Computer-bestel.nl logo

Computer-bestel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Computer-bestel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1604
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Computer-bestel.nl

Computer-bestel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Computer-bestel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Computer-bestel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Computer-bestel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Computer-bestel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Computer-bestel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Computer-bestel.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Zeer negatieve ervaringen met dit bedrijf. Computer besteld, binnen 24 uur geannuleerd telefonisch en schriftelijk per mail. Geen reactie. Na dagen bellen eindelijk contact. Mijn verhaal gedaan. Werd doodleuk gezegd dat een afbestelling niet telefonisch en per mail kan maar alleen via speciaal formulier op website. Dit was mij bij de afbestelling per telefoon niet gezegd. Uiteindelijk 120 euro emballage en bestellingskosten moeten betalen! Administratief is het bij dit bedrijf volgens mij een puinhoop. Kreeg 3 weken erna weer een bevestiging dat ik opnieuw een computer had besteld wat niet zo was. Deze zou wederom van mijn creditcard worden afgeschreven. Direct creditcard geblokkeerd bij de bank en een geschil opgestart via de creditcard maatschappij. Mijn advies is doe geen zaken met dit bedrijf! De eigenaar van dit bedrijf beweert dat al zou ik het geschil winnen hij toch incassokosten ect in rekening gaat brengen. Hoe arrogant kun je zijn!

Geplaatst op: 27-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans A.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie game pc gekocht

Ik heb hier een jaar geleden mijn game pc samen gesteld en ik ben er nog altijd super tevreden mee. Ze hebben het heel mooi en netjes in elkaar gezet en als het moet kan ik altijd nog iets upgraden wat niet had gekunt bij een prebuild computer.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michel S.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Computer-bestel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Maas Computers logo
Maas Computers
4 beoordelingen
7,8
Art & Craft logo
Art & Craft
4 beoordelingen
6,5
HP Store logo
HP Store
5 beoordelingen
6,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Computer-bestel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Computer-bestel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Computer-bestel.nl actief?

Computer-bestel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Computer-bestel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Computer-bestel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie