CORUM logo

CORUM reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CORUM reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2793
CORUM logo
Website
CORUM
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen CORUM

Gaan beleggen is altijd iets waar je goed over na wil denken én zeker wil weten dat het betrouwbaar is. Wil jij graag weten welke beoordelingen CORUM ontvangt? De reviews van CORUM hebben wij hier verzameld voor je. Lees wat andere mensen zeggen over het bedrijf. Mensen die in het verleden daar belegd hebben of dit nog steeds doen, vertellen wat ze fijn of juist minder fijn aan CORUM vinden. Voordat je beslist of je aandelen wilt kopen bij CORUM, is het verstandig om deze reviews eerst door te lezen.

Over CORUM

CORUM is in het jaar 2012 opgericht en is actief op de vastgoedmarkt. Het heeft vastgoed in 17 verschillende landen binnen zes sectoren. Deze sectoren zijn kantoren, hotels, winkels, logistiek, gezondheidszorg en industrie. Je kunt aandelen kopen in een fonds van CORUM en je wordt daarmee aandeelhouder. Met deze aandelen beleg je dus in het vastgoed van CORUM. Er werken bij het bedrijf ruim 150 professionals die verdeeld zijn over zeven internationale vestigingen. Deze professionals beheren het huidige vastgoed, kopen nieuw vastgoed aan, zorgen ervoor dat al het vastgoed er perfect uitziet en bouwen een duurzame relatie op met de huurders.

Waarom kiezen voor CORUM

CORUM is de uitkomst wanneer je wil beleggen in vastgoed, maar niet zo goed weet hoe dit moet of geen zin hebt in de zorgen van vastgoedbeheer. De professionals gaan voor je aan de slag. Maandelijks krijg je je potentiële dividend uitbetaald. Dit dividend wordt opgebouwd door wat de huurders aan huur betalen en je kunt dit dividend weer gebruiken voor nieuwe aandelen bij CORUM. Sinds 2012 overstijgt CORUM nog steeds ieder jaar iedere rendementsdoelstelling. Dit biedt geen garantie voor de toekomst, maar het laat wel zien hoe het bedrijf presteert. CORUM is ontzettend gedreven en ze streven naar het beste resultaat. Degelijke huurders in combinatie met vastgoed in heel veel landen, zorgt ervoor dat de risico’s verspreid worden. CORUM onderscheidt zich hier ook mee van de andere spelers in de markt. Heb je interesse? Je kunt kiezen voor twee fondsen, namelijk CORUM Origin of CORUM XL. Bij CORUM XL kost een aandeel 189 euro en bij Origin kost deze 1.090 euro. Dit is inclusief alle kosten en de inschrijfcommissie.

Is CORUM betrouwbaar?

CORUM is al sinds 2012 actief op de vastgoedmarkt en sindsdien overstijgt het jaarlijks de rendementsdoelstelling. In 2020 keerde CORUM XL 5,66% rendement uit en bij Origin was dit zelfs 6%. Bij XL is er ongeveer 900 miljoen geïnvesteerd vermogen in zo’n 50 vastgoedobjecten bij Origin is dit ruim 1,9 miljard. Daar gaat het om meer dan 140 objecten. Samen hebben ze meer dan 50.000 aandeelhouders. Heel veel tevreden aandeelhouders die je voor gingen. Beide fondsen hebben awards gewonnen, waaronder de Cashcow award in 2020. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Klantenservice en klachten

Wil je meer over CORUM weten en/of heb je vragen, dan kun je het beste een belafspraak inplannen. Deze afspraak kun je online maken. Je kunt op de website ook heel gemakkelijk de informatiebrochure downloaden. Mocht je het fijner vinden om eerst even persoonlijk contact te hebben, dan is het ook mogelijk om ze te bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben of was jij aandeelhouder bij CORUM? Wat is jouw ervaring met het bedrijf en welke beoordeling geef jij ze? Schrijf een review over jouw ervaring en leg uit waarom je het bedrijf goed of juist minder goed vindt. Door jouw mening te delen, help je andere mensen die het bedrijf nog niet kennen. Zij krijgen een goed beeld van het bedrijf en kunnen op basis van de reviews bepalen of ze ook aandelen kopen bij CORUM.

Reviews over CORUM

Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
EstateGuru logo
EstateGuru
6 beoordelingen
4,8
Saxo Bank logo
Saxo Bank
32 beoordelingen
2,9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met CORUM

Het bedrijf CORUM is geverifieerd door ons. De webshop CORUM is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. CORUM is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. CORUM maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

CORUM is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van CORUM te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Indirect rendement

Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ze een goede locatie spreiding hebben en het indirecte rendement is natuurlijk ook een groot voordeel. Een erg vertrouwd bedrijf dus!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liam V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CORUM


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bitpanda logo
Bitpanda
2 beoordelingen
9
EstateGuru logo
EstateGuru
6 beoordelingen
4,8
Saxo Bank logo
Saxo Bank
32 beoordelingen
2,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CORUM een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CORUM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CORUM actief?

CORUM is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CORUM reviews? Dan kun je naar de website van CORUM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie