Currentbody logo

Currentbody reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Currentbody reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4800
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Currentbody

Het bedrijf Currentbody is geverifieerd door ons. De webshop currentbody.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Currentbody is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Currentbody maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van currentbody.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van currentbody.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Currentbody


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oogvoororen.nl logo
Oogvoororen.nl
4 beoordelingen
8
Elemis logo
Elemis
4 beoordelingen
7,8
Beter Horen logo
Beter Horen
6 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Currentbody een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Currentbody. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Currentbody actief?

Currentbody is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Currentbody reviews? Dan kun je naar de website van Currentbody gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie