Dreamtravels logo

Dreamtravels reviews, ervaringen en beoordelingen

Dreamtravels reviews, ervaringen en beoordelingen
1635
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dreamtravels

Het bedrijf Dreamtravels is geverifieerd door ons. De webshop Dreamtravels is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Dreamtravels is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Dreamtravels maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Dreamtravels is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dreamtravels te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn geboekt

Ik heb dit bureau voor het eerst gebruikt om een week in de Cannes te boeken. Het hele proces was erg snel en eenvoudig. Houd het goede werk vol jongens!!!

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karlijn T.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dreamtravels
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Jong Intra logo
De Jong Intra
5 beoordelingen
8
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
Sundowner Wildlife Holidays logo
Sundowner Wildlife Holidays
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dreamtravels een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dreamtravels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dreamtravels actief?

Dreamtravels is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dreamtravels reviews? Dan kun je naar de website van Dreamtravels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie