Cocktails Per Post logo

Cocktails Per Post reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cocktails Per Post reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4585
Cocktails Per Post logo
Website
cocktailsperpost.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cocktails Per Post

Wil je een cocktail door je eigen of door de brievenbus van een van je vrienden, familie of collega’s laten bezorgen? Dan ben je bij dit bedrijf bij het juiste adres. Bij Cocktails Per Post kun je kiezen uit tal van verschillende cocktails waarmee je zelf zorgt voor een feestje in huis. Wil je meer over dit bedrijf te weten komen, zoals waarom je voor Cocktails Per Post zou moeten kiezen, of wil je weten of Cocktails Per Post daadwerkelijk te vertrouwen is? Neem dan de onderstaande tekst goed door en kom alles te weten over Cocktails Per Post. Na het doornemen van deze tekst kun je vervolgens zelf een goede afweging maken om wel of juist niet bij Cocktails Per Post te bestellen.

Over Cocktails Per Post

Cocktails Per Post is een concept van het bedrijf Bar Company, een van de grootste cocktail cateraars op locatie in Nederland. Cocktails Per Post is begonnen in 2020, toen het bedrijf op zoek ging naar creatieve ideeën tijdens de corona crisis. Met jaren ervaring in de cocktail business stelde de werknemers van Bar Company perfecte cocktails samen die geleverd worden in een smalle buis. Hierdoor passen de cocktails gemakkelijk door de brievenbus en hoef je niet thuis te zijn om een pakket aan te nemen.

Waarom kiezen voor Cocktails Per Post

Ben je op zoek naar een leuk cadeau, of ben je zelf toe aan een verwenmomentje? Dan is Cocktail per Post echt wat voor jou. Het bedrijf biedt verschillende soorten cocktails en verschillende pakketten. De cocktails worden snel geleverd en passen door elke brievenbus. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven wachten op je pakketje. Het bedrijf staat bekend om haar goede service en heeft flink wat ervaring op het gebied van cocktails.

Is Cocktails Per Post betrouwbaar?

Cocktails Per Post is een concept van de bekende en succesvolle onderneming Bar Company. Dit bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van het shaken van cocktails op feesten, waardoor het bedrijf exact weet waar een goede cocktail zoal aan dient te voldoen. Naast dat het bedrijf veel ervaring heeft en zeer succesvol is, biedt Cocktails Per Post ook een uitstekende service. Indien je een bestelling plaatst bij Cocktails Per Post gaat het bedrijf direct voor jou aan de slag en worden de cocktails dezelfde dag nog verstuurd. De cocktails worden kant-en-klaar geleverd en kunnen dus direct gedronken worden.

Klantenservice en klachten

Wil je een vraag stellen, of heb je een klacht of opmerking over Cocktails Per Post en wil je graag met het bedrijf in contact komen? Raadpleeg dan de klantenservice van het bedrijf per mail, telefonisch contact of kom in contact via de verschillende sociale mediaplatformen waarop het bedrijf actief is. De medewerkers van Cocktails Per Post zijn vriendelijk en deskundig en helpen je graag met het beantwoorden en oplossen van je vragen en eventuele klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit cocktails besteld bij Cocktails Per Post, en wil je andere consumenten over deze ervaring vertellen? Schrijf dan een beoordeling over het bedrijf. Schrijf in deze beoordeling bijvoorbeeld wat je van de kwaliteit van de cocktails vond, of de producten goed en snel geleverd zijn en of je goed bent geholpen door een medewerker van Cocktails Per Post, indien je de klantenservice van het bedrijf hebt benaderd. Met jouw uitgebreide kritische review help je andere consumenten met het krijgen van een objectieve en heldere indruk van Cocktails Per Post.

Reviews over Cocktails Per Post

Gerelateerde bedrijven

Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Cocktails Per Post

Het bedrijf Cocktails Per Post is geverifieerd door ons. De webshop cocktailsperpost.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cocktails Per Post is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cocktails Per Post maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van cocktailsperpost.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van cocktailsperpost.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cocktails Per Post.

Geplaatst op: 23-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cocktails Per Post


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Wijngeheimen.nl logo
Wijngeheimen.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cocktails Per Post een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cocktails Per Post. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cocktails Per Post actief?

Cocktails Per Post is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cocktails Per Post reviews? Dan kun je naar de website van Cocktails Per Post gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie