Corrigerendondergoedmodewinkel logo

Corrigerendondergoedmodewinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Corrigerendondergoedmodewinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
725
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Corrigerendondergoedmodewinkel

Het bedrijf Corrigerendondergoedmodewinkel is geverifieerd door ons. De webshop Corrigerendondergoedmodewinkel is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Corrigerendondergoedmodewinkel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Corrigerendondergoedmodewinkel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Corrigerendondergoedmodewinkel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Corrigerendondergoedmodewinkel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Corrigerendondergoedmodewinkel.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg comfortabel

Ik hou van het ondergoed, zo comfortabel en het is zo geweldig dat ze zijn gemaakt zonder giftige afvoer. Het is moeilijk om ondergoed te vinden dat op een milieuvriendelijke manier is gemaakt, dus liefde dat het de focus van deze website is.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilse H.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Corrigerendondergoedmodewinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fopartikelenwinkel.nl logo
Fopartikelenwinkel.nl
1 beoordeling
9
Langetshirts-plein logo
Langetshirts-plein
1 beoordeling
10
123orgasme logo
123orgasme
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corrigerendondergoedmodewinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Corrigerendondergoedmodewinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Corrigerendondergoedmodewinkel actief?

Corrigerendondergoedmodewinkel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Corrigerendondergoedmodewinkel reviews? Dan kun je naar de website van Corrigerendondergoedmodewinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie