Edwaybuy logo

Edwaybuy reviews, ervaringen en beoordelingen

Edwaybuy reviews, ervaringen en beoordelingen
2235
Edwaybuy logo
Website
Edwaybuy
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Edwaybuy

Al eens gehoord van Edwaybuy? Misschien niet, en toch is de kans er dat je ooit op hun website terechtkomt en een product vind die je wilt bestellen. Zoals bij de meeste webshops waar je voor de eerste keer een bestelling wilt plaatsen, zal je geneigd zijn om reviews te gaan zoeken van andere klanten hun ervaringen. We besparen je heel wat tijd door zelf zoveel mogelijk informatie te verzamelen over Edwaybuy.

Over Edwaybuy

Edwaybuy is een Chinese e-commerce website gespecialiseerd in een zeer klein assortiment. In tegenstelling tot Aliexpress, Gearbest of Amazon vind je niet alle producten op Edwaybuy. Edwaybuy is ook geen marktplaats die verkopers en kopers zoals AliExpress verbindt. Alle producten worden rechtstreeks beheerd door Edwaybuy, dus je hebt maar één contactpersoon voor al je verzoeken.

Waarom kiezen voor Edwaybuy

Het aanbod is vrij beperkt, dus je zult niet veel producten kunnen kopen. Edwaybuy verkoopt voornamelijk smartphones van Xiaomi (Redmi Note 9, Redmi Note 9s, Mi 10 Lite, ...) en Realme (Realme 5, Realme 6, ...). Je vindt er ook enkele aangesloten horloges van Amazfit en enkele andere producten zoals Xiaomi-stofzuigers of bewakingscamera's. Edwaybuy is dus gespecialiseerd in een beperkter domein dan sites als Gearbest of Aliexpress.

Wellicht is de reden waarom je bij Edwaybuy terecht bent gekomen de goedkope prijzen. Afgezien van de prijs heeft Edwaybuy een grote voorraad in Europa, en ontvang je je bestelling vaak al binnen enkele dagen. Iets wat zeer zeldzaam is via een Chinese webwinkel. Naast de voorraad in Europa biedt Edwaybuy 2 jaar gratis reparatie, geen enkele andere Chinese site doet dit op het moment van schrijven.

Is Edwaybuy betrouwbaar?

Edwaybuy is een kleine speler in de Chinese e-commerce sector, dus deze webwinkel is niet te vergelijken met Gearbest of Aliexpress, maar het is geen slechte zaak. De catalogus is niet erg uitgebreid, maar de prijzen zijn over het algemeen erg laag en soms zelfs tot de laagste op de markt. Ze hebben voorraad in Europa en kunnen daardoor snel leveren zonder douanerechten te betalen.

Edwaybuy is ook actief op andere sites zoals Cdiscount in Frankrijk, zij hebben een score van 4,6/6 voor meer dan 30000 verkopen, de meningen zijn dan ook vrij positief.

Edwaybuy biedt verschillende soorten garanties en het is belangrijk om te begrijpen wat deze garanties betekenen voordat je iets koopt. Als je teleurgesteld bent over je aankoop, heb je de mogelijkheid om het gekochte product binnen 30 dagen na aankoop te retourneren. De retourkosten zijn voor jouw rekening en het apparaat dient in perfecte staat te zijn. Het is de enige Chinese site die 30 dagen biedt, wat zelfs meer is dan Amazon.

Als het product binnen 2 jaar na aankoop defect raakt, kun je het terugsturen voor reparatie. Ook hier is de verzending voor jouw rekening. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door jouw gebruik, dus alleen defecten. Om aanspraak te maken op deze garantie moet je foto's en indien mogelijk video's maken om het probleem te illustreren voordat je het product terugstuurt. Dit soort garantie lijkt vooral voor een Chinese site erg aantrekkelijk, maar ik wil toch een kleine nuance aanbrengen. In de garantietekst wordt niet uitgelegd wat er gebeurt als een product niet kan worden gerepareerd.

Klantenservice en klachten

Edwaybuy heeft een klantenservice om een antwoord te bieden op vragen omtrent een bestelling of klachten. Deze zijn bereikbaar tijdens de kantooruren (Maandag - vrijdag: 9.30 - 19.00 uur GMT+8). Dit kan zowel telefonisch, via mail of via live chat op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je klant van Edwaybuy? Dan horen we graag over je ervaringen met het plaatsen van bestellingen, de levertijd, de klantenservice en de kwaliteit van je product. Schrijf nu een beoordeling.

Reviews over Edwaybuy
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne klantenservice

We zijn super geholpen door de klantenservice. Hij heeft ons geholpen ons project snel en nauwkeurig om te draaien. We waren blij met zowel het eindproduct als de attente klantenservice.

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Valentijn V.

7 / 10
4/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Edwaybuy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Edwaybuy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Edwaybuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Edwaybuy actief?

Edwaybuy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Edwaybuy reviews? Dan kun je naar de website van Edwaybuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie