Ficsus logo

Ficsus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ficsus reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Ficsus

Het bedrijf Ficsus is geverifieerd door ons. De webshop ficsus.nl is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. Ficsus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Ficsus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van ficsus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van ficsus.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ficsus.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn programma

Ik maak al wat langer gebruik van het boekhoudings programma van Fiscus. Het werkt erg fijn en gemakkelijk. Je krijgt ook altijd een duidelijk overzicht van al je in en uitgaven.

Geplaatst op: 29-06-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Femke O.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ficsus


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

E-boekhouden logo
E-boekhouden
2 beoordelingen
10
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
Reeleezee.nl logo
Reeleezee.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ficsus een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ficsus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ficsus actief?

Ficsus is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ficsus reviews? Dan kun je naar de website van Ficsus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie