F-Secure logo

F-Secure reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
F-Secure reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2461
F-Secure logo
Website
f-secure.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen F-Secure

Het is zeker vanuit zakelijk oogpunt steeds belangrijker om je goed te beveiligen tegen cyberaanvallen. Die beveiliging zou je kunnen organiseren met behulp van F-Secure. Om je meer inzicht te bieden in alles wat deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten aandachtig doorgenomen. Uiteraard is het aan je zelf of je ook kiest voor de gespecialiseerde diensten van F-Secure.

Over F-Secure

Over de ervaring en expertise van F-Secure hoeft echt niemand zich zorgen te maken. Met ruim dertig jaar ervaring is het als geen ander in staat om cyberveiligheid te bieden. Daarbij maakt het gebruik van alleen de beste medewerkers en heeft het de afgelopen tientallen jaren talloze banken wereldwijd mogen beveiligen. En met succes. F-Secure heeft ondertussen ruim 100.000 zakelijke klanten en honderden ondernemingen die via consulting bediend worden. Ook heeft het tientallen miljoenen particuliere klanten.

Waarom kiezen voor F-Secure?

Bij F-Secure weet men via een op onderzoek geleide aanpak cybercriminaliteit buiten de deur te houden en dus ook buiten jouw deur. Als geen ander weet F-Secure wel raad met de geavanceerde cyberaanvallen. De medewerkers hebben een passie ontwikkeld om zich steeds opnieuw te wapenen tegen de meest krachtige cyberdreigingen. Uiteraard gaat die passie samen met steeds actuele kennis van zaken. Ook het feit dat steeds meer banken kiezen voor de werkwijze van F-Secure zou een goede reden kunnen zijn om de beveiliging tegen de dreigende cyberaanvallen aan F-Secure over te laten.

Is F-Secure betrouwbaar?

Ja, met F-Secure kies je voor een ervaren partner die zeer betrouwbaar is. Dat vertellen niet alleen de reviews en ervaringen ons, dat blijkt zeker ook uit het feit dat Amerikaanse, Britse en Singaporese banken steeds vaker kiezen om zich te laten beveiligen door F-Secure. Dat zegt alles over de kennis, kunde en ook de betrouwbaarheid van deze partij. F-Secure wordt vertrouwd door bedrijven waarvoor de beveiliging essentieel is. Ook dat zegt genoeg, want dergelijke partijen doen uitsluitend zaken met betrouwbare partners.

Klantenservice en klachten

Uiteraard heeft F-Secure de zaakjes meer dan goed voor elkaar. Dat is voor de klantenservice dus niet anders. Heb je vragen of wil je een klacht indienen, dan kan dat op verschillende manieren. Kijk eerst in elk geval altijd bij de veel gestelde vragen. Vaak vind je daar alle antwoorden op vragen die je eventueel hebt. Blijf je dan alsnog met een vraag of met een klacht zitten, check dan eens de F-Secure community en schakel de kennis van andere gebruikers van deze specialist in. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen en kunt live chatten met een van de specialisten van het beveiligingsbedrijf. Tenslotte kun je ook via Facebook en Twitter nog contact leggen met F-Secure. Ook wat dit betreft biedt deze specialist je dus voldoende mogelijkheden.

Wil jij ook beoordelen?

Reviews en ervaringen zijn van erg veel waarde, zeker als je twijfelt om zaken te gaan doen met een bepaalde aanbieder. Uit de recensies filter je vaak precies die informatie die je zocht en die je doet besluiten om al dan niet voor een bepaalde producent, dienst of merk te kiezen. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen bij het nemen van de beste beslissingen.

Reviews over F-Secure
Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Mackeeper logo
Mackeeper
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over F-Secure

F-Secure is geverifieerd door ons expert team. De webshop F-Secure bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is F-Secure lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via F-Secure. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

F-Secure is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van f-secure.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van F-Secure.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede software

Ik ben super blij met deze software en ik merk ook echt dat het een stuk veiliger is. Een eerdere vpn die ik gebruikte maakte alles een stuk slomer. Deze doet dat niet. Top!

Geplaatst op: 22-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melanie S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over F-Secure
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VPN Nederland logo
VPN Nederland
2 beoordelingen
9,5
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Mackeeper logo
Mackeeper
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is F-Secure een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over F-Secure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is F-Secure actief?

F-Secure is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vpns en virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de F-Secure reviews? Dan kun je naar de website van F-Secure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie