Doabuy logo

Doabuy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Doabuy reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4979
Doabuy logo
Website
doabuy.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Doabuy

Doabuy verkoopt duizenden artikelen voor jouw huis en tuin tegen een scherpe prijs. Wil jij graag meerdere beoordeling van hun klanten lezen, dan ben je hier aan het goede adres. Hier staan reviews van hun klanten overzichtelijk op een rij, waardoor je snel een goed beeld krijgt over de producten en service van Doabuy. Lees ze rustig en krijg beslis of jij de website van Doabuy gaat bezoeken, om zo de mogelijk ook een aankoop via Doabuy te doen.

Over Doabuy

Doabuy is in oktober 2021 opgericht door broer en zus Joey en Cathy van Cranenbroek. De letterlijke vertaling van Doabuy is 'Doe een koopje' Op dit moment zijn de artikelen alleen via de webshop verkrijgbaar, maar in de toekomst willen ze graag een fysieke winkel openen. Het is echter geen 'platformwinkel', want alle producten zijn zelf bij de maker of importeur uitgezocht en de voorraad ligt in hun eigen DoaWarehouse. Door dit proces in eigen beheer te houden, kunnen ze de duizenden artikelen voor jouw huis en tuin tegen een scherpe prijs aanbieden. Denk naast inkoop hierbij aan een eigen webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice, input via sociale media, marketing, fotografie, contentwriting en een gedeelte van het shop-onderhoud. Gestart in Nederland en België is het hun ambitie om gezond en snel hun aanbod te delen met de hele wereld. Dit noemen ze zelf de DoaDream.

Waarom kiezen voor Doabuy

Doabuy richt zich op artikelen voor huis en tuin in de breedste zin van het woord. Meubelen, woonaccessoires en serviesgoed gaan samen met keukenapparatuur, beauty en kleding. Je vindt er spullen voor je huisdier, maar ook artikelen voor vrije tijd en hobby. Dit alles is handig gecategoriseerd te vinden in hun webwinkel. Je bestelling wordt in Weert klaargemaakt voor verzending of je kiest voor de mogelijkheid om het daar zelf op te halen.

Is Doabuy betrouwbaar?

Doabuy beschikt over en klantenservice en een in Nederland gevestigd bedrijfspand. Hun telefoonnummer, e-mailadres en vestigingsadressen staan op de webshop vermeld. Dit is ook het geval voor hun KvK-nummer. Als jong bedrijf hebben ze nog geen awards of prijzen gewonnen. Er staat geen vermelding dat ze lid zijn van en branchevereniging en er zijn geen keurmerken aanwezig.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunnen klanten vragen via de mail stellen. De klachtenprocedure is te vinden bij de algemene voorwaarden. Klachten moeten binnen bekwame tijd aan Doabuy kenbaar worden gemaakt. Het bedrijf beantwoord de klacht binnen 14 dagen of geeft aan wanneer de klant het antwoord uiterlijk mag verwachten. Er is een periode van minimaal 4 weken om de klacht in onderling overleg op te lossen. Lukt dit niet dan kan de klant de klacht via de geschillenregeling aan en onafhankelijk instantie voorleggen. In alle gevallen is het Nederlands recht van toepassing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest bij Doabuy? Dan willen we je vragen of je hier je ervaringen met dit bedrijf wilt delen. Schrijf een review over Doabuy, waardoor andere lezers snel een goed beeld van dit bedrijf krijgen. Hierdoor weten ze wat ze van het bedrijf kunnen verwachten en maken ze een weloverwogen keuze of ze ook een of meerdere artikelen via Doabuy gaan aanschaffen. Reviews over Doabuy

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
BADER logo
BADER
3 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Doabuy

Doabuy is geverifieerd door ons expert team. De webshop Doabuy bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Doabuy lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Doabuy. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van doabuy.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van doabuy.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Doabuy.

Geplaatst op: 15-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Doabuy


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
BADER logo
BADER
3 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Doabuy een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Doabuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Doabuy actief?

Doabuy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Doabuy reviews? Dan kun je naar de website van Doabuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie