetzelfde doel) en een sleutelhanger waarin de Fidget Cube past. De originele Fidget Cube wordt verkocht in meerdere kleuren. FidgetCube.nl is een Nederlandse inkoper die de kubussen rechtstreeks importeert van Antsy Labs.

Waarom kiezen voor Fidget Cube

Kiezen voor een Fidget Cube via FidgetCube.nl is dus kiezen voor de echte Fidget Kubus. Je kiest hiermee voor kwaliteit! Dit in tegenstelling tot een goedkope kubus die op bepaalde marktplaatsen (sites) wordt aangeboden. Waarom zou je een Fidget Cube kopen? Omdat het je helpt om thuis, op je werk of op school je beter te kunnen concentreren en/of rustiger te worden. Het is een kleine gadget, die door zijn kleine afmetingen simpel meegenomen wordt. Aan deze kubus zitten meerdere sensorische hulpmiddelen. Hierdoor kan je met je vingers allerlei bewegingen maken. Dit kan helpen bij rusteloosheid, stress, ADHD, maar bijvoorbeeld ook als hulpmiddel om te stoppen met roken! De kubus neem je gewoon in 1 hand mee en je andere hand is dus vrij om te doen wat je wilt doen.

Is Fidget Cube betrouwbaar?

Zoals wettelijk bepaald mag je altijd terugkomen op je bestelling (binnen 14 dagen), dus risico met iets op gescheept te zitten, loop je eigenlijk niet. Betalen doe je via de betrouwbare betaalmethoden. Bestellen wordt nog makkelijker gemaakt door een account aan te maken, zodat je bij een volgende bestelling niet nog een keer alles hoeft in te vullen.

Klantenservice en klachten

Contact kan je opnemen met Fidget Cube door het formulier in te vullen op de site. Maar je kunt er ook voor kiezen om te bellen, te mailen of gewoon post te sturen. Wil je snel contact? Dan kies je voor de chatfunctie op de site zelf. Wil je meer weten dan kan je uiteraard hen persoonlijk benaderen, maar op de site vind je al veel informatie. Ook over de Fidget Cube op zich. Zo kan je bijvoorbeeld een blog lezen of een filmpje bekijken. Retourkosten zijn voor rekening van Fidget Cube. Aanmelden van een retour doe je via het retourportaal. Heb je een klacht? Dan kan je ze dus op veel manieren bereiken, maar ook als je toch wilt retourneren na de verstreken termijn van 14 dagen, kan je contact opnemen. Waar je de eerste twee weken zonder opgaaf van reden gewoon kunt terugsturen, moet dit na deze twee weken wel. Hiervoor gebruik je het contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met de Fidget Cube? Ben je er blij mee en doet het wat ze zeggen? Word je er inderdaad relaxter door? Is het fijn om een Fidget Cube mee te nemen naar school of werk? Dit kan je allemaal kwijt in jouw review! Waarvan wij hopen dat jij die hier wilt achterlaten. Maar uiteraard is het niet alleen van belang om te weten of zo’n kubus nu een prima aankoop is. We willen ook graag horen hoe jouw ervaringen met het bedrijf zijn. Was de levering snel? Als er vragen waren of misschien wel een klacht: hoe was het contact met de klantenservice en was deze goed bereikbaar? We horen het allemaal graag!

Gerelateerde bedrijven

999Games logo
999Games
1 beoordeling
10
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Fidget Cube

Het bedrijf Fidget Cube is geverifieerd door ons. De webshop Fidget Cube is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fidget Cube is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fidget Cube maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Fidget Cube is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fidget Cube te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig en rustgevend

Dit is echt een geweldig product. Het geeft een rustgevend gevoel en ik raad het zeker aan als je houdt van tikken of klikken met een pen of iets dergelijks zoals mij. Het is van een goede kwaliteit en gaat niet snel kapot. Ik heb dit via bol.com besteld en het kwam dus ook snel binnen.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mila Z.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fidget Cube


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

999Games logo
999Games
1 beoordeling
10
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,6
MegaGadgets logo
MegaGadgets
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fidget Cube een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fidget Cube. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fidget Cube actief?

Fidget Cube is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fidget Cube reviews? Dan kun je naar de website van Fidget Cube gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie