Esteon logo

Esteon reviews, ervaringen en beoordelingen

Esteon reviews, ervaringen en beoordelingen
208
Esteon logo
Website
Esteon
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Esteon

Ben je op zoek naar een woning en wil je gebruik maken van het platform Esteon? Dan is het uiteraard eerst raadzaam om wat meer over Esteon te weten te komen en te lezen wat huidige gebruikers zoal schrijven over Esteon. Op deze pagina lees je meer over de achtergrond van het bedrijf, waarom je voor Esteon zou moeten kiezen en of Esteon daadwerkelijk betrouwbaar is. Na het lezen van deze tekst kun je zelf een keuze maken om wel of geen abonnement af te sluiten.

Over Esteon

Esteon is een zoekservice website waar woning zoekers een huurwoning of kamer kunnen vinden in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf is begonnen in 2012 en heeft momenteel een zeer breed netwerk aan woning aanbieders en woning zoekers. Esteon streeft naar een zo optimaal mogelijke klant ervaring en werkt dan ook hard aan een zo vriendelijk mogelijke website en internet ervaring. Een medewerker van Esteon helpt je graag met het vinden van een geschikte woning en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk een geschikte woning match hebt. Indien je een geschikte match gevonden hebt kun je zonder problemen je abonnement weer opzeggen bij Esteon.

Waarom kiezen voor Esteon

Indien je op zoek bent naar een nieuwe huurwoning is een bezoek aan de website Esteon absoluut aan te raden. Op de website wordt aangegeven hoe groot de kans is dat je een geschikte match vindt voor een woning. Indien je op deze woning wilt reageren dien je een profiel en account aan te maken. Je kunt eenvoudig een profiel aanmaken en een account aansluiten dat bij jouw wensen past. Esteon biedt 100% een woningmatch garantie en vraagt geen bemiddelingskosten achteraf. Het aantal verwachte aantal matches per maand wordt door Esteon gebaseerd op de woningmarktstatistieken van de afgelopen 6 maanden. Mocht je na het aanmaken van een account binnen 90 dagen geen enkele match hebben gevonden via Estoen, dan ontvang je het bedrag weer terug. Daarnaast heb je bij Esteon ook binnen 14 dagen recht tot het herroepingsrecht.

Ӭ

Is Esteon betrouwbaar?

Esteon is een onderneming met een hoge naamsbekendheid en een breed netwerk aan woningaanbieders en leden. Het platform is al vele jaren actief en heeft dan ook veel ervaring op het gebied van matching. Naast dat het bedrijf erg bekend is en vele positieve klantenbeoordelingen heeft, is de website van Esteon ook erg veilig. Het bedrijf biedt veilige betalingsmogelijkheden, gunstige opzegtermijnen en voorwaarden en gaat veilig om met jouw persoonlijke gegevens. Het bedrijf heeft daarnaast haar contactgegevens open gecommuniceerd, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en is actief op diverse sociale mediakanalen. Je kunt dus zonder problemen lid worden van Esteon en een abonnement afsluiten dat bij jou past.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is het belangrijk dat een online onderneming te bereiken is voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten. Bij Esteon is dit het geval. De klantenservice van Esteon is te bereiken per telefonisch contact of via de mail. Ook kun je, indien gewenst, contact opnemen met een medwerker van Esteon voor persoonlijk advies en hulp. Een medewerker zal je dan opweg helpen met het vinden van een goede match. Daarnaast kun je bij Esteon eenvoudig een klacht indienen. Dit kun je doen door het online klachtenformulier in te vullen. Doorgaans krijg je snel antwoord op jouw opmerking en helpt een Esteon medewerker je graag met het oplossen van jouw probleem.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij lid bij Esteon en wil je vertellen over jouw ervaringen met dit bedrijf? Schrijf dan een recensie. Schrijf bijvoorbeeld in deze review of je via Esteon een geschikte woning hebt gevonden, hoelang dit heeft geduurd, of je tevreden bent met het platform en of je Esteon ook aan andere zou aanraden. Met het schrijven van een eerlijke review help je andere woningzoekers met het maken van een weloverwogen beslissing om een abonnement bij Esteon af te sluiten.

Reviews over Esteon
Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
BlueMovement logo
BlueMovement
12 beoordelingen
7,3
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Esteon

Het bedrijf Esteon is geverifieerd door ons. De webshop Esteon is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Esteon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Esteon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Esteon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Esteon. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Esteon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt niet

Hallo

Ik heb me aantal weken geleden aangemeld en heb nog 0 matches staan ik heb express al meerdere steden ingevuld in de regio maar als nog niets ze kunnen beter een plaats doen en dan mat actieradius werkt veel beter dan dit en heel veel steden staan er niet tussen. Via telefoon niet te bereiken via mail krijg je lullig mailtje met slap excuus en dat ik maar weinig kans maak op een woning terwijl mijn loon 30% boven het gemiddelde persoon zit dus onzin niet aanmelden en gwn lekker zelf zoeken via andere makelaarsbedrijfen. Geen aanrader!!!

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super dienst

Erg tevreden met deze dienst.

Geplaatst op: 10-02-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Esteon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
BlueMovement logo
BlueMovement
12 beoordelingen
7,3
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esteon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Esteon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Esteon actief?

Esteon is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Esteon reviews? Dan kun je naar de website van Esteon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie