Etam logo

Etam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Etam reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3784
Etam logo
Website
Etam
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Etam

Vooraleer je bij een keten aankoopt, kan het nuttig zijn je in te lezen. Betrouwbaarheid is van cruciaal belang - op deze manier reken je op een zorgeloze afhandeling. Vandaag introduceren we Etam en beantwoorden we al je vragen. Hoe gaat Etam te werk? Welke filosofie straalt het uit? Hoe zit het met de klantenservice? In welke mate kan je de keten vertrouwen? We nemen je graag mee.

Over Etam

Etam kent haar oorsprong omstreeks 1916 — M. Lindermann opende een eerste filiaal te Berlijn, Duitsland. Dit beginstadium was tevens het startpunt van de visie die tot op heden hoog in het vaandel gedragen wordt. Vrijheid én sensualiteit voor vrouwen. Emancipatie, welzijn en mensenrechten waren en blijven zaken die doorklinken. Etam innoveert én floreert reeds 100 (!) jaar en schrijft zo een heuse geschiedenis neer. Ieder decennia bracht een nieuwe mijlpaal naar voren. Innovatie, transparantie én inclusiviteit vormden een rode draad doorheen het gebeuren. Vandaag de dag blijft de keten vernieuwen en scherpt het haar visie voortdurend aan.

Waarom kiezen voor Etam

Etam’s aanbod lijkt (en is) haast eindeloos. De ontwerpen bieden een combinatie van vuur, karakter, comfort en charme, vergezeld van een vleugje luxe. Ben je benieuwd naar een greep uit het assortiment? Bh’s, slips, nachtkleding en sets worden aangevuld met collecties die aan specifieke noden beantwoorden. Denk hierbij aan borstvoeding, post-masectomie en een eerste Bh. Ook sport-, zwem- en modestukken vind je er terug.

Is Etam betrouwbaar?

Etam zet zich in en staat voor je klaar. Daarnaast gaat het bedrijf bewust te werk - naast zorg voor een vrije uiting van sensualiteit, draagt het zorg voor een gezonde, welvarende planeet. Het is daarom dat er een bijzonder belang wordt gehecht aan duurzaamheid. Etam maakt hierbij gebruik van programma’s en campagnes die dit aanvullen. Het voornaamste initiatief is meer dan benoemenswaardig: We Care. Afval wordt tot een absoluut minimum beperkt en er wordt uitsluitend met duurzame materialen gewerkt. Ook bij rondvraag binnen je eigen omgeving - bij vriendinnen, collega’s of kennissen, ontdek je ongetwijfeld een heleboel enthousiasme. Etam’s Live Show valt erg in de smaak bij een ruim publiek. Werkelijk iedereen verdient het te genieten van de kwaliteiten die het label met zich meebrengt. Het is absoluut geen geheim.

Klantenservice en klachten

Bij vragen, opmerkingen of suggesties kan je terecht bij Etam’s klantenservice. Raadpleeg een online contactformulier en ontvang een spoedig antwoord. Schrijf je in voor een nieuwsbrief of blijf op de hoogte via welgekende sociale kanalen.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kwam je meer te weten over Etam en of het bedrijf past bij waarnaar je op zoek bent. Op basis van beoordelingen van huidige klanten kreeg je een helder beeld van de betrouwbaarheid en kwaliteiten van het label. Proefde je intussen zelf van het aanbod en laat je graag je stem horen? Dit wordt erg geapprecieerd - het helpt anderen die straks voor eenzelfde afweging staan verder.

Reviews over Etam

Gerelateerde bedrijven

Dimenno logo
Dimenno
2 beoordelingen
9
Van Gemert Ondermode logo
Van Gemert Ondermode
3 beoordelingen
9,7
Undiemeister logo
Undiemeister
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Etam

Etam is geverifieerd door ons expert team. De webshop Etam bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Etam lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Etam. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Etam is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Etam. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Etam.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Etam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dimenno logo
Dimenno
2 beoordelingen
9
Van Gemert Ondermode logo
Van Gemert Ondermode
3 beoordelingen
9,7
Undiemeister logo
Undiemeister
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Etam een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Etam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Etam actief?

Etam is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Etam reviews? Dan kun je naar de website van Etam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie