Dinner Train logo

Dinner Train reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Dinner Train reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4291
Dinner Train logo
Website
dinnertrain.eu
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Dinner Train

Het idee van gaan uiteten is er eentje dat zo oud is als de straat. Je kunt gaan dineren omdat je dat graag doet, voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat de honger toeslaat. Ben jij echter op zoek naar iets speciaals? Iets dat nog niet honderd keer gedaan is? Een diner dat je altijd bij zal blijven? Dan is Dinner Train misschien wel het restaurant waar je naar op zoek bent. Bij Dinner Train eet je op een bijzondere manier en doe je nieuwe ervaringen op terwijl je doet wat je het liefste doet: heerlijk eten. Maar is dat wel echt zo? Wat zijn de ervaringen met het eten van Dinner Train? Zijn de beoordelingen van hun klanten positief? Die reviews lees je hier!

Over Dinner Train

Dinner Train is een uniek concept dat een aantal jaar geleden ten uitvoer werd gebracht door Tim Beltz. Het idee is ontzettend simpel: je eet een heerlijke maaltijd op een rijdend treinrestaurant. Het is de herkenbare ervaring van het diner gekoppeld aan het bijzondere van een rijdende treintoestel. De missie van Dinner Train is dan ook om klanten iets te bieden dat ze nog niet eerder hebben meegemaakt. Het restaurant zelf bestaat uit vier rijtuigen die ook effectief dienst hebben gedaan op internationale ritten. De rijtuigen zijn gemoderniseerd en je vindt er naast een professionele keuken ook een bar en een toilet. Je kunt er dineren aan een tweepersoonstafel of aan een vierpersoonstafel. Goed om te weten is dat je vanaf elk zitje een prachtig uitzicht aan het raam hebt om van het landschap te genieten!

Waarom kiezen voor Dinner Train?

Dinner Train is in de eerste plaats een uniek concept in de wereld van het eten. Ben je benieuwd naar dit idee en wil je het zelf graag eens uitproberen? Dan kan je op de website van Dinner Train de agenda terugvinden. Zo zie je in een oogopslag waar je de Dinner Train op eender welke datum terug kunt vinden. De trein zelf doet zowat alle plekken in Nederland aan en is altijd wel eens in de buurt terug te vinden. Op de website vind je ook de verschillende menu’s die aangeboden worden op de Dinner Train. Zo kan je kiezen uit menu’s met vlees, vis en zelfs met vegetarische opties. Wil je liever iemand verrassen met een leuk uitje op de Dinner Train? Dan kan je op de webshop ook terecht voor een leuke cadeaukaart of voor extra informatie over groepen. Ten slotte kan je er gemakkelijk een tafeltje reserveren.

Is Dinner Train betrouwbaar?

De Dinner Train is een concept dat ondertussen toch al enkele jaren bestaat. Bovendien vind je over de Dinner Train ook heel wat informatie terug online. Zo zijn ze op Tripadvisor terug te vinden waar je heel wat reviews en beoordelingen van klanten terug kunt vinden. Die ervaringen vind je ook op de website zelf terug. Ook op sociale media is Dinner Train aanwezig met een Instagramaccount en een profiel op Facebook. Dinner Train beschikt over een eigen klantendienst waar je terecht kunt met vragen en/of bij problemen. Ten slotte is het zo dat je veilig kunt surfen bij Dinner Train. De verbinding met de website is er eentje op basis van het SSL-protocol. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Zeker bij een bijzonder concept als Dinner Train kan het zijn dat je met vragen zit of op zoek bent naar meer informatie. Dit kan je op de website terugvinden of je kunt ook even contact opnemen met de klantendienst van Dinner Train. Dat kan door even telefonisch contact op te nemen tijdens de openingsuren, door een mailtje te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Dinner Train tracht alle berichten binnen de 48 uur en uiterlijk binnen de 72 uur te beantwoorden. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht best door per mail. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en ten laatste na twee weken een antwoord!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al eens gaan eten bij Dinner Train? Dan kan jij iedereen die op zoek is naar meer informatie over dit concept vast van antwoord dienen. Wat vond je van deze ervaring? Hoe zou je de kwaliteit van het eten bij Dinner Train beoordelen? Schrijf jouw review over Dinner Train op deze pagina en vertel jouw verhaal!

Reviews over Dinner Train

Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Dinner Train

Dinner Train is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dinner Train bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dinner Train lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dinner Train. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Dinner Train is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van dinnertrain.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Dinner Train.

Geplaatst op: 09-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie ervaring en zijn geld waard!

Gezellig. Goed eten en leuke bediening ( Laren)
Zij was vrolijk en had gevoel voor humor. Erin houden! Omdat ik het niet positiever kan zeggen, denk ik dat deze reactie toereikend moet zijn.

Geplaatst op: 27-02-2023
Laatst bewerkt op: 27-02-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dinner Train


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

ActievandeDag logo
ActievandeDag
41 beoordelingen
5,6
SpaOnline.com logo
SpaOnline.com
4 beoordelingen
9,5
Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dinner Train een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dinner Train. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dinner Train actief?

Dinner Train is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dinner Train reviews? Dan kun je naar de website van Dinner Train gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie