Citroensapkuur logo

Citroensapkuur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Citroensapkuur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Citroensapkuur logo
Website
Citroensapkuur

Citroensapkuur ervaringen

Heb jij Citroensapkuur ervaringen? Wil jij jouw Citroensapkuur ervaringen delen met anderen? Dit kun je doen door een review of een beoordeling te plaatsen op deze website. In jouw review kun je een beschrijving geven over jouw goede of slechte citroensapkuur ervaring. De reviews helpen anderen weer om een vergelijking te geven met andere kuren.

Over Cirtroensapkuur

Stanley Burroughs uit Hawai heeft deze kuur ontwikkeld. De Citroenkuur is ontwikkeld om alle schadelijke stoffen in de darmen, organen en die zich opgehoopt hebben in de vetweefsel te doen verdwijnen. In feite is de citroenkuur een vorm van vasten. Door het volgen van een citroenkuur reinig je je lichaam op korte duur. Naast het gezond eten is het belangrijk dat je van tijd tot tijd niets eet. Op deze manier geef je jouw lichaam de kans om te reinigen. Alle afvalstoffen die tijdens je ongezonde leefwijze hebben opgehoopt zullen afgevoerd worden. De citroensapkuur zorgt ervoor dat je spijsverteringkanaal rust krijgt waardoor je anderen organen schoon worden.

Citroensapkuur diensten

Op het website van Citroensapkuur vind je alle benodigde informatie over de kuur. Eveneens kun jij jouw Citroensapkuur ervaringen delen met anderen op het forum van Citroensapkuur.nl. Alle ingrediënten die benodigd zijn voor de Citroensapkuur zijn te verkrijgen bij de webshop van Citroensapkuur. Indien je vragen hebt kun je altijd terecht bij de klantenservice. Als je liever wilt mailen, is dat ook mogelijk.

Citroensap service en klachten

Heb jij eens een citroensapkuur gevolgd welke niet goed verlopen is? Of ben je juist tevreden met het behaalde resultaat door het volgen van de Citroensapkuur? Vertel dit anderen door een review te plaatsen of door een beoordeling te geven over de citroensapkuur. Jouw review of beoordeling kan behulpzaam zijn voor anderen bij het vinden van een geschikte reinigingskuur.

Gerelateerde bedrijven

EcomMedics logo
EcomMedics
2 beoordelingen
9
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
Kapperskorting.com logo
Kapperskorting.com
2 beoordelingen
9
8,2
100% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over Citroensapkuur

Het bedrijf Citroensapkuur is geverifieerd door ons. De webshop Citroensapkuur is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Citroensapkuur is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Citroensapkuur maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Citroensapkuur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Citroensapkuur te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Citroensapkuur.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Citroensapkuur is geen afslankkuur!

De kuur duurt 2 weken. ‘s Morgens als eerste en ‘s avonds als laatste een glas water gemengd met een poeder van senneblad, zoethout en venkelzaad.
Overdag 2 liter water gemengd met ahornsiroop, citroensap en cayennepeper. Maar die peper laat ik weg. En dan nog na behoefte kruidenthee. Dit 10 dagen en dan nog 3 opbouwdagen waar je heel langzaam weer wat meer mag eten. Ik zit nu op dag 5 en als ik er aan denk is het wel afzien. Maar ik heb de knop omgezet en ik ga dit doen en afmaken. Het is maar 2 weken dus dat moet lukken!
Ik was zo ongelofelijk opgeblazen, last van buik en darmen, ik hoop daar op deze manier van af te komen. Nu in 4 dagen 4 kilo eraf maar dat is allemaal maag en darminhoud dus dat komt er straks ook wel weer aan. Zou wel een beloning zijn als er toch een paar kilo’s afblijven aan het eind! Maar ik ben bewust dat deze kuur bedoeld is om het lichaam te reinigen. Zodra ik een honger gevoel krijg drink is een glas van het sap. Vooral niet met eten bezig zijn en niet aan eten denken. Deze kuur vind ik goed te doen.

Geplaatst op: 09-06-2021
Laatst bewerkt op: 09-06-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed vol te houden

Ben nu bij dag 5 en moet zegegn dat het een stuk beter gaat als de vorige keer. Ben al 4 kilo kwijt en me lichaam begint er wel al op te reageren. Moet wel zegegn dat ik de dagen aftel, maar het is een stuk beter als de vorige keer. Al met al kan ik alleen maar tevreden zijn

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: S K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ervaren gebruiker

Ik heb inmiddels al 8 keer deze reinigingskuur gedaan en vol me iedere keer na de kuur weer als herboren. Je moet het zeker niet doen om af te vallen, want het woord zegt het al het is een reinigingskuur! Ook is het aan te raden om echt 2 weken niks te hebben dus geen verjaardagen, dagjes weg enzo. Ik begin meestal na 4 dagen al te merken aan me lichaam dat het zich begint te reinigen. Ik word fitter, krijg een achte huid en gladder haar. Na 2 weken ben je weer helemaal herboren en kan je er weer tegenaan. Let wel op dat je je dan niet meteen op de patat stort want dan vliegen de kilos en viezeheid er weer aan. Bouw het rustig op en alat je lichaam weer wennen! De kuur is helemaal niet duur ik ben altijd rond de 40 a 50 euro kwijt!

Geplaatst op: 13-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Danielle

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Reinig je lichaam om af te vallen werkt

Enige tijd geleden kwam ik de Citroensapkuur tegen. Door een vriendin van de yogalessen die ik volg werd ik hier op gewezen. Ze vertelde me dat het reinigen van je lichaam belangrijk is voor de balans en werking van je organen.

Zij volgde deze citroensapkuur ook al en ze vertelde me dat het voor mij ook echt een uitkomst zou zijn.

Ik ben er aan begonnen en heb nu ook mijn vriendinnen verteld over deze manier van afvallen. Het moet je wel liggen maar je lichaam en geest worden er echt beter van.

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerste ervaringen zijn goed

Ik volg de Citroensap Kuur nu enkele weken en ik kan zeggen dat de eerste ervaringen heel goed zijn.

Elke afvalmethode is weer anders en het is echt even kijken wat nu goed voor je werkt. Ik heb in de afgelopen jaren al Weightcare, Atkins en Weightwatchers geprobeerd maar dit is de eerste afval kuur die ik echt als positief ervaar.

Ik hoop dat ik snel op mijn streefgewicht zit. De vaart zit er in maar ik hoop dat ik voor de zomer lekker in bikini op het strand kan zitten!

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Volhouden

Deze manier van afvallen is niet heel moeilijk en is prima vol te houden. Echter lijkt dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een kwestie van doorzetten en het komt zeker niet vanzelf. Want soms krijg je wel een enorm honger gevoel. Dan moet je even doorzetten.

Ben 3,5 kilo afgevallen en ben bewuster gaan leven. Dankzij de Citroensapkuur heb ik grote stappen weten te maken in korte tijd. Een echte aanrader zou ik willen zeggen.

Geplaatst op: 01-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top kuur, maar wat een honger!

Ik heb de kuur met een vriendin gedaan en ik moet zeggen zonder haar zou ik het niet hebben volgehouden. Tijdens de kuur kreeg ik ontzettend veel honger netzoals andere waarschijnlijk, maar ik deed het om mijn lichaam te reinigen dus ik wou me eraan houden. Na heeeeeel veeeel moeite is dat gelukt en ik moet zeggen ik voelde me echt een stuk lekkerder. Zeker de moeite waard, maar je moet wel doorzetten

Geplaatst op: 06-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Isa

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Resultaat hangt van diverse dingen af

De kuur is prettig en je voelt je wel beter alleen het verliezen van het gewicht verschilt nogal. De ene week waren het 2 kilos die je kwijt bent en de andere week maar 100 gram. Je moet er helemaal in opgaan en weet niet of dat wel voor mij is weggelegd. Ga er dus vol voor en houdt vol..anders heeft het geen zin.

Geplaatst op: 26-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Te lastig en weinig resultaat

Een paar weken geprobeerd en het is een hoop gedoe en ik zie maar weinig resultaat.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wisselende ervaring

Ik heb de kuur een tijdje gevolgd en hoewel ik me wel beter voelde vond ik het afvallen wat tegen vallen. Hoewel andere mensen erg lovend zijn over de kuur heb ik nog niet helemaal een goed gevoel erbij. Wellicht zijn er andere manieren van afvallen die beter bij me passen.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Citroensapkuur


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

EcomMedics logo
EcomMedics
2 beoordelingen
9
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5
Kapperskorting.com logo
Kapperskorting.com
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Citroensapkuur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Citroensapkuur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Citroensapkuur actief?

Citroensapkuur is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Citroensapkuur reviews? Dan kun je naar de website van Citroensapkuur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie