CVtotaal logo

CVtotaal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
CVtotaal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4593
CVtotaal logo
Website
cvtotaal.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CVtotaal

Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van echte klanten met CVtotaal. Dit online platform geeft informatie over alles waarmee je jouw woning comfortabeler en duurzamer maakt. Naast de producten die je in de webshop kunt kopen, voeren ze ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. Ben jij benieuwd naar de beoordelingen van CVtotaal? Om het je makkelijk te maken hebben wij de reviews van CVtotaal voor je op een rij gezet. Door te lezen wat andere klanten te zeggen hebben, neem jij een weloverwogen keuze om hier jouw cv te bestellen of om gebruik te maken van een van de aangeboden diensten.

Over CVtotaal

CVtotaal heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van CV-ketels, ventilatiesystemen, airconditioning en meer. Naast dat je alles in de webshop kunt bestellen voor een comfortabelere en duurzamere woonsituatie, kan je ook bij CVtotaal terecht voor montage- en onderhoudswerkzaamheden. Je huurt eenvoudig zelfstandige en gecertificeerde professionals in via het platform. De webshop werkt uitsluitend met de beste A-merken en biedt deze producten voor een scherpe prijs aan.

Waarom kiezen voor CVtotaal

CVtotaal zorgt ervoor dat jij in één keer klaar bent. Je hoeft niet meerdere winkels of webshops te bezoeken om je woning te verduurzamen, maar besteld gewoon het gewenste product via de webshop en regelt direct de installatie. Je vindt handige tools online, die je helpen bij het maken van de beste keuze. Meer informatie over alle producten en services vind je in de blog of op de Kennis & Advies pagina.

Is CVtotaal betrouwbaar?

Al tientallen jaren is CVtotaal actief in deze branche. Het Nederlandse bedrijf heeft duizenden volgers op social media en biedt een schat van gratis informatie aan op de website. Voor meer informatie of een persoonlijk advies kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. De webshop heeft het thuiswinkel waarborg kenmerk en je kunt hier veilig afrekenen. Dat kan onder meer met Afterpay, zodat je pas hoeft te betalen nadat je jouw bestelling al binnen hebt. Ook is het een optie om in termijnen te betalen zonder dat je hier rente over verschuldigd bent.

Klantenservice en klachten

Heb je klachten of opmerkingen? Of vraag jij je af wat het beste product voor jou is? Neem altijd eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen, want er valt zeer veel informatie te vinden op de website van CVtotaal. Als je er nog niet uitkomt, is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een medewerker van CVtotaal. Open een chat, stuur een mailtje of neem via WhatsApp contact op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten of diensten van CVtotaal? Dan stellen wij het op prijs als je jouw beoordeling over CVtotaal achter wilt laten op deze pagina. Door jouw mening te delen, help je anderen bij het maken van hun keuze. Zo kan jij bijvoorbeeld wat vertellen over het aanbod, of je goed geholpen bent bij het maken van je keuze en wat je vindt van de levering en montage van de producten.

Reviews over CVtotaal

Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
25 beoordelingen
4,7
Bushcraftshop.nl logo
Bushcraftshop.nl
2 beoordelingen
9
Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met CVtotaal

Het bedrijf CVtotaal is geverifieerd door ons. De webshop cvtotaal.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. CVtotaal is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. CVtotaal maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

CVtotaal is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van cvtotaal.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 30-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Hopeloos ben nu 2 weken aan het wachten.Monteur op vakantie,en moet er op wachten tot deze terug is!

Airco werkt niet.verwarmt niet goed.gebeld 2 weken geleden.monteur zou me terugbellen maar helaas.berichtje naar cvtotaal
Monteur belt me op.en zegt ik ga 2 weken op vakantie.daarna cvtotaal weer een bericht gestuurd.dan vragen ze mij of ik geen cv ketel heb om te verwarmen!.daarna heb weer een berichtje gestuurd dat ik de airco echt nodig heb.daarna zegt cvtotaal we wachten wel tot monteur van vakantie komt!!!

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Ali H.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CVtotaal


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
25 beoordelingen
4,7
Bushcraftshop.nl logo
Bushcraftshop.nl
2 beoordelingen
9
Pipoos.com logo
Pipoos.com
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CVtotaal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CVtotaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CVtotaal actief?

CVtotaal is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CVtotaal reviews? Dan kun je naar de website van CVtotaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie