DeAchtersteHoef logo

DeAchtersteHoef ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
DeAchtersteHoef logo
DeAchtersteHoef ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Allcamps logo Allcamps
0 beoordelingen
10
Detweebruggen logo Detweebruggen
0 beoordelingen
10
Wiid.nl logo Wiid.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen DeAchtersteHoef

Af en toe wil je gewoon eens even lekker op vakantie. Weg uit de sleur en heerlijk ontspannen in een andere omgeving. Dat hoeft helemaal niet altijd in het buitenland te zijn. Kijk je bij DeAchtersteHoef, dan zie je dat je daar allerlei accommodaties kunt huren. Wat is dit voor vakantiepark? Hoe zijn de bungalows die DeAchtersteHoef verhuurt? Hoe accuraat reageren de medewerkers van de klantenservice op vragen? Wij verzamelden reviews van eerdere gasten van dit vakantiepark. De beoordelingen hebben wij handig voor je op een rijtje gezet. Kijk welke cijfers zij dit vakantiepark gaven en hoe hun ervaring was. Zo kun je zelf een weloverwogen besluit nemen om wel of niet bij DeAchtersteHoef te boeken.

Over DeAchtersteHoef

DeAchtersteHoef is een vakantiepark in Brabant. Je kunt er accommodaties huren, maar het is ook mogelijk om er zelf bijvoorbeeld met je tent of je vouwwagen te gaan staan. Qua accommodaties is er aardig wat keus. Je kunt bivakkeren in een trekkershut, een bungalow, een safaritent of een chalet. Verder zijn er op dit park, dat zich het gezelligste van heel Brabant noemt, tal van faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. In de omgeving van het park zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of gezellige steden te bezoeken.

Waarom kiezen voor DeAchtersteHoef

Het is mogelijk om met je camper, tent, caravan of vouwwagen te kamperen op dit vakantiepark. Huur je liever een accommodatie, dan heb je de keus uit zo luxe mogelijk of uit iets meer basic. Tijdens je vakantie ben je welkom in het binnen- en het buitenzwembad. Dit is niet het enige, want het aanbod aan voorzieningen is bijzonder ruim. Er is onder meer een grote golfbaan en een baan voor minigolf. Je kunt, net alsof je in Frankrijk bent, een potje jeu de boules spelen. Verder is er dan nog een fietscrossbaan, een dierenwei, een binnentheater, een sportveld, een binnenspeeltuin, een recreatieplas en een leuk treintje. Eigenlijk te veel om op te noemen en vervelen is absoluut niet mogelijk tijdens een verblijf op DeAchtersteHoef. Er is een restaurant met een groot terras en willen de kinderen even vermaakt worden in plaats van zichzelf te bezig te houden, dan biedt het uitgebreide recreatieprogramma een oplossing.

Is DeAchtersteHoef betrouwbaar?

Je ziet op de website dat dit vakantiepark al door heel veel mensen is beoordeeld. Dit geeft je een goed beeld van de betrouwbaarheid van DeAchtersteHoef. De cijfers liggen hoog en over klachten is nauwelijks iets te vinden. Verder is dit bedrijf op vrijwel alle kanalen van de sociale media te vinden. Ook dit bewijst de transparantie en betrouwbaarheid. Het kost je tenslotte geen enkele moeite om contact op te nemen met de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Je bent met klachten altijd welkom bij de medewerkers van DeAchtersteHoef. Er wordt alles aan gedaan om de problemen voor je op te lossen. Als de live chat open is, kun je op deze manier contact opnemen met iemand van het team. Verder is er een telefoonnummer en kun je een e-mail verzenden of gebruikmaken van het contactformulier. Natuurlijk zijn de sociale media kanalen ook altijd geschikt om even contact op te nemen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Stond jij een keer met je eigen camper, tent, caravan of vouwwagen op DeAchtersteHoef? hoe vond je de plekken? Huurde je al eens een safaritent of een bungalow? Was de tent inderdaad lekker verwarmd? Viel het je op dat er zoveel faciliteiten aanwezig waren op dit park? Hoe vond je de kwaliteit en de toegankelijkheid? Waren de medewerkers vriendelijk en stonden ze voor je klaar als dat nodig was? Schrijf een beoordeling en laat aan andere mensen weten wat jouw ervaring is met dit vakantiepark.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over DeAchtersteHoef

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over DeAchtersteHoef

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Allcamps logo Allcamps
0 beoordelingen
10
Detweebruggen logo Detweebruggen
0 beoordelingen
10
Wiid.nl logo Wiid.nl
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie