Fotodevakman.nl logo

Fotodevakman.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fotodevakman.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1676
Fotodevakman.nl logo
Website
fotodevakman.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fotodevakman.nl

Houd je van echt mooie foto’s maken, dan is een goede camera belangrijk. Investeer je hierin, dan zijn de afbeeldingen niet te vergelijken met de plaatjes die je schiet met je mobiel. Al zijn die tegenwoordig bij de meeste telefoons ook heel erg mooi. Zoek je naar goede producten en overweeg je een bestelling bij Fotodevakman.nl te doen? Heel logisch dat je dan eerst even kijkt naar recensies van andere mensen. Consumenten die al een keer besteld hebben bij Fotodevakman.nl kunnen jou goed vertellen wat je van dit bedrijf mag verwachten. Wij hebben deze beoordelingen alvast voor je verzameld. Je vindt ze hier handig op een rijtje. Op die manier maken we het je makkelijk om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij Fotodevakman.nl te kopen.

Over Fotodevakman.nl

Fotodevakman.nl is een van de leidende winkels in de fotografiebranche. Zowel op internet als met fysieke winkels. Bij hen vind je altijd de nieuwste fotografieproducten op voorraad. Ook zijn er regelmatig opruimpartijen van de leveranciers. Ideaal voor mensen die gaan voor kwaliteit, maar dan wel het liefst tegen scherpe tarieven. Fotodevakman.nl is dealer van Canon & Nikon. Verder leveren ze altijd producten met een Nederlandse handleiding en een Nederlands menu. In verschillende landelijke bladen kom je advertenties van dit bedrijf tegen. Ook langs de snelweg kun je hun reclame tegenkomen. Vorig jaar waren ze prominent aanwezig in de bioscoop met de Canon IXUS belevenis campagne.

Waarom kiezen voor Fotodevakman.nl

Koop je bij Fotodevakman.nl, dan weet je zeker dat je profiteert van scherpe prijzen. Meestal hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Zeker niet als je een accessoire bij een camera bestelt. Heb je deskundig advies nodig omtrent de aanschaf van een product in de shop, dan kun je zeker contact opnemen. Er werken in deze winkel specialisten met veel kennis van zaken op het gebied van fotografie. Je kunt in de winkel terecht voor een ruim assortiment fotocamera’s en videocamera’s. Ze zijn beschikbaar van alle bekende en gerenommeerde merken zoals onder andere Canon, Nikon en Sony. Ook voor cameratassen, camera accu’s en overige camera accessoires kun je terecht bij deze webshop. Verder vind je nog een verassend groot en compleet assortiment fotolijsten en fotoboeken. Ook deze zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen dus binnen 1 of 2 dagen bezorgd worden. Natuurlijk kun je op dit adres ook terecht voor het laten afdrukken van je fotowerk. Dit gebeurt in hun professionele fotolab. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om klein beeld, aps negatieven, dia’s of andere digitale fotobestanden. Je kunt dit regelen via de geheugenkaart, maar ook via een dvd, een cd, een usb stick of andere opslagmedia. Tenslotte kun je bij Fotodevakman.nl ook nog terecht voor professionele pasfoto’s en eventuele reparaties. Heb je een bestelling heel snel nodig, dan kun je die 4 uur na het bestellen eventueel al ophalen in de winkel.

Is Fotodevakman.nl betrouwbaar?

Gezien alle jaren dat Fotodevakman.nl producten verkoopt, is het zeker wel bewezen dat dit een betrouwbare shop is. Verder adverteert het bedrijf landelijk in diverse bladen. De winkel is gewoon te bezoeken en de klantenservice is telefonisch uitstekend bereikbaar. Sla je er dan ook nog de beoordelingen van klanten op na, dan twijfel je helemaal niet meer aan de betrouwbaarheid. Mensen zijn zeer tevreden over de service en ook over de kwaliteit van de producten. Ook profiteer je bij deze shop van de kopersbescherming.

Klantenservice en klachten

Elke dag van de week kun je bellen met een medewerker. Alleen niet op zondag. Op vrijdag kan dit ook nog tot ’s avonds 20:00 uur. Verder is er een contactformulier of je kunt gebruik maken van het e-mailadres. Klachten worden uiterst serieus genomen en je wordt dan ook dringend verzocht om het meteen te melden als je ergens niet tevreden over bent.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Fotodevakman.nl? Kocht je hier een keer een mooie camera? Ben je tevreden over het product? En hoe beoordeel je de service en de klantvriendelijkheid van dit bedrijf? Laat het weten door middel van een recensie. Andere mensen vinden het fijn om te weten hoe jouw ervaring was met deze shop. Als ze jouw review hebben gelezen, weten ze beter wat ze van het bedrijf kunnen verwachten en of ze hier zelf wel of niet willen kopen.

Reviews over Fotodevakman.nl

Gerelateerde bedrijven

Folux logo
Folux
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5
Cakesmash.nl logo
Cakesmash.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Fotodevakman.nl

Fotodevakman.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fotodevakman.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fotodevakman.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fotodevakman.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fotodevakman.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van fotodevakman.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fotodevakman.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede winkel

Dit is echt een goede winkel met super vriendelijk personeel. Het personeel is erg behulpzaam en ze weten echt waar ze het over hebben. Super fijne service voor als je fotos moet maken.

Geplaatst op: 16-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mike T.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotodevakman.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Folux logo
Folux
2 beoordelingen
9,5
Budgetpers.nl logo
Budgetpers.nl
2 beoordelingen
9,5
Cakesmash.nl logo
Cakesmash.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotodevakman.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Fotodevakman.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotodevakman.nl actief?

Fotodevakman.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fotodevakman.nl reviews? Dan kun je naar de website van Fotodevakman.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie