CompanyNL logo

CompanyNL reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CompanyNL reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4751
CompanyNL logo
Website
companynl.com
Categorie
Financieel
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CompanyNL

Wil je vanuit het buitenland in Nederland een bedrijf vestigen, dan helpt CompanyNL met alle praktische en wettelijke aspecten waarmee een buitenlands bedrijf te maken krijgt. Wil jij graag meer te weten komen over CompanyNL en beoordelingen van andere klanten lezen? Hier staan vele reviews overzichtelijk op een rij, waardoor je snel een goed beeld krijgt van CompanyNL. Lees de reviews voor een weloverwogen beslissing of de diensten van CompanyNL voor jouw bedrijf interessant is.

Over CompanyNL

CompanyNL zet volledig op afstand een bedrijf in Nederland op, met inachtneming van alle wetten en regels. Ze zijn op de hoogte van de Nederlandse belastingvoordelen zoals een volledige vrijstelling van inkomstenbelasting van buitenlandse dochterondernemingen. CompanyNL is in 2011 gestart en werkt met uitgebreide missiedoelen: partnerschappen tussen Nederlandse en buitenlandse zakelijke professionals, een snelle integratie, opbouwen van langdurige klantenrelaties, een snelle en eenvoudige integratie tussen het moeder- en dochterbedrijf en werken op afstand, waardoor de noodzaak tot reizen minimaal zal zijn.

Waarom kiezen voor CompanyNL

CompanyNL is gespecialiseerd in het voor 100% soepel en eenvoudig opzetten en oprichten van een Nederlands bedrijf tijdens iedere fase van dit proces. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte bedrijfsruimte, het indienen van oprichtingsformulieren, registratie bij instanties en het volgen van belastingregels. Hiermee is het bedrijf een one-stop oplossing voor buitenlandse ondernemingen die een bedrijf in Nederland willen vestigen. Ze regelen vergunningen van lokale autoriteiten en assisteren met eigen advocaten en beëdigde vertalers bij juridische vraagstukken. Ze screenen potentiële zakelijke partners om misbruik te voorkomen. Ze zijn op de hoogte van de meer dan 1000 subsidieprogramma's voor nieuwe bedrijven. Dit alles zal bijna op 100% afstand van de buitenlandse onderneming plaatsvinden. Daarnaast is CompanyNL ook in te schakelen als een bedrijf in Nederland gaat stoppen, via turboliquidatie via het ontbinding van het bedrijf bij de Kamer van Koophandel.

Is CompanyNL betrouwbaar?

CompanyNL is ruim 12 jaar actief. Op hun eigen website staan aanbevelingen van klanten vermeld. Het bedrijf is eenvoudig bereikbaar en ze zijn actief op verschillende sociale media waaronder LinkedIn. Het bedrijf heeft op de website geen vermeldingen over beroepsverenigingen of awards.

Klantenservice en klachten

CompanyNL heeft als bedrijf en directe lijn met hun klanten. Hierdoor is er geen aparte klantenservice beschikbaar. Klanten onderhouden online, telefonisch of via email contact met het bedrijf en als nodig ontmoeten medewerkers van CompanyNL en de klant elkaar persoonlijk. Bij conflicten tussen CompanyNL en hun opdrachtgevers is het Nederlands recht van toepassing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij als buitenlandse onderneming van plan om in Nederland een dochteronderneming op te zetten, dan zorgt Company.NL ervoor dat dit snel en eenvoudig zal plaatsvinden, met inachtneming van alle wettelijke en praktische kaders. Heeft jou bedrijf zaken gedaan met CompanyNL, of ben je een van de dochterondernemingen die door CompanyNL zijn geholpen, dan kun je hier je ervaringen plaatsen. Potentiële nieuwe klanten krijgen hierdoor een goed beeld van de diensten van CompanyNL, waardoor ze een eerste indruk krijgen van het bedrijf en weloverwogen beslissen of ze ook van deze diensten gebruik willen maken. Reviews over CompanyNL
Gerelateerde bedrijven
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
myPOS logo
myPOS
1 beoordeling
10
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over CompanyNL

CompanyNL is geverifieerd door ons expert team. De webshop CompanyNL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CompanyNL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CompanyNL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

CompanyNL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van companynl.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CompanyNL.

Geplaatst op: 13-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over CompanyNL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
HypotheekAdvies-Nederland.nl logo
HypotheekAdvies-Nederland.nl
2 beoordelingen
9,5
myPOS logo
myPOS
1 beoordeling
10
NAGA logo
NAGA
3 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CompanyNL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over CompanyNL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CompanyNL actief?

CompanyNL is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CompanyNL reviews? Dan kun je naar de website van CompanyNL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie