Cupido's Choice logo

Cupido's Choice reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cupido's Choice reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2267
Cupido's Choice logo
Website
cupidoschoice.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cupido's Choice

Ben je van plan om je geliefde met Valentijn of op een andere bijzondere dag te verrassen? Dan is het een goed idee om een liefdevol cadeau te kopen. Dat kan je bij Cupido's Choice. Er is meer dan keuze genoeg als je je partner eens goed in de watten wilt leggen. Voordat je je aankopen doet, is het echter wel aangeraden om de Cupido's Choice reviews hieronder door te nemen.

Over Cupido's Choice

Cupido's shop is een webwinkel die enkel en alleen gericht is op het verkopen van liefdevolle geschenken. Om die reden geniet je er van een groot aanbod. De winkel vindt het vooral belangrijk om zijn klanten tevreden te houden en zorgt er daardoor voor dat je cadeaus snel geleverd worden. Als je voor 21:00 uur bestelt, krijg je het zelfs de volgende dag thuis geleverd.

De romantische cadeautjes worden ook geleverd in heel Nederland en België. Vanaf 25 euro hoef je zelfs niets extra's te betalen voor de verzending. Zoals je ziet hecht Cupido's Choice dus veel belang aan klantvriendelijkheid! Het bedrijf is ook partner met enkele andere bekende bedrijven, waaronder budgetpers.nl.

Waarom kiezen voor Cupido's Choice

Cupido's Choice heeft niet alleen een ruim aanbod aan Valentijnsartikelen, het heeft ook tal van originele cadeaus die je nergens anders vindt. Als je deze Valentijn je geliefde dus eens uniek wilt verrassen, is kopen bij Cupido's Choice een goede optie!

Het feit dat je geen verzending moet betalen vanaf 25 euro en dat je je geschenken razendsnel thuis krijgt geleverd, maakt kopen bij deze webshop zelfs nog interessanter. Daarnaast zijn er geregeld leuke aanbiedingen te vinden waardoor je je partner kan verrassen met nog meer moois!

Is Cupido's Choice betrouwbaar?

Voordat je cadeautjes koopt in een webshop is het natuurlijk belangrijk om te weten dat de site wel betrouwbaar is. Cupido's Choice toont zijn betrouwbaarheid door aangesloten te zijn bij zowel Facebook als Instagram. Daarnaast is het lid van WebwinkelKeur sinds 2020.

Je kan bovendien netjes het BTW- en KvK-nummer terugvinden onderaan de website. Betalen kan ook via betrouwbare methoden, zoals Bancontact, Visa en Mastercard. Je koopt dus zonder zorgen je favoriete Valentijnsgechenken bij Cupido's Choice!

Klantenservice en klachten

Heb je al eerder cadeautjes gekocht bij Cupido's Choice en zit je nu met een klacht of vraag? Dan kan je de webshop bereiken via telefoon van maandag tot vrijdag en van 9:00 tot 17:00. Als je liever een mail stuurt, is dit ook mogelijk. Er is zelfs een invulformulier via de 'Contact'-knop op de website. Het personeel doet zijn best om je binnen de 24 uur te helpen. Let wel op, want er is een apart e-mail adres dat enkel voor klachten voorzien is. Als je dus met een klacht zit, contacteer je hen het best meteen via deze manier

Wil jij ook beoordelen?

Ervaringen van klanten helpen potentiele nieuwe klanten te bepalen of ze hun geschenken het best in deze webshop kunnen kopen of niet. Je beoordeling betekent dus veel voor anderen. Laat daarom je eigen review achter als je al ervaringen hebt opgedaan bij Cupido's Choice. Vertel daarbij wat je fijn vond en wat er eventueel beter kon!

Reviews over Cupido's Choice

Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Cupido's Choice

Ons team van experts heeft Cupido's Choice geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cupido's Choice bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cupido's Choice is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cupido's Choice is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van cupidoschoice.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cupido's Choice.

Geplaatst op: 30-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke spullen

Ik heb voor mijn vriendin voor valenteinsdag hier een aantal spullen gekocht om haar hier mee blij te maken. Ze was hier erg blij mee dus daarom ben ik ook blij!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Twan P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cupido's Choice


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Primodo.nl logo
Primodo.nl
2 beoordelingen
8,5
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
3 beoordelingen
8,7
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cupido's Choice een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cupido's Choice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cupido's Choice actief?

Cupido's Choice is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cupido's Choice reviews? Dan kun je naar de website van Cupido's Choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie