Crusj logo

Crusj reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Crusj reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1358
Crusj logo
Website
crusj.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Crusj

Je bent alleen en je wilt graag op vakantie? Boek dan een van de leuke single reizen die Crusj aanbiedt. Wil je als single meer informatie over Crusj? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Zo krijg je een goed beeld van alles wat Crusj je kan bieden. Op basis van onze samenvatting kun je vervolgens al dan niet besluiten een vakantie te boeken via Crusj.

Over Crusj

Crusj organiseert al ruim tien jaar vakantiereizen voor singles. Dat doet het naar de mooiste bestemmingen. Standaard kiest Crusj voor kleine reisgezelschappen waardoor de reizen een persoonlijk karakter krijgen. Voor er een reis door Crusj gepland wordt, worden de bestemmingen eerst door de mensen achter deze reisspecialist bezocht. Binnen de vakanties draait alles om Meeting Friends. Je leert elkaar goed kennen tijdens de georganiseerde activiteiten waardoor mooie vriendschappen kunnen ontstaan. Wellicht ontmoet je tijdens je vakantie wel je nieuwe liefde, al is dat niet het doel. Crusj organiseert reizen voor singles, geen datingreizen.

Waarom kiezen voor Crusj?

Samen op vakantie is veel leuker dan alleen op pad gaan. Bovendien kun je via Crusj de mooiste reizen boeken naar oorden als bijvoorbeeld Bonaire, Curaçao, Griekenland, Indonesië, Italië, Mexico, Portugal en Spanje. Er worden eveneens reizen in eigen land georganiseerd. De groepen worden bewust klein gehouden en bovendien worden er tijdens de vakanties activiteiten georganiseerd. Nog een reden om te kiezen voor Crusj is dat de reisorganisatie voor elke boeking die gedaan wordt, een boom geplant wordt. Dit vanwege een samenwerking met Trees for All. Door een vakantie te boeken draag je dus ook nog eens bij aan het behoud van de natuur.

Is Crusj betrouwbaar?

Crusj is volgens de mensen die al eens met deze organisatie op vakantie gingen een zeer betrouwbare partner. Dat is ook nadrukkelijk terug te lezen in de reviews en ervaringen. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het feit dat Crusj al vier jaar op rij de Reisgraag Publieksprijs won voor ‘Beste Singlereis Organisatie’. Ook de innige samenwerking die er is met Corendon Vliegvakanties, een van de grootste touroperators van Nederland, spreekt in het voordeel van Crusj. Daarnaast is het ook nog eens aangesloten bij Calamiteitenfonds SGR en de VvKR. Voorts geldt ook nog eens de veilig boeken met de Gel Terug en Repatriëring Garantie.

Klantenservice en klachten

Je kunt met al je vragen en opmerkingen terecht bij Crusj, een organisatie die hecht aan volledige klanttevredenheid. Je kunt eventuele klachten via WhatsApp kenbaar maken, je kunt bellen met Crusj en je kunt een e-mail sturen. Je kunt ook nog eens contact zoeken via Instagram en Facebook, want ook op die social media kanalen is Crusj zichtbaar en zeer actief.

Wil jij ook beoordelen?

Met de praktische informatie die we voor jou uit de reviews en ervaringen hebben gedestilleerd, kun jij een betere beslissing nemen. Daarom willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je amper tijd en met jouw informatie zijn andere mensen écht geholpen.

Reviews over Crusj
Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Crusj

Het bedrijf Crusj is geverifieerd door ons. De webshop crusj.com is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Crusj is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Crusj maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Crusj is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van crusj.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Crusj.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima

Prima en duidelijke website. Heel makkelijk mee te werken. Het is ook een mooie manier om andere reizigers te ontmoeten. Lekker vakantie vieren, maar niet in je eentje. Complimenten hiervoor!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eveline H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Crusj
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alltours logo
Alltours
8 beoordelingen
5,8
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
Golftime logo
Golftime
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Crusj een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Crusj. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Crusj actief?

Crusj is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , lastminute reizen , themareizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Crusj reviews? Dan kun je naar de website van Crusj gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie