Dog Chef logo

Dog Chef reviews, ervaringen en beoordelingen

Dog Chef reviews, ervaringen en beoordelingen
4563
Dog Chef logo
Website
Dog Chef
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Dog Chef

Je hond is zo belangrijk voor je. Vrijwel elke hondenbaas zal dat herkennen. Hoe trouw is je viervoeter en hoeveel liefde ontvang je van hem of haar. Je wilt hem net zo goed verzorgen als je eigen kind. Daarom kan het best een zoektocht zijn om goede voeding te vinden. Wellicht was je aan het speuren op internet en kwam je toen Dog Chef tegen. Voordat je helemaal overstag gaat en besluit hier voortaan te bestellen voor je hond, wil je natuurlijk eerst nog wat meer informatie. Wij hebben de recensies over deze winkel verzameld. Ze zijn samengevat en staan hier op een rijtje. Lees de reviews door en ontdek wat andere hondeneigenaren van dit bedrijf vinden. Na het doornemen van de beoordelingen beslis je weloverwogen of jij hier wel of niet wilt bestellen.

Over Dog Chef

Dog Chef begint met het verhaal van Alexis. Hij adopteert Rox. Hij wil natuurlijk alleen het allerbeste voor zijn hond. Daarom zoekt hij nauwkeurig uit wat hij hem het beste voor eten kan geven. Helaas valt dat niet mee, want hij vindt op de markt niets waar hij echt helemaal tevreden over kan zijn. Hij bespreekt dit met een vriendin. Zij herkent het en vertelt dat ze zelf is gaan koken voor haar hond. Ze merkt dat haar huisdier sinds die tijd energieker is en er veel mooier uitziet. Alexis besluit dit voorbeeld te volgen en ziet ook al snel positief resultaat. Een andere vriend gaat dit onderzoeken en neemt ook contact op met dierenartsen. Uiteindelijk is de conclusie dat vers voedsel beter is voor honden. Er is al snel veel vraag en inmiddels bestaat dit bedrijf al uit 30 personen.

Waarom kiezen voor Dog Chef

Je kiest voor Dog Chef als je niet tevreden bent over het eten wat je normaal gesproken koopt voor je hond. Je hebt wellicht wat informatie opgezocht en het lijkt je wel wat om je huisdier ook verse maaltijden te gaan geven. Het is natuurlijk heel veel werk als je dat elke dag zelf moet verzorgen, dus dan kan het een goede keus zijn om te kiezen voor deze webshop. Je hond krijgt dan altijd verse maaltijden en de porties worden op maat gemaakt. Het voedsel wordt beter verteerd en bevat geen kleurstoffen. De recepten zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, dus je mag erop vertrouwen dat je je hond goed eten geeft. Als je deze maaltijden wilt gebruiken, dan moet je even een profiel aanmaken. De bestelling wordt namelijk precies voor jouw hond op maat klaar gemaakt, dus er is wat informatie nodig. Als je besluit om dit echt aan je dier te gaan geven, dan kun je het beste een abonnement nemen. De bestelling wordt gratis bij je thuis afgeleverd en is helemaal vers en direct klaar om te geven aan je dier. Je kunt de maaltijden vrij lang bewaren, dus het is geen probleem om voor een langere periode tegelijk te bestellen.

Is Dog Chef betrouwbaar?

Je ziet een adres vermeld staan op de website. Dat zegt altijd al heel veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf. Verder kun je getuigenissen van andere klanten vinden. Het hele verhaal over het ontstaan van deze winkel wordt ook uitgelegd. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat Dog Chef niet betrouwbaar is. De klantenservice is ook prima bereikbaar. Kijk je dan ook nog even naar de recensies van andere klanten, dan zie je dat zij heel tevreden zijn. Ze geven aan dat hun hond niets anders meer wil of dat de vacht van het dier zo mooi is gaan stralen.

Klantenservice en klachten

Dog Chef heeft een live chat beschikbaar. Op die manier kun je heel laagdrempelig even een vraag stellen aan een medewerker. De medewerkers worden met naam en foto op de site aan je voorgesteld. Heel veel vragen worden overigens al bij de vaak gestelde vragen beantwoord. Wil jij liever iemand aan de telefoon, dan kan dat ook. En verder is er dan nog Facebook waar je een berichtje kunt posten of je gebruikt het e-mailadres dat je aantreft op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij voor je trouwe viervoeter niets anders meer dan Dog Chef? Bestelde je hier een keer en vind je het uiteindelijk toch geen goed idee? Heb je ervaring met dit bedrijf, laat dan even een recensie achter. Zo help je andere mensen die overwegen hier ook te bestellen.

Reviews over Dog Chef
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
7,3
60% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Zeer goede ervaring, een tevreden klant

Mijn hond is er dol op en was vroeger een slechte eter.Haar vacht blinkt en haar gewrichtjes zijn minder stram.Blije hond,blij baasje.

Geplaatst op: 18-10-2022
Laatst bewerkt op: 18-10-2022
Geschreven door: Fabrice B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

+ eenvoudig bestelproces via DC account
+ wijzigingen kunnen tot 1 week voor de levering (logisch want wordt vers bereid en voor alle bestellingen is dat ongetwijfeld een enorme taak)
+ geen verplichte domiciliering
+ aan huis geleverd met quasi exact tijdvenster van 1u (dus geen uren wachten thuis)
+ geen fijngemalen prul, echte stukjes vlees en groenten
+ levering door eigen chauffeurs (dus geen doos met verse voeding die aan je deur wordt achtergelaten in volle zon...)
- vlees plastic verpakt: ifv mogelijke microplastics in het vlees alsook milieu is dit een belangrijk verbeterpunt. Moeilijk maar mogelijk.

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Kristel M.

7 / 10
4/5 3/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Ik ben super content van de voeding. Mijn pup at heel moeilijk en nu zit ze te wachten tot het klaar is.
Er is een vaste bestelling maar Je kan dit makkelijk veranderen en kiezen wat, hoeveel en wanneer je besteld.
De levering is ook zeer goed. Je hebt verschillende opties.

Geplaatst op: 17-10-2022
Laatst bewerkt op: 17-10-2022
Geschreven door: Gaby R.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik zou voor 2 herders €550 per maand kwijt zijn. Te idioot voor woorden!

Na beantwoorden van alle vragen over je hond(en), krijg je een prijsopgave wat het voer per maand gaat kosten. Voor mijn 2 herders zou dat €550 per maand zijn. Een paar keer een bericht geplaatst onder hun advertentie op Facebook maar die wordt steeds zo snel mogelijk verwijderd.

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 17-07-2022
Geschreven door: Monic V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kwaliteit voeding goed, klantvriendelijkheid 0 op 10. Geen aanrader. Teleurstellend.

Kwaliteit voeding goed, levering prima. Maar .....zeer duur. Ik betaalde onmiddellijk. 2 dagen voor levering wijzig ik bestelling en plots meerprijs. Ik betaal maar uit meteen mijn ongenoegen. Commercieel gezien kan dit niet worden verrekend. Volgende keer kan ik mee leven maar niet op deze manier. Ik stuur ook een mail maar die blijft onbeantwoord. Ik ben net nieuwe klant, beste mensen doe er iets aan om klanten te behouden. Wat hebben jullie gecreëerd? Zeer ontevreden klant en slechte reclame. Ik zou er eens over nadenken. Ik hoop dat mensen dit lezen.

Geplaatst op: 28-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bruno D.

6 / 10
4/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Dog Chef
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
DierenwinkelXL logo
DierenwinkelXL
1 beoordeling
9,5
Welkoop logo
Welkoop
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dog Chef een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Dog Chef. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dog Chef actief?

Dog Chef is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dog Chef reviews? Dan kun je naar de website van Dog Chef gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie