Doabuy logo

Doabuy reviews, ervaringen en beoordelingen

Doabuy reviews, ervaringen en beoordelingen
4979
Doabuy logo
Website
Doabuy
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Doabuy

Doabuy verkoopt duizenden artikelen voor jouw huis en tuin tegen een scherpe prijs. Wil jij graag meerdere beoordeling van hun klanten lezen, dan ben je hier aan het goede adres. Hier staan reviews van hun klanten overzichtelijk op een rij, waardoor je snel een goed beeld krijgt over de producten en service van Doabuy. Lees ze rustig en krijg beslis of jij de website van Doabuy gaat bezoeken, om zo de mogelijk ook een aankoop via Doabuy te doen.

Over Doabuy

Doabuy is in oktober 2021 opgericht door broer en zus Joey en Cathy van Cranenbroek. De letterlijke vertaling van Doabuy is 'Doe een koopje' Op dit moment zijn de artikelen alleen via de webshop verkrijgbaar, maar in de toekomst willen ze graag een fysieke winkel openen. Het is echter geen 'platformwinkel', want alle producten zijn zelf bij de maker of importeur uitgezocht en de voorraad ligt in hun eigen DoaWarehouse. Door dit proces in eigen beheer te houden, kunnen ze de duizenden artikelen voor jouw huis en tuin tegen een scherpe prijs aanbieden. Denk naast inkoop hierbij aan een eigen webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice, input via sociale media, marketing, fotografie, contentwriting en een gedeelte van het shop-onderhoud. Gestart in Nederland en België is het hun ambitie om gezond en snel hun aanbod te delen met de hele wereld. Dit noemen ze zelf de DoaDream.

Waarom kiezen voor Doabuy

Doabuy richt zich op artikelen voor huis en tuin in de breedste zin van het woord. Meubelen, woonaccessoires en serviesgoed gaan samen met keukenapparatuur, beauty en kleding. Je vindt er spullen voor je huisdier, maar ook artikelen voor vrije tijd en hobby. Dit alles is handig gecategoriseerd te vinden in hun webwinkel. Je bestelling wordt in Weert klaargemaakt voor verzending of je kiest voor de mogelijkheid om het daar zelf op te halen.

Is Doabuy betrouwbaar?

Doabuy beschikt over en klantenservice en een in Nederland gevestigd bedrijfspand. Hun telefoonnummer, e-mailadres en vestigingsadressen staan op de webshop vermeld. Dit is ook het geval voor hun KvK-nummer. Als jong bedrijf hebben ze nog geen awards of prijzen gewonnen. Er staat geen vermelding dat ze lid zijn van en branchevereniging en er zijn geen keurmerken aanwezig.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunnen klanten vragen via de mail stellen. De klachtenprocedure is te vinden bij de algemene voorwaarden. Klachten moeten binnen bekwame tijd aan Doabuy kenbaar worden gemaakt. Het bedrijf beantwoord de klacht binnen 14 dagen of geeft aan wanneer de klant het antwoord uiterlijk mag verwachten. Er is een periode van minimaal 4 weken om de klacht in onderling overleg op te lossen. Lukt dit niet dan kan de klant de klacht via de geschillenregeling aan en onafhankelijk instantie voorleggen. In alle gevallen is het Nederlands recht van toepassing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest bij Doabuy? Dan willen we je vragen of je hier je ervaringen met dit bedrijf wilt delen. Schrijf een review over Doabuy, waardoor andere lezers snel een goed beeld van dit bedrijf krijgen. Hierdoor weten ze wat ze van het bedrijf kunnen verwachten en maken ze een weloverwogen keuze of ze ook een of meerdere artikelen via Doabuy gaan aanschaffen. Reviews over Doabuy
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
14 beoordelingen
4,8
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Doabuy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
14 beoordelingen
4,8
Tomtop logo
Tomtop
1 beoordeling
9
Massa markt logo
Massa markt
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Doabuy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Doabuy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Doabuy actief?

Doabuy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Doabuy reviews? Dan kun je naar de website van Doabuy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie