EliteDating logo

EliteDating reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
EliteDating reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3006
EliteDating logo
Website
elitedating.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Reviews en ervaringen EliteDating

Zoek je een betrouwbare en serieuze datingsite en ben je het alleen zijn zat? Dan zou je kunnen overwegen om een account aan te maken bij EliteDating. Om deze datingsite nader aan je voor te stellen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Vervolgens kun je zelf beslissen om ook een account aan te maken bij EliteDating.

Over EliteDating

EliteDating is een serieuze datingsite. Alle profielen worden gecontroleerd op zowel echt- als oprechtheid. Inactieve profielen worden automatisch verwijderd en je wordt alleen voorgesteld aan leden die ook serieus op zoek zijn. Jouw foto’s kunnen bovendien alleen door betalende leden bekeken worden. EliteDating begroet elke week 1500 nieuwe leden. Iets meer dan de helft daarvan is vrouw. Gemiddeld genomen hebben de leden van deze datingsite een hoger opleidingsniveau.

Waarom kiezen voor EliteDating

Je kiest voor EliteDating vanwege de hoge succesratio. De mensen achter de schermen doen er alles aan om singles samen te brengen. Daarbij gaan ze uit van het feit dat het vinden van een geschikte partner die past bij de levensstijl en voorkeuren uitermate belangrijk voor langdurig geluk binnen een relatie. De datingsite is er bovendien voor iedereen. Dus of je nou christelijk, vijftig plus, homoseksueel of een alleenstaande ouder bent, iedereen kan een account aanmaken en op zoek gaan naar een maatje of iemand waarmee je een relatie opbouwt. Je vindt op EliteDating dus wat hoger opgeleide mensen en hoeft bovendien niet bang te zijn met inactieve profielen te maken te krijgen.

Is EliteDating betrouwbaar?

Ja, dat is het zeker. Zo wordt bijvoorbeeld n gewerkt met SSL-versleuteling waardoor je er zeker van bent dat jouw gegevens nooit op straat komen te liggen. Verder maakt EliteDating gebruik van geavanceerde fraudedetectie en er kan gewerkt worden met een ID-verificatie. Daarmee laat EliteDating zien een zeer betrouwbare datingsite te zijn, iets dat bij datingsites niet altijd het geval is. EliteDating kan wat betreft de betrouwbaarheid dan ook als een witte raaf beschouwd worden.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je vragen stellen of een klacht indienen bij EliteDating, al komen we in de reviews en ervaringen niemand tegen die een klacht ingediend heeft. Mocht je dat toch willen, dan kun je ervoor kiezen om je klacht op papier te zetten en per post te versturen. Het adres vind je namelijk op de website. Je kunt ook gebruik maken van een contactformulier op de website, zoals je ook een e-mail kunt sturen. EliteDating is ook actief op Facebook en Twitter. Ook via die sociale media kanalen zou je dus contact leggen met de datingsite.

Wil jij ook beoordelen?

Als er iets is dat je kan helpen bij het maken van de juiste keuzes dan zijn het wel de beoordelingen van bestaande klanten. De beoordelingen zijn waardevol omdat ze onafhankelijk zijn en vaak praktische informatie bieden. Je maakt daardoor vaak de juiste keuze en verkleint in elk geval de kans op een misstap. Daarom willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier kun je andere mensen ook bijzonder goed helpen als ze keuzes moeten maken.

Reviews over EliteDating
Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Match4me.nl logo
Match4me.nl
8 beoordelingen
7,8
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met EliteDating

EliteDating is geverifieerd door ons expert team. De webshop EliteDating bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is EliteDating lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via EliteDating. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

EliteDating is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van elitedating.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Platform bar slecht, aanbod slecht, Matching slecht

Deze site heeft een slecht werkend platform, van de persoon waarmee je communiceerde kreeg ik dezelfde reactie. Vaak ligt de site er gewoon uit. Zij pleiten enkel hoog opgeleiden, daar neemt men het niet nauw mee.
Ze stellen dat ze matchen, maar dat is niet het geval, je krijgt aanbod alhoewel je vooraf moet aangeven waar uitdrukkelijk ”geen interesse” ligt, dit gebeurt niet een keer, maar constant. Al met al, slechte prijs-kwaliteit verhouding en fabels worden verkocht.

Geplaatst op: 31-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede site

Ten eerste dacht ik dat deze site geen goede site is of misschien is het een scam-site, maar toen ik me er eenmaal op had geregistreerd. Ik kwam erachter dat alles op dating.com echt is, d.w.z. ze hebben echte profielen, ik heb online met mijn vrienden gesproken op de website. De algemene kosten zijn prima en de site is gemakkelijk te gebruiken.

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert K.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EliteDating
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
eMatching logo
eMatching
16 beoordelingen
6,4
Match4me.nl logo
Match4me.nl
8 beoordelingen
7,8
SmartSingles logo
SmartSingles
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EliteDating een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over EliteDating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EliteDating actief?

EliteDating is vooral actief in de categorie dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hoger opgeleiden dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EliteDating reviews? Dan kun je naar de website van EliteDating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie