Evancy logo

Evancy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Evancy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3786
Evancy logo
Website
Evancy
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Evancy

Wie houdt er nou niet van op vakantie gaan? Vrijwel iedereen kan hiervan genieten. Even lekker ontsnappen aan de dagelijkse sleur en bijkomen van alle druk en stress. Dan is een goede en comfortabele vakantieplek wel een voorwaarde. Bij Evancy vindt je ontspannende plaatsen, uitzonderlijke uitzichten, een nette omgeving, en een aangename sfeer. Ben jij benieuwd en wil je graag meer weten over de beoordelingen van Evancy? Top, wij hebben namelijk de reviews van Evancy voor je op een rijtje gezet. Lees hier alle ervaringen over Evancy, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken over het wel of niet boeken bij dit bedrijf.

Over Evancy

Evancy is een nieuwe naam in de wereld van vakanties. Ondanks dat kunnen ze bogen op een flinke ervaring, want Evancy is de nieuwe naam van Holiday Suites France. Alle Holiday Suites woningen in Frankrijk staan sinds januari 2020 bekend als Evancy. Dit bedrijf was in meerdere landen actief, of beter gezegd; is nog steeds in meerdere landen actief. Evancy heeft dan ook een ruim aanbod van vakantiebestemmingen, een professioneel team en veel ervaring. Evancy wil jou een heerlijke tijd in Frankrijk geven, waar het je aan niets ontbreekt. Een ontspannen trip in een heerlijk appartement waar je je direct thuis voelt, zodat jouw welzijn verbetert.

Waarom kiezen voor Evancy

Waarom niet, zouden we bijna zeggen. Goede reviews en beoordelingen, een uitstekende naam, veel ervaring en een uitstekende klantenservice. Maar daarnaast is ook het aanbod van Evancy uitstekend te noemen. Je kunt kiezen voor residenties aan de Opaalkust, of juist in Zuid-Frankrijk. Daarnaast heb je een ongelooflijke flexibiliteit qua woningen, overnachtingen en opties. Je kunt zowel met je familie of met je partner genieten van een comfortabele en warme accommodatie, waarbij je even echt op adem komt. De woningen liggen bij mooie dorpjes, grote steden, bij het strand of juist in de natuur. Keuze genoeg dus, en voor ieder wat wils

Is Evancy betrouwbaar?

Evancy is een bedrijf dat al lang bestaat, hoewel het dus nu een nieuwe start heeft gemaakt. Het bedrijf heeft in die tijd een goede betrouwbaarheid weten op te bouwen. Goede recensies, goede klantenservice en een algeheel goede naam. Het bedrijf heeft bovendien een fysiek kantoor in Frankrijk, waar je altijd terecht kunt. Ook het aanbod is groot, wat laat zien dat veel mensen met Evancy willen samenwerken en dat ze ook hierin een betrouwbare partner zijn. Qua betrouwbaarheid kunnen we daarom geen negatief woord zeggen over Evancy.

Klantenservice en klachten

Hoe een bedrijf omgaat met klachten en hoe de klantenservice werkt zegt heel veel over het bedrijf. De klantenservice krijgt veel positieve reviews. Men denkt altijd met je mee en staat je graag en uitgebreid te woord. Ook over de bereikbaarheid niets dan goeds. Er is een chat die 6 dagen per week bereikbaar is, je kunt ze bellen of mailen en contact zoeken via het contactformulier. Daarnaast is er dus een fysiek kantoor in Lambersart in Frankrijk.

Wil jij ook beoordelen?

Wellicht heb jij al wel ervaring met Evancy, op welke manier dan ook. Laat dan vooral een review achter. Wij en zeker ook onze bezoekers zouden dat zeer waarderen. Wanneer je ervaring hebt met de klantenservice of misschien met klachten, laat ook dit dan zeker even weten in een recensie of beoordeling. Op deze manier helpen we elkaar bij het maken van de juiste keuze. Hoe meer reviews, hoe beter?

Reviews over Evancy

Gerelateerde bedrijven

Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Thailand Travel logo
Thailand Travel
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Evancy

Evancy is geverifieerd door ons expert team. De webshop Evancy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Evancy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Evancy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Evancy is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Evancy te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Evancy


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
eDreams logo
eDreams
5 beoordelingen
6,6
Thailand Travel logo
Thailand Travel
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Evancy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Evancy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Evancy actief?

Evancy is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) allround en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Evancy reviews? Dan kun je naar de website van Evancy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie