Diam Telecom logo

Diam Telecom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Diam Telecom reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2187
Diam Telecom logo
Website
Diam Telecom
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Diam Telecom

We kunnen echt niet meer zonder smartphone. Als we een dag zonder moeten, dan is het alsof de wereld vergaat. Bij de smartphone wil je natuurlijk de beste accessoires. Een van de partijen die je die kan leveren is Diam Telecom. Omdat wij hier de reviews en ervaringen voor je samenvatten, krijg je een goed beeld van alles wat Diam Telecom aanbiedt. Op basis daarvan kun je besluiten om ook te kiezen voor de producten van Diam Telecom.

Over Diam Telecom

Diam Telecom is gevestigd in Rotterdam en het biedt drie brede productcategorieën: telefoon accessoires, tablet accessoires en telefoon onderdelen. Diam Telecom is een ervaren rot in het vak en heeft als missie om het de klant echt gemakkelijker te maken. Het wil om die reden steeds de best mogelijke producten tegen de scherpste prijzen aanbieden en blijft bovendien steeds innoveren en inspireren. Daarbij hecht Diam Telecom aan een transparante, open en eerlijke communicatie met zowel de klant als met partners. Bij Diam Telecom werken ze volgens het principe ”˜under promise, over deliver’.

Waarom kiezen voor Diam Telecom?

Als je zoekt naar telefoonhoesjes en cases, batterijen en accu’s, screenprotectors, telefoonaccessoires, tablethoesjes en cases, tablet accessoires en telefoon onderdelen, dan kies je voor deze klantvriendelijke specialist. Het voert de bekende merken Samsung, Sony, Apple, BMW, Guess, Huawei, LG en Nokia. Je kiest voor Diam Telecom vanwege de scherpste prijzen, de hoge kwaliteit en de meer dan uitstekende service. De prijzen die gehanteerd worden, gelden als de scherpste van Europa. Uiteraard worden de producten altijd snel – binnen 48 uur- bij je thuis bezorgd.

Is Diam Telecom betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen van Diam Telecom blijkt dat je door te kiezen voor deze specialist je zaken doet met een zeer betrouwbare partner. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het Thuiswinkel Waarborg waarover het beschikt. Dergelijke waarborgen worden niet zomaar aan elke onderneming uitgereikt. Ook het hoge rapportcijfer – een 9,0 om precies te zijn- spreekt in het voordeel van deze specialist in onder meer telefoon accessoires. Ook de beloftes die Diam Telecom maakt aan de klanten geeft vertrouwen, zo blijkt wel uit de beoordelingen.

Klantenservice en klachten

De kant speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Diam Telecom. Dat blijkt ook wel uit de klantenservice die het biedt, want die is gewoon uitstekend. Heb je een klacht of een vraag, dan zijn er verschillende mogelijkheden om contact met de specialist in telefoon accessoires op te nemen. Je kunt schriftelijk je klacht indienen, het adres van Diam Telecom vind je gewoon op je website namelijk. Je kunt echter ook bellen of een e-mail sturen, zoals je ook via de social media kanalen Facebook en Instagram contact kunt leggen met de aanbieder van telefoon en tablet onderdelen.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de reviews en ervaringen die we hier voor je hebben samengevat, heb jij een beter beeld gekregen van Diam Telecom. Daardoor neem je ook gewoon een verstandiger besluit. Om die reden willen je je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Het kost je amper tijd en je doet er andere mensen een groot plezier mee.

Reviews over Diam Telecom

Gerelateerde bedrijven

Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
807 beoordelingen
8,7
Allekabels logo
Allekabels
112 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Diam Telecom

Ons team van experts heeft Diam Telecom geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Diam Telecom bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Diam Telecom is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Diam Telecom is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Diam Telecom te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Begin nov. Besteld een apple oplaadkabel en stekker. Staat op de site in doosjes van apple dus denk je dat het goed zit. Niet dus, kreeg ze toegestuurd in ziplock zakjes. Na een week werkte ze niet meer naar behoren en na overleg met eigenaar teruggestuurd. Dit half dec. 2021. Krijg eind jan. 2022 pas bericht dat mijn klacht in behandeling wordt genomen. Na een mailtje duidelijk gemaakt dat ik de koop wil ontbinden. Krijg gelijk een telefoontje dat dit niet kan omdat het product al 3 maanden in gebruik was.!!!!!! Hoezo????? het heeft al die tijd bij hun gelegen. Volgens hem is er niets aan de hand en op 12 feb. 2022 wordt mijn klacht niet goedgekeurd en krijg ik op 14 feb. 2022 een mailtje dat ik mijn kabel en stekker terug kan krijgen na betaling van 4,95 euro.?????? Betaal ik dit niet worden mijn producten, dus mijn eigendommen vernietigd.

DUS HIER NIKS KOPEN.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fiffie L.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en een goede prijs

Ik heb hier een aantal producten besteld voor een goede prijs en de kwaliteit van de producten is ook echt super. Ik had een aantal dagen geleden besteld en het is super snel geleverd.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijmen V.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Diam Telecom


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Telefoonglaasje logo
Telefoonglaasje
2 beoordelingen
9
Grandado.com logo
Grandado.com
807 beoordelingen
8,7
Allekabels logo
Allekabels
112 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Diam Telecom een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Diam Telecom. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Diam Telecom actief?

Diam Telecom is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Diam Telecom reviews? Dan kun je naar de website van Diam Telecom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie