De Isolatieshop logo

De Isolatieshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Isolatieshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3017
De Isolatieshop logo
Website
isolatiemateriaal.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen De Isolatieshop

Isoleren is helemaal hip. Veel mensen willen helpen de uitstoot van CO2 te reduceren en isoleren om die reden hun woning, terwijl ze meteen ook behoorlijk op de energierekening kunnen besparen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Wil jij ook isoleren, dan kun jij je materiaal eventueel ook halen bij De Isolatieshop. Of dit een goede partner is voor jou, beslis je zelf. Wij hebben in elk geval de reviews en ervaringen voor je samengevat, recensies van bestaande klanten dus. Ze helpen je bij het nemen van de beste beslissing.

Over De Isolatieshop

De Isolatieshop is er al vanaf 2010. Het schudde de kussens binnen de isolatiebranche goed op. Was het vaak zo dat leveranciers of A-keuze of B-keuze isolatiemateriaal aanboden, De Isolatieshop biedt het beide. Daarnaast biedt het outlet partijen en deze werkwijze is bijzonder in de smaak gevallen. De Isolatieshop biedt behalve een mooi aanbod een uitstekende service en kan bovendien maatwerk leveren.

Waarom kiezen voor De Isolatieshop?

Het grote aanbod en de uitstekende service. Het zijn zomaar twee redenen om voor De Isolatieshop te kiezen. Maar er is meer. Het is bijvoorbeeld het maatwerk dat geleverd kan worden. Bij deze specialist maken ze jouw isolatiemateriaal graag op maat. Ook de enorme voorraad is een reden juist voor deze aanbieder te kiezen. De specialist heeft liefst 500.000 vierkante meter aan opslagmogelijkheden. En uit voorraad leverbaar betekent ook een snelle levering. De Isolatieshop werd al diverse keren in het zonnetje gezet, onder meer door FD en Twinkle. Je kiest voor De Isolatieshop omdat er gewoon voor iedereen wel geschikt isolatiemateriaal beschikbaar is. En weet je niets van deze materialen, dan helpen de specialisten van de specialist je heel graag verder. Zij koppelen expertise aan ervaring en kunnen je altijd van dienst zijn.

Is De Isolatieshop betrouwbaar?

Zonder twijfel, als we althans af mogen gaan op de reviews en evaringen van bestaande klanten. Bij De Isolatieshop helpen ze je graag om de CO2 uitstoot te verminderen en de energierekening te verlagen. De medewerkers zijn vanwege hun kennis en ervaring zeer betrouwbare adviseurs en om je helemaal goed voor te lichten is er een grote kennisbank beschikbaar. Het feit dat je gewoon met iDeal kunt betalen, wordt als een teken van betrouwbaarheid gezien.

Klantenservice en klachten

Het woord klacht komt niet één keer voor in de recensies van bestaande klanten. Mocht je echter toch reden zien om een klacht in te dienen, dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt aan brief sturen, het adres haal je van de website. Je kunt echter ook gewoon kiezen voor het sturen van een e-mail, zoals bellen ook een optie is. Ook is De Isolatieshop actief op de sociale media kanalen Facebook, Instagram en Twitter. Ook via die kanalen zou jij dus ook nog contact kunnen zoeken.

Wil jij ook beoordelen?

We vragen het maar meteen; wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Het is een feit dat je heel veel baat hebt bij beoordelingen van bestaande klanten. Ze helpen je bij het nemen van de beste beslissingen en maken de kans op een misstap kleiner. Om die reden vragen we je, om andere mensen een dienst te bewijzen, voortaan ook een beoordeling te maken.

Reviews over De Isolatieshop
Gerelateerde bedrijven
Deurengigant logo
Deurengigant
14 beoordelingen
6,4
Douchezaak logo
Douchezaak
1 beoordeling
9,5
Verfbestelsite.nl logo
Verfbestelsite.nl
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg behulpzaam

Carmen in de winkel was beide keren dat we de winkel bezochten erg behulpzaam voor ons! Ze heeft ons geholpen met het vinden van benodigdheden voor onze badkamer, die volledig wordt vernieuwd.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bradley S.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Isolatieshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Deurengigant logo
Deurengigant
14 beoordelingen
6,4
Douchezaak logo
Douchezaak
1 beoordeling
9,5
Verfbestelsite.nl logo
Verfbestelsite.nl
2 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Isolatieshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Isolatieshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Isolatieshop actief?

De Isolatieshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Isolatieshop reviews? Dan kun je naar de website van De Isolatieshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie