Dealbanana logo

Dealbanana reviews, ervaringen en beoordelingen

Dealbanana reviews, ervaringen en beoordelingen
280
Dealbanana logo
Website
Dealbanana
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Dealbanana

Een hoop korting en unieke aanbiedingen vind je dagelijks bij Dealbanana. Hier kun je iedere dag een unieke deal scoren voor de leukste producten. Lees gauw meer over deze bijzondere deals, het vaste aanbod van Dealbanana en de reviews door klanten. Hier kun je hun ervaringen lezen en meer te weten komen over Dealbanana.

Over Dealbanana

Dealbanana is een unieke webshop met een vast aanbod van meer dan 500 artikelen op het gebied van wonen, gadgets, accessoires en meer. Dit zijn unieke producten voor in huis en perfect om cadeau te geven. Maar wat Dealbanana pas echt bijzonder maakt, zijn de dagelijkse deals. Iedere dag kun je bij Dealbanana een unieke deal vinden die inderdaad ook maar 24 uur geldig is. Dit zijn bijzondere producten met een mega korting die kan oplopen tot wel 90% korting.

Dealbanana is opgericht op een uniek aanbod aan producten te verkopen en de beste deals te bieden aan hun klanten. Je kunt hier dagelijks terecht voor de leukste acties en kun ook altijd genieten van het uitdagende standaard assortiment bij Dealbanana.

Waarom kiezen voor Dealbanana

Houd jij van korting en de beste prijzen? Dan is Dealbanana echt iets voor jou. Je kunt hier iedere dag worden verrast met een unieke korting of uitdagende sale. Je kunt dus dagelijks de webshop van Dealbanana bezoeken, maar kunt je ook eenvoudig aanmelden voor de e-mailnotificatie of nieuwsbrief. Zo kun je altijd per mail de deal van de dag van Dealbanana bekijken.

Het is eenvoudig om te bestellen bij Dealbanana. Je klikt op de dagdeal en kunt deze gelijk bestellen. Reken online veilig af en de deal van dag is onderweg naar jou. Dealbanana heeft snelle levering en de verzendkosten zijn bij Dealbanana altijd gratis. Geen gedoe van extra kosten of een minimaal te besteden bedrag, gewoon standaard een gratis levering aan huis.

Wat Dealbanana anders maakt dan haar concurrenten, is dat je bij Dealbanana naast de dagelijkse deals, ook gewoon een standaard assortiment hebt. Deze collectie bevat ook allemaal unieke producten die leuk zijn voor jezelf, maar ook altijd een goede optie zijn om cadeau te doen.

Is Dealbanana betrouwbaar?

Al vele klanten gingen je voor bij Dealbanana en genoten van de beste dagdeals. Dealbanana is al jaren online actief en biedt iedere dag een nieuwe geldige actie aan. Je kunt dus zorgeloos bestellen bij Dealbanana. Ook heeft Dealbanana belangrijke keurmerken voor de veiligheid van de webshop op zak.

Dealbanana hanteert een one-page checkout. Hier kun je gemakkelijk direct betalen zonder gedoe, Je selecteert zelf een betaalmethode uit de lange lijst van betaalopties bij Dealbanana. Zo kun je hier met vrijwel alle bekende creditcards betalen, maar is een veilige betaling ook mogelijk met Paypal of direct met Ideal via de bank. Speel je het liever op safe? Kies dan voor een betaling achteraf. Dan hoef je pas na ontvangst te betalen.

Klantenservice en klachten

Dealbanana heeft een professionele en competente klantenservice die kan helpen bij problemen, vragen of advies. Zij zijn altijd op de hoogte van de deal van de dag, kunnen meer vertellen over hun services en helpen je altijd graag verder. Wil je meer weten over een product of wil je iets weten over de levering? Dealbanana helpt je via de klantenservice graag verder. Bel ze direct om gelijk in contact te komen.

Dealbanana neemt klachten altijd serieus. Is er iets mis met jouw bestelling, wordt deze niet op tijd geleverd of ben je simpelweg gewoon niet tevreden over jouw bestelling? Neem ook dan persoonlijk contact op met Dealbanana via de klantenservice. Laat jouw klacht weten en zij zullen gericht een goede oplossing zoeken voor jouw klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Kun jij het ook niet laten om dagelijks even naar Dealbanana.com te gaan om te zien of zij nog een nieuwe actie hebben? Heb je hier namelijk weleens een leuke deal gescoord? Schrijf erover in jouw review over Dealbanana. Beschrijf jouw deal, de korting en de service die je van Dealbanana kunt verwachten. Het is een unieke manier om nieuwe klanten meer te laten weten over Dealbanana. Schrijf daarom een persoonlijke beoordeling over de webshop Dealbanana. Laat weten waarom je Dealbanana zou aanbevelen en waarom je hier zelf nogmaals zou bestellen of waarom liever niet.

Reviews over Dealbanana
Gerelateerde bedrijven
Carl Denig logo
Carl Denig
1 beoordeling
9
CasualCases.nl logo
CasualCases.nl
2 beoordelingen
8,3
Fitness koerier logo
Fitness koerier
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Vriendelijke service

Nadat ik mijn bestelling had gedaan kwam ik erachterd dat ik iets had besteld in de verkeerde kleur. Na snel contact opgenomen te hebben met de klantenservice werdt dit nog snel aangepast. Alles is goed geleverd verder.

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kimberley R.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dealbanana
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Carl Denig logo
Carl Denig
1 beoordeling
9
CasualCases.nl logo
CasualCases.nl
2 beoordelingen
8,3
Fitness koerier logo
Fitness koerier
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dealbanana een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dealbanana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dealbanana actief?

Dealbanana is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor , sport & fitness , telefoon accessoires en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dealbanana reviews? Dan kun je naar de website van Dealbanana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie