DateAnoniem logo

DateAnoniem reviews, ervaringen en beoordelingen

DateAnoniem reviews, ervaringen en beoordelingen
1428
DateAnoniem logo
Website
DateAnoniem
Categorie
Dating

DateAnoniem ervaringen

Zoek je een spannende date en helemaal anoniem? Bekijk dan de DateAnoniem ervaringen van mensen die deze leuke datingsite hebben gebruikt. Lees de reviews en kijk of DateAnoniem de datingsite is waar ook jij de date van je leven gaat vinden.

Over DateAnoniem

DateAnoniem is een Nederlandse datingsite waar mensen lekker kunnen daten in een anonieme omgeving. DateAnoniem zorgt voor een veilige omgeving waar mensen die jij kent je niet kunnen herkennen. Via DateAnoniem kun je zelf foto's uploaden en blurren zodat je echt anoniem kan zijn voor mensen waarvan je niet wil dat ze weten dat jij op deze site zit. Als je iemand vertrouwd en zeker weet dat deze persoon je foto mag zien, dan kun je de foto zichtbaar maken. En als je voelt dat er een match is dan kun je overgaan tot daten.

DateAnoniem is spannend

Er zijn al vele mensen die gebruik hebben gemaakt van DateAnoniem. En iedere gebruiker weet dat daten spannend is en dat DateAnoniem dé datingsite is om helemaal los te gaan. Misschien ben je nog niet ervaren op het gebied van online daten. Dan is DateAnoniem dé oplossing. Want in deze veilige omgeving hoeft niemand te weten wie je bent en kun je onbezorgd in contact komen met andere gebruikers. Start met chatten en als je denkt dat er een match is dan kun je vragen om meer informatie en ook foto's te delen. Je bent dus helemaal in controle over wat je wel en niet deelt. Anoniem daten is via DateAnoniem dus veilig en prettig voor iedereen.

DateAnoniem ervaringen en klachten

Bekijk de DateAnoniem ervaringen van mensen die zelf deze datingsite hebben gebruikt. Heb je zelf gebruik gemaakt van de datingsite DateAnoniem? Schrijf dan je eigen DateAnoniem review en deel jouw ervaring met anderen. Heb je zelf geen goede ervaring gehad met deze datingsite? Plaats dan een review en deel jouw DateAnoniem klachten en vertel waarom jij niet tevreden bent over DateAnoniem.  

Gerelateerde bedrijven
50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
6,8
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met DateAnoniem

Het bedrijf DateAnoniem is geverifieerd door ons. De webshop DateAnoniem is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DateAnoniem is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DateAnoniem maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DateAnoniem is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DateAnoniem te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed

geen idee

Geplaatst op: 01-11-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Henk J.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Vraag me af of het echt is

Direct bij het inschrijven krijg je al heel veel aandacht. En ik vraag me letterlijk af hoe echt het allemaal is. Maar goed je moet het maar eens proberen. Maak een gratis account aan en zie het zelf. Dan hoor ik ook graag jouw beoordeling

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Je moet het proberen

Coole site, ziet er gelikt uit en leuke wijfies. Lekker chatten en regelen. Weet niet of het allemaal echt is want ik krijg zoveel aandacht. Geil is het wel.

Geplaatst op: 11-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Allemaal leugens

De ene naar de andere vrouw die met je wil daten maar je vervolgens tijden lang aan het lijntje houden. Allemaal smoesjes waarom ze nu weer niet kunnen afspreken.

En dan heb ik het nog niet eens over de vrouwen die ook nog om geld vragen omdat ze een of ander probleem hebben.

Nee deze site niet doen!! Absoluut fake!

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DateAnoniem
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
50Plusmatch logo
50Plusmatch
13 beoordelingen
7,1
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
VijftigPlusDating logo
VijftigPlusDating
11 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DateAnoniem een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over DateAnoniem. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DateAnoniem actief?

DateAnoniem is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DateAnoniem reviews? Dan kun je naar de website van DateAnoniem gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie