DJI logo

DJI reviews, ervaringen en beoordelingen

DJI reviews, ervaringen en beoordelingen
2423
DJI logo
Website
DJI
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen DJI

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij het bedrijf DJI? Vooraleer je tot een definitieve aankoop gaat, wil je misschien eerst wat meer te weten over DJI en hoe betrouwbaar het bedrijf is. We hebben enkele beoordelingen verzameld die je kunt lezen om tot een weloverwogen keuze over te gaan voor je al dan niet aankoop.

Over DJI

DJI is een Chinese dronefabrikant en 's werelds leider in het creëren en op de markt brengen van onbemande luchtvaartuigen voor consumenten. In mei 2017 introduceerde DJI Spark, de eerste drone die gebruikers eenvoudig met handgebaren kunnen besturen. De Spark is een mini-cameradrone die opstijgt vanuit de handpalm van een gebruiker. Spark kan dit dankzij DJI's nieuwe 3D vision-sensortechnologie, evenals het gebruik van machine learning en computer vision. Een jaar later onthulde DJI de Mavic Air, een drone met een camera die kan fotograferen in 4K, een drieassige gimbal (om de stabilisatie te verbeteren) en een geschatte vliegtijd van 21 minuten.

Volgens het retailadviesbureau NPD heeft DJI twee derde van de Amerikaanse dronemarkt in handen, gemeten naar omzet.

Waarom kiezen voor DJI

In 2018 lanceerde het bedrijf vier nieuwe producten. De Ronin-S handheld-stabilisator werd onmiddellijk de standaardtool voor videomakers en andere makers die drie-assige stabilisatie nodig hebben voor spiegelloze en DSLR-camerasystemen. De Osmo Mobile 2 handheld stabilisator zet diezelfde technologie aan het werk voor smartphones, waardoor iedereen kan profiteren van die professionele techniek. In de lucht introduceerde DJI een nieuwe drone, de Mavic 2, evenals een nieuwe consumenten-drone, Mavic Air. Beide bevatten innovaties op het gebied van voortstuwing, energiebeheer, obstakelherkenning en autonoom vliegen, voor baanbrekende mogelijkheden op het gebied van luchtfoto- en videocreativiteit.

Het is het vermelden waard dat een deel van het succes van DJI te danken is aan hun vermogen om een ”‹”‹supply chain-model uit te voeren waarmee ze producten van hoge kwaliteit konden produceren voor relatief lage prijzen. DJI kon ook profiteren van het initiatief van de Chinese regering om de innovatie- en technologiesector in China te stimuleren.

Is DJI betrouwbaar?

DJI is een grote naam geworden in de wereld van de drones. Zo won het in het verleden al tal van prijzen met hun innovatieve producten. In 2017 won het bedrijf de Emmy® Award for Technology and Engineering. In 2020 kreeg het de AUVSI XCELLENCE Humanitarian and Public Safety Award, een prijs die de meest inspirerende manieren waarop dronetechnologie het afgelopen jaar is gebruikt om mensen, dieren en het milieu te helpen, in de kijker zet.

Klantenservice en klachten

DJI heeft een uitgebreide klantendienst. Niet alleen kunnen ze antwoorden op je vragen via mail, telefoon of live chat, maar ze bieden ook een herstellingsdienst, ondersteuning bij je aankoop en een naverkoopdienst. Zo krijg je bij iedere aankoop een garantie op je drone. Daarnaast kun je ook een beroep doen op DJI Care. Dit is een serviceplan dat je gemoedsrust biedt en schade dekt aan je DJI-drone, gimbal of camera tijdens normaal gebruik. Als tijdens de geldigheidsduur van DJI Care onopzettelijke schade optreedt tijdens normaal gebruik, worden reparatiekosten en gerelateerde kosten gedekt door DJI.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden al een bestelling geplaatst bij DJI? Werd je drone op tijd geleverd en werkte deze naar behoren? Of had je problemen en heb je een beroep moeten doen op de klantendienst? We horen het graag van je. Schrijf daarom nu een beoordeling over DJI.

Reviews over DJI
Gerelateerde bedrijven
Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
1 beoordeling
8,5
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
GoBytes logo
GoBytes
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Prachtige droneset

Ik heb hier een drone besteld zodat ik mooie shots kon maken voor mijn youtube kanaal en ik ben er echt extreem blij mee. Het is niet heel moeilijk om in elkaar te zetten en de camera erop is ook erg goed!

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin T.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DJI
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Batterijenhuis logo
Batterijenhuis
1 beoordeling
8,5
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
GoBytes logo
GoBytes
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DJI een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DJI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DJI actief?

DJI is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , fotografie en hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DJI reviews? Dan kun je naar de website van DJI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie