Choiceofgreen logo

Choiceofgreen reviews, ervaringen en beoordelingen

Choiceofgreen reviews, ervaringen en beoordelingen
1089
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Choiceofgreen

Choiceofgreen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Choiceofgreen bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Choiceofgreen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Choiceofgreen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Choiceofgreen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Choiceofgreen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie planten

Super mooie planten besteld. Voor mij was de verzending erg belangrijk aangezien ik niet wilde dat de planten niet meer mooi aankwamen maar gelukkig was dit allemaal goed geregeld. Service was erg goed dus ik ben super tevreden!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost R.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Choiceofgreen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
4 beoordelingen
8
Euroflorist logo
Euroflorist
50 beoordelingen
3,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Choiceofgreen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Choiceofgreen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Choiceofgreen actief?

Choiceofgreen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Choiceofgreen reviews? Dan kun je naar de website van Choiceofgreen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie