Drukwerkdeal.nl logo

Drukwerkdeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Drukwerkdeal.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1642
Drukwerkdeal.nl logo
Website
Drukwerkdeal.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Drukwerkdeal

Laten zien wie je bent en waar je als ondernemer voor staat. Het kan prima via een aanbieder als Drukwerkdeal. Om nog beter in kaart te krijgen op welke gebieden deze marktleider je van dienst kan zijn, hebben we hier de reviews en ervaringen van mensen die al van deze aanbieder gebruik maken voor jou samengevat. Het zal je helpen om te beslissen om al dan niet ook voor Drukwerkdeal te kiezen.

Over Drukwerkdeal

Drukwerkdeal geldt als marktleider als het gaat om drukwerk. Bij deze specialist is men in staat alle te bedrukken waar inkt op kan. En dat gebeurt in de praktijk dan ook. Drukwerkdeal is en wil ook meer zijn dat dat alleen. Het biedt je een podium en de mogelijkheden om op perfecte wijze uit te dragen waar je precies voor staat. Wie je bent. De druktechnieken garanderen steeds het beste resultaat en de mogelijkheden die je hebt bij deze aanbieder zijn groot, zoals de ondersteuning die je krijgt gerust voortreffelijk genoemd mag worden. Bij Drukwerkdeal werkt men onder het motto ”˜geen gedoe’. Bovendien wordt elke dag opnieuw getracht je zo snel mogelijk van dienst te zijn. En dat lukt in vrijwel alle gevallen ook daadwerkelijk.

Waarom kiezen voor Drukwerkdeal?

Je kiest voor Drukwerkdeal, zo lezen we ook terug in de reviews en ervaringen van klanten van deze aanbieder, omdat het aanbod en de mogelijkheden er enorm groot zijn. Je doet een beroep op deze specialist als het gaat om het creëren van een huisstijl. Ook als je aan promotie wil doen, als je een horecazaak hebt, als je mondkapjes wilt laten bedrukken of relatiegeschenken van jouw logo wilt laten voorzien ben je bij Drukwerkdeal aan het juiste adres. Dat geldt eveneens als je zoekt naar geschikte buitenreclame of als je passende verpakkingen wilt laten maken. Je kunt prima met je eigen ontwerp aan de slag, je kunt als je nog geen ontwerp hebt ook gebruik maken van handige tools die Drukwerkdeal je biedt.

Is Drukwerkdeal betrouwbaar?

Als het gaat om drukwerk dan willen er nogal eens wat klachten ontstaan over bijvoorbeeld de snelheid van werken en de levertijden. Dat is bij Drukwerkdeal echter niet aan de orde. Afspraak is er gewoon afspraak en uit de beoordelingen komt niet naar voren dat Drukwerkdeal deadlines niet haalt. Betrouwbaar en eerlijk zijn ook de prijzen en transparant is de werkwijze. Het feit dat de klanten Drukwerkdeal een gemiddeld rapportcijfer van 8.8 geven, zegt ook al veel. Dat de specialist al ruim vijftien jaar toonaangevend is, verraadt ook al een grote mate van betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Zoals gesteld werkt en handelt Drukwerkdeal transparant. En dus is contact krijgen met deze specialist geen enkel probleem. Dit kan door te bellen, door te kiezen voor de live chat die overdag beschikbaar is en door het zenden van een e-mail. Wil je helemaal op de hoogte blijven van alles wat Drukwerkdeal biedt, kies dan voor een gratis abonnement op de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij zoveel baat hebt bij de beoordelingen van klanten van Drukwerkdeal en een verstandig besluit kunt nemen, vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je kunt andere mensen zo een grote dienst bewijzen, en het is slechts een kleine moeite.

Reviews over Drukwerkdeal.nl
Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Foto-in-glas logo
Foto-in-glas
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,6
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Denken echt 0 mee. Jammer zo'n bedrijf.

Probeerde wat bij ze te bestellen, hun website functioneerde niet goed, vervolgens was ik een kwartier te laat en kon het product waar ik al voor betaald had en het design klaar had niet op tijd geleverd worden. Een of andere Claudia kreeg het op haar heupen en begon ook wat arrogant te doen. Zou lekker ergens anders bestellen.

Geplaatst op: 05-01-2024
Laatst bewerkt op: 05-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit van het product en waardeloze zeefdruk

Ons bedrijf heeft een aantal weken terug een bestelling gedaan van stormparaplu’s met opdruk. Drukwerkdeal geeft in de offerte en mail aan dat het logo middels een zeefdruk transfer gedrukt wordt. Doch bij levering blijkt dit een lelijke verfrommelde stikker te zijn. Daarbij laten de bevestiging stiksels direct los bij het openen. We hebben hier een klacht van gedaan. Ze geven in de reactie via Trustpilot en middels de reviews op hun website aan alsof zij met een oplossing komen en dit gaan oplossen maar niets is minder waar, ze geven in een rechtstreekse mail aan dat wat je hebt besteld ook is geleverd. En daarmee is de kous af. Op de reviews kun je helaas niet weer een reactie geven op hun antwoord van jouw klacht. Dus het lijkt altijd alsof ze het oplossen. Helaas niet.
Dus ons advies voor de serieuze ondernemer die op zoek is naar een behoorlijk product met opdruk, zoek een bedrijf die én een monster stuurt en die wellicht iets duurder is maar hoogstwaarschijnlijk altijd betere producten levert als Drukwerkdeal.

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Koen S.

4 / 10
2/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Ja zeker

Zulke mooie prijzen hoe kan dat
Www.edwinvennik.nl

Geplaatst op: 04-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin vennik V.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben tevreden

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb 500 visitekaartjes laten drukken en het ziet er heel goed uit. Voor dat je het laat drukken geven ze nog een advies over hoe bepaalde dingen er uit komen bij het printen.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Niels V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drukwerkdeal.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123tuinposter logo
123tuinposter
2 beoordelingen
6,7
Foto-in-glas logo
Foto-in-glas
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drukwerkdeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Drukwerkdeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drukwerkdeal.nl actief?

Drukwerkdeal.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Drukwerkdeal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Drukwerkdeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie