E-Bloom logo

E-Bloom reviews, ervaringen en beoordelingen

E-Bloom reviews, ervaringen en beoordelingen
1383
E-Bloom logo
Website
E-Bloom
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen E-Bloom

Ligt er een bijzondere gelegenheid in het verschiet en ben je op zoek naar een uniek geschenk? Met een boeket of plant maak je werkelijk iedereen blij. Het fleurt een omgeving helemaal op — het brengt rust en harmonie. Bij je zoektocht naar een geschikte winkel, bemerk je wellicht een uitgebreid aanbod. Vandaag helpen we je graag verder de bloemen weer door het bos te zien. We introduceren E-Bloom, een duurzaam concept binnen online verkoop van bloemen, planten en verdere producten. Is het bedrijf betrouwbaar? Wat zegt het huidige cliënteel? We helpen je met ervaringen die anderen voor je achterlieten. Op basis hiervan maak je een onderbouwde beslissing.

Over E-Bloom

E-Bloom is onderdeel van Groenland B.V. en het duurzaamste bedrijf binnen haar branche. Het wordt beheerd en begeerd door een klein (maar fijn) team — Lonneke, Menno, Femke, Glenn en Michelle. Samen staan ze actief voor je klaar je met een passend boeket te verrijken. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een geliefde, familielid, vriend, vriendin, collega — het aanbod is passend voor iedereen. E-Bloom gaat uiterst duurzaam te werk met talrijke iniatieven. Deze initiatieven variëren van afvalloze dagen, een pand bestaande uit ecologische materialen, een bijenhotel en ontzettend veel meer. Hieronder lees je er meer over.

Waarom kiezen voor E-Bloom

E-Bloom biedt een brede waaier aan verscheidene producten én diensten. Bestel een weelderig boeket — of geniet je liever maandelijks van een nieuwe kleur met een abonnement? Het concept staat zowel voor particulieren als bedrijven paraat. Onderneem je zelf binnen het gebeuren van bloemen? We verzorgen je webshop en website en dit van A tot en met Z. Je rekent op een totaaloplossing — denk hierbij aan het voorzien van een vlotte pen voor productbeschrijvingen en professionele fotografie. Op deze manier verlicht je je zorgen en focus je je volledig op verkoop- en marketinggerelateerde overwegingen.

Is E-Bloom betrouwbaar?

E-Bloom zet zich in voor een duurzamer morgen. Alle producten werden zowel biologisch als ecologisch geteeld. Duurzaamheid is een kernwaarde die E-Bloom hoog in het vaandel draagt. Hun aanpak is transparant — ze vertellen je daarom graag op welke manieren ze van je boeket een duurzaam boeket maken. E-Bee is een bijenhotel (!) gelegen aan E-Bloom’s vestiging. Men faciliteert er bloemenvelden waar meerdere imkers de handen uit de mouwen steken. Afval is absoluut uit den boze wanneer we naar duurzaamheid kijken. E-Bloom’s bloemenpapier werd volledig vervaardigd uit bloemenafval. Rozenafval wordt hierbij gecombineerd met cellulose uit Ardense bomen. E-Bloom kijkt vooruit — ze streven naar een toekomst waarin papier op diezelfde, systematische wijze geproduceerd wordt. Op No Waste Friday (én Thursday) worden onverkochte boeketten herschikt naar verassingspakketten. Op voorhand weet je namelijk niet welke bloemen je juist in handen krijgt. E-Bloom’s vestiging bestaat uit herbruikbaar beton, werd uitgerust met een WTW-unit en daarnaast wordt er verwarmd en gekoeld met behulp van resttemperaturen. Wanneer je naar E-Bloom’s daken kijkt, zie je er maar liefst 5.000 zonnepanelen liggen. Het materiaal van deze daken is niets meer en niets minder dan sedum - dit zorgt voor een aanzienlijk lagere uitstoot aan koolstofdioxide. Het personeel wordt extra gestimuleerd elektrisch te rijden en dit dankzij laadpalen op de parking. Tijdelijk personeel wordt met elektrische bussen vervoerd. Daarnaast fietst men er ook elektrisch op los. Ook op vlak van water stelt E-Bloom allesbehalve teleur. Er wordt zelfvoorzienend te werk gegaan — men vangt regenwater op en filtert het voor sanitaire faciliteiten. Tot slot is men te allen tijde op de hoogte van de herkomst van producten. Het contact met leveranciers berust op een eerlijke, transparante relatie.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Zit je met een klacht en wens je deze aan te kaarten? Een overzicht aan veelgestelde vragen brengt duiding. E-Bloom’s team helpt je bovendien graag verder via een online contactformulier. Surf naar Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram en LinkedIn om E-Bloom ook digitaal op te volgen. Meld je aan voor een nieuwsbrief en geniet van interessante kortingen.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kwam je meer te weten over E-Bloom en wat het concept voor je kan betekenen. Ging je intussen over tot een aankoop en ben je tevreden over het gebeuren? Help je anderen graag verder een weloverwogen keuze aan te gaan? Schrijf gerust een eigen beoordeling neer.

Reviews over E-Bloom
Gerelateerde bedrijven
Tuinplant.nl logo
Tuinplant.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Belachelijk hoge prijs voor een flutboeket

Boeket besteld via plus kadobo. Dacht een mooi plukboeket besteld te hebben voor 23,95 maar dat viel erg tegen, mail gestuurd met klacht geen antwoord gekregen

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 08-02-2023
Geschreven door: Crista V.

6 / 10
3/5 2/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte ervaring, bezorgen op het factuuradres ipv op het bezorgadres!

Bos bloemen besteld om mensen te bedanken, zowel uit de betaalinformatie als uit de tekst is duidelijk op te maken wie degene is aan wie de factuur verstuurd is en voor wie de bloemen bedoeld zijn. E-Bloom draait dit om waardoor de bloemen niet bezorgd worden aan degene voor wie het is bedoeld en zij dus geen bedankje hebben ontvangen. In plaats van snel alsnog op het juiste adres de bloemen te bezorgen komen ze met 15% korting aan en geven aan dat alles automatisch gebeurd en het mijn eigen schuld zou zijn. Ik zou afraden hier ooit iets te bestellen.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie bloemen

Deze website verkoopt echt mooie bloemen voor een betaalbare prijs. Ik heb een mooie volle bos besteld en ik ben super positief verrast. Echt een fijne bloemen winkel waar je ook nog kunt laten bezorgen.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tristan O.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over E-Bloom
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuinplant.nl logo
Tuinplant.nl
0 beoordelingen
10
Waterpompshop logo
Waterpompshop
1 beoordeling
9
Qoelr logo
Qoelr
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is E-Bloom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over E-Bloom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is E-Bloom actief?

E-Bloom is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de E-Bloom reviews? Dan kun je naar de website van E-Bloom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie