Esteon logo

Esteon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Esteon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Esteon logo
Website
esteon.com
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Esteon ervaringen

Als je op zoek bent naar een kamer of huurwoning, dan kom je al snel terecht bij Esteon. Maar wat zijn nu de Esteon ervaringen? Je wilt natuurlijk geen kamer huren via een onveilige website. Op onze website heeft iedereen de ruimte om zijn Esteon ervaringen achter te laten. Je krijgt zo een helder inzicht van de mogelijkheden om hier een kamer te huren. Zo krijg je antwoorden op vragen als veiligheid en service vanuit de website. Je weet precies wat je kan verwachten als je via deze website op zoek gaat naar een nieuwe woonruimte.

Over Esteon

Esteon is het grootste netwerk met huurwoningen in Nederland. Je kan er niet alleen zelf op zoek gaan naar een nieuwe woonruimte, maar Esteon kan de match ook voor jouw maken. De ideale woonruimte wordt binnen het netwerk aan je gekoppeld. Deze manier van zoeken wordt al geprezen op verschillende websites en zelfs in magazines en op de televisie. Binnen een periode van 90 dagen wordt voor jouw de perfecte woonruimte gezocht. Als je een woonruimte gevonden hebt dan kan je direct een persoonlijk bericht sturen naar de verhuurder om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Ontvang binnen 24 uur matches

Volgens de Esteon ervaringen kan je binnen 24 uur al een nieuwe woonruimte gevonden hebben. Via de website maak je een account aan en geef je jouw woonwensen online door. Aan de hand van jouw woonwensen gaat Esteon binnen 24 uur een aantal woningen sturen die voldoen aan je eisen. Je kan direct drukken op like of dislike. Bij een like heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de verhuurder.

Support bij het vinden van een woning

Het vinden van een woning wordt nu een stuk eenvoudiger dankzij de uitstekende support van Esteon. Volgens de Esteon ervaringen vind je dankzij de support veel sneller jouw favoriete woning. Als je er even niet uitkomt dan kan je altijd contact opnemen. Volgens de ervaringen kan je zelfs met vragen over de huurder terecht bij Esteon en dit is natuurlijk erg prettig.

Esteon ervaringen en klachten

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van de diensten van Esteon? Dan horen we graag jouw Esteon ervaringen. Schrijf een review over Esteon en deel waarom jij tevreden bent of juiste Esten klachten hebt.

Reviews over Esteon

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Verno logo
Verno
2 beoordelingen
9,5
Bedrent logo
Bedrent
2 beoordelingen
9,5
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Esteon

Het bedrijf Esteon is geverifieerd door ons. De webshop esteon.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Esteon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Esteon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Esteon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van esteon.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Esteon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super dienst

Erg tevreden met deze dienst.

Geplaatst op: 10-02-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Erick

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Werkt niet

Hallo

Ik heb me aantal weken geleden aangemeld en heb nog 0 matches staan ik heb express al meerdere steden ingevuld in de regio maar als nog niets ze kunnen beter een plaats doen en dan mat actieradius werkt veel beter dan dit en heel veel steden staan er niet tussen. Via telefoon niet te bereiken via mail krijg je lullig mailtje met slap excuus en dat ik maar weinig kans maak op een woning terwijl mijn loon 30% boven het gemiddelde persoon zit dus onzin niet aanmelden en gwn lekker zelf zoeken via andere makelaarsbedrijfen. Geen aanrader!!!

Geplaatst op: 02-09-2021
Laatst bewerkt op: 02-09-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Esteon


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Verno logo
Verno
2 beoordelingen
9,5
Bedrent logo
Bedrent
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Esteon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Esteon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Esteon actief?

Esteon is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en verhuurbedrijven.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Esteon reviews? Dan kun je naar de website van Esteon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie