Dyvers logo

Dyvers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Dyvers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4546
Dyvers logo
Website
Dyvers
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Dyvers

Als je een huisdier hebt wil je daar het allerbeste voor. Leuke speeltjes zodat het beestje zich niet verveelt, ruimte om te bewegen en natuurlijk ook goede voeding. Vind je het bestaande gamma aan hondenvoeding echter wat te eenzijdig? Ben je op zoek naar iets nieuws voor jouw hond? Dan is Dyvers misschien wel een optie. Deze specialisten in hondenvoeding trachten de markt van de hondenvoeding te revolutionaliseren. Maar wat vertellen de klanten van Dyvers eigenlijk? Zijn hun ervaringen positief? Of valt er toch kritiek te lezen tussen de reviews van Dyvers? Hier vind je alle beoordelingen die je nodig hebt om een goed idee van Dyvers te krijgen!

Over Dyvers

Dyvers is een webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van hondenvoeding. In tegenstelling tot de meeste bedrijven binnen de sector pakken ze het bij Dyvers echter helemaal anders aan. Het uitgangspunt is een hart voor de hond en de nadruk op variatie, goede voeding en zorg voor het huisdier. Bij Dyvers zijn ze van mening dat hondenvoeding vaak te eenzijdige voeding is. Dit kan een nefaste impact hebben op het immuunsysteem en bijvoorbeeld allergieën veroorzaken. Bij Dyvers heb je de keuze uit verschillende menu’s met elke dag de juiste hoeveelheid eten voor jouw hond en bovendien met lekker veel variatie in. Niet voor niets vind je in het team van deze webshop een voedingsdeskundige terug. Heb je interesse in nieuws en promoties van Dyvers? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de socials volgen. Ook goed om te weten is dat Dyvers samenwerkt met influencers. Denk jij een steentje bij te kunnen dragen? Dan kan je altijd contact opnemen.

Waarom kiezen voor Dyvers?

Voor Dyvers kies je in de eerste plaats uit liefde voor jouw hond. Je vindt er immers tal van menu’s op maat van jouw viervoeter gemaakt. Je kunt daarbij kiezen tussen menu’s als luxe, graanvrij, kipvrij, lamvrij, visvrij en ga zo maar door. Elk menu bestaat uit wisselende voedingsstoffen en is rijk aan Omega-3 vetzuren. Bovendien krijg je bij Dyvers desgewenst ook advies op maat wat betreft de voeding van jouw hond. Zo hoef je je nooit af te vragen of je wel het juiste pakket in huis aan het halen bent. Heb je een menu in gedachten? Dan neemt Dyvers met jou contact op om de startdatum van de voeding te bespreken. De pakketten worden binnen de dag geleverd en komen bovendien in milieuvriendelijk en recyleerbaar materiaal toe! Zo draagt Dyvers ook hun steentje bij voor het milieu.

Is Dyvers betrouwbaar?

Dyvers is een vrij recente onderneming maar heeft op korte tijd een indrukwekkende aanwezigheid op het web en op sociale media weten op te bouwen. Bovendien werkt het bedrijf samen met tal van influencers en ook andere bedrijven. Dyvers heeft bovendien een voedingsdeskundige in dienst om de kwaliteit van de menu’s en van het eten te garanderen. Daarenboven kan je altijd contact opnemen met de eigen klantenservice van Dyvers als je met vragen en/of problemen zit. Ook vind je op de website heel wat informatie over Dyvers terug zoals bijvoorbeeld het team achter de webshop. Wat de betaling betreft werkt Dyvers met automatische incasso. Dat betekent ook dat jij op elk gewenst moment dat stop kunt zetten.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Dyvers? Dan zijn er manieren zat om contact op te nemen met de klantendienst van het bedrijf. Zo kan je het contactformulier op de website invullen of je kunt een mail sturen. Tijdens de kantooruren kan je ook even bellen en je kunt ook op sociale media even een berichtje laten. Mag het lekker ouderwets? Dan stuur je gewoon een brief op naar de klantendienst. Na ontvangst van jouw vraag krijg je van Dyvers in de regel binnen de werkdag een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan wordt er gevraagd jouw klacht per mail door te sturen naar de klantendienst. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging. Het antwoord kan maximaal 14 dagen op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Smult jouw viervoeter van de voeding van Dyvers? Of heb je het eens uitgetest en moest hij of zij er niets van hebben? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaring met Dyvers. Hoe zou je de service van Dyvers beoordelen? Wat is jouw oordeel over het aanbod aan hondenvoeding op de webshop? Schrijf een review over Dyvers en help anderen op weg om de juiste voeding te kiezen voor hun hond!

Reviews over Dyvers

Gerelateerde bedrijven

Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak logo
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak
4 beoordelingen
7,3
Animigo logo
Animigo
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Dyvers

Dyvers is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dyvers bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dyvers lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dyvers. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dyvers is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Dyvers. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dyvers.

Geplaatst op: 09-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dyvers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak logo
ZOO & ZO Dierenspeciaalzaak
4 beoordelingen
7,3
Animigo logo
Animigo
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dyvers een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dyvers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dyvers actief?

Dyvers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dyvers reviews? Dan kun je naar de website van Dyvers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie