Cruisetravel logo

Cruisetravel reviews, ervaringen en beoordelingen

Cruisetravel reviews, ervaringen en beoordelingen
1438
Cruisetravel logo
Website
Cruisetravel
Categorie
Vakantie & reizen

Cruisetravel ervaringen

Ontdek de mooiste plekjes in Europa en ver daarbuiten met het maken van een cruise. Last minute of juist ver vooruit alles regel je online bij Cruisetravel. Het online reisbureau boekt slechts één soort reizen en dat zijn cruises met de meest luxe cruiseschepen. Als je nog nooit een cruise gemaakt hebt dan kan het best zo zijn dat je nog twijfelt. De cruisetravel ervaringen op onze website zijn altijd eerlijk en actueel. Je krijgt zo een duidelijk beeld van wat je kan verwachten van je online boeking en van de reis zelf. Heb je zelf laatst nog een unieke cruise gemaakt? Plaats dan jouw cruisetravel ervaringen online en deel ze met andere reizigers die een cruise overwegen.

Over cruisetravel

Cruisetravel organiseert al meer dan 28 jaar cruises over de hele wereld. Van een Middellandse zee cruise tot een cruise in de Carribean. Alles wordt door het reisbureau voor je geregeld zoals het cruiseschip zelf als een transfer een dag voor vertrek inclusief hotel. Als je eenmaal geboekt hebt dan wordt je automatisch lid van de Cruisetravel club. Binnen deze club krijg je regelmatig een aanbieding om voordelig een cruise te boeken in Europa. Met de Cruisetravel ervaringen op onze website weet je al van te voren welke reis je graag wil gaan maken.

Thema cruises

Een cruise is de ideale manier om iets van de wereld te zien in combinatie met luxe schepen en comfort. Dankzij het entertainment aan boord is het een stuk leuker om te reizen naar verschillende bestemmingen. Cruisetravel organiseert reizen op basis van thema’s. Van zon, strand en eilanden tot echte natuur cruises of city trip cruises. Maak bijvoorbeeld een city trip cruises en vaar naar verschillende landen en bekende bruisende steden. Binnen twee weken tijd doe je met een Middellandse zee cruise al snel drie tot vier landen aan en dit maakt een cruise extra uniek.

Luxe cruises

Naast de betaalbare cruises heeft Cruisetravel ook een speciale collectie met luxe rederijen. Speciaal voor reizigers die echt een keer willen uitpakken of op huwelijksreis gaan. Met de hulp van Cruisetravel ervaringen weet je van te voren welke reis jij graag wil maken en of luxe cruises wat voor jouw is.

Gerelateerde bedrijven
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
4 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,2
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Cruisetravel

Het bedrijf Cruisetravel is geverifieerd door ons. De webshop Cruisetravel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cruisetravel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cruisetravel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Cruisetravel is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Cruisetravel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cruisetravel.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos!

Verkeerde hut voor ons geboekt. Bij contact reageren drie verschillende medewerkers en je klacht wordt niet gelezen. Ze dreunen gewoon een standaard tekst eruit. Na dagen geen oplossing koos de rederij uiteindelijk zelf voor een passende oplossing. Maar aan Cruise Travel heb je niets nadat je geboekt en betaald hebt. Nooooit meer en volgende keer gewoon weer rechtstreeks via de rederij zelf.

Geplaatst op: 06-07-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maurits

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Na jaren geboekt te hebben via het reisbureau en rechtstreeks bij cruisetravel, is de service de laatste tijd erg achteruit gegaan.

Boek je online dan zie je op de laatste pagina de prijs, echter als je de rekening van cruisetravel na een paar dagen krijgt, is deze toevallig rond de E40,- duurder, terwijl het nooit goedkoper is.....
Als je ze op de dag probeert te bellen: 45 minuten in de wacht! Stuur je een e-mail: 3 dagen.....

Wil je een halfjaar van te voren annuleren, dan rekent cruisetravel voor een cruise van E10.000, E2000 annuleringskosten, terwijl de rederij een andere prijs (lager) doorbelast naar cruisetravel. Makkelijker kunnen we het niet verdienen.......

Mijn advies: Boek bij een ander of nog beter bij de rederij zelf!

Geplaatst op: 24-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleiding

Mooie cruise gezien bij cruisetravel.nl Achteraf blijkt volgens cruisetravel dat de havengelden er niet bij zitten, "foutje, zou worden hersteld" terwijl er op de website duidelijk vermeld staat dat alle prijzen inclusief havengelden zijn. Een medewerker belde ons dat we 261 euro per persoon moesten bijbetalen en dat de prijzen op de website onjuist vermeld stonden. Vervolgens zou ze ons een gecorrigeerde offerte sturen met daarbij de prijs inclusief de havengelden. Maar toen we hiervan de bevestiging kregen, was de prijs van de hut verhoogd, en het extra havengeld was nu voor 1 persoon niet 261 euro maar 463 euro. Bij navraag gaf cruisetravel aan dat dit juist was. Tevens diende er nu een verplichte reis en bagage verzekering afgesloten te worden zonder dat dit vooraf ergens gemeld wordt. Het meest teleurgesteld ben ik dat de zogenaamde "te lage onjuiste prijs" vermeld blijft staan op cruisetravel.nl waardoor niet alleen wij misleid worden maar ook bewust alle toekomstige klanten.

Geplaatst op: 03-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Cruise Travel Toppie

Heerlijke vakantie gehad via Cruise Travel met mijn vriend. Op dit moment zijn we alweer opzoek naar onze volgende uitstap en waarschijnlijk word dat een trip naar azie. Ik kan nu al niet wachten om heerlijk weer tot rust te komen op de cruise

Geplaatst op: 08-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilona

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cruisetravel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
4 beoordelingen
9
Tritt logo
Tritt
3 beoordelingen
8,3
Afrikareisopmaat logo
Afrikareisopmaat
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cruisetravel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Cruisetravel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cruisetravel actief?

Cruisetravel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises en familiereizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cruisetravel reviews? Dan kun je naar de website van Cruisetravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie