Desko logo

Desko reviews, ervaringen en beoordelingen

Desko reviews, ervaringen en beoordelingen
1623
Desko logo
Website
Desko
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Desko

Zoek jij een partner die je kan voorzien van kantoormeubelen, projectinrichting en een bedrijf dat je thuiswerkplek circulair kan inrichten? Dan kun je zomaar eens bij Desko uitkomen. Om je een beter beeld te geven over alles wat Desko je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je zelf beslissen om al dan niet voor Desko te kiezen.

Over Desko

Desko bestaat al vanaf 1952, al werkte het destijds nog onder de naam Decorum, een onderneming die nu als moederbedrijf van Desko bekend staat. In eerste instantie hield Decorum zich bezig met de verhuur van kantoormeubilair en de verkoop van tweedehands meubilair. In 2005 ontstond vervolgens Desko Kantoormeubelen. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren uit tot een bedrijf dat al talloze kantoren compleet heeft ingericht. Desko is een erkend specialist op het gebied van interieur- en projectinrichting. Ze werken samen met de beste designers en voeren uiteenlopende merken. Het assortiment dat aangeboden wordt wisselt steeds en in totaal kun je bij deze specialist kiezen uit zeker vijfduizend producten.

Waarom kiezen voor Desko?

Desko is een ervaren en betrouwbare partner met een zeer groot aanbod. Het geldt als onbetwiste specialist op het gebied van kantoormeubelen, projectinrichting en het inrichten van de thuiswerkplek. Bijzonder aan Desko is dat het tegen de recessie in groeit en dat zegt veel over de kwaliteit die Desko biedt. Bij Desko is duurzaamheid erg belangrijk en opvallend is de grote mate van flexibiliteit van Desko. Bovendien biedt het de mogelijkheid om producten te leasen. Ook dit heeft een aantal voordelen. De kosten worden gespreid, je betaalt een vast bedrag per maand en hebt zo ook geen restwaarderisico.

Is Desko betrouwbaar?

Zonder uitzondering blijkt uit de reviews en ervaringen dat klanten Desko een zeer betrouwbare onderneming vinden. In feite vertelt de historie van het bedrijf dat ook, want al vanaf 1952 is Desko een voorname speler op het gebied van kantoormeubelen en projectinrichting. Onbetrouwbare bedrijven houden het nooit zo lang vol. Andersom heeft Desko ook vertrouwen in de klant. Zo biedt het nog gewoon de mogelijkheid aan om achteraf te betalen. Desko heeft een eigen transportafdeling en montagedienst en hanteert altijd de scherpste prijzen. Bovendien zijn de specialisten altijd beschikbaar om mee te denken en je het beste advies te geven.

Klantenservice en klachten

Desko heeft een ongekend uitgebreide klantenservice. Mocht je dus vragen hebben of heb je een klacht over een product of dienst, dan heb je heel erg veel verschillende manieren om dit aan te geven. Meer dan welk ander bedrijf dan ook. Je kunt gewoon bellen, je kunt de Chat Direct service gebruiken, je kunt een e-mail sturen en contact zoeken via WhatsApp. Bovendien kun je een afspraak plannen en een videogesprek aanvragen. In alle gevallen zal getracht worden de klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij door de beoordelingen van bestaande klanten van Desko een weloverwogen beslissing hebt kunnen nemen, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook hulp bieden bij het maken van de beste keuze.

Reviews over Desko
Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Kleinkantoor logo
Kleinkantoor
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Mooie refurbished producten

Super goede service van Desko. De spullen die we hebben besteld zien er super netjes uit en waren allemaal voor een goede prijs. De helpdesk is ook erg behulpzaam en vriendelijk!

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jochem O.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Desko
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Office-Deals.be logo
Office-Deals.be
4 beoordelingen
7,2
Rajapack logo
Rajapack
2 beoordelingen
6,7
Kleinkantoor logo
Kleinkantoor
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Desko een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Desko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Desko actief?

Desko is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Desko reviews? Dan kun je naar de website van Desko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie