Central Parking logo

Central Parking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Central Parking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3057
Central Parking logo
Website
Central Parking
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Central Parking

Het is niet altijd gemakkelijk om een parkeerplaats te vinden bij luchthavens en cruise terminals. Het is in elk geval altijd een tijdrovende aangelegenheid. Door te kiezen voor een partij als Central Parking, kun je wat dit betreft volledig ontzorgd worden. Om een beter beeld te krijgen van alles wat Central Parking je kan bieden, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen van bestaande klanten puntig samengevat. Op basis van die extra informatie kun je beslissen om ook gebruik te maken van de diensten van Central Parking.

Over Central Parking

Central Parking is al tien jaar de grootste op het gebied van kort en lang parkeren en zeker ook op het gebied van valet service, shuttle service en cruise terminals. Door te kiezen voor de diensten van deze specialist, begin jij je reis altijd op de best denkbare wijze. Central Parking is ondertussen al actief op de vliegvelden Schiphol in Amsterdam, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Weeze, net als dat het vaste voet aan wal heeft bij de Passenger Terminal in Amsterdam.

Waarom kiezen voor Central Parking?

Kies je voor de diensten van Central Parking, dan kun je gewoon doorrijden tot aan de vertrekhal. Een opgeleide chauffeur van de specialist zal daarna jouw auto net buiten de luchthaven parkeren, uiteraard op een beveiligde parkeerplaats. Bij terugkomst staat de chauffeur met jouw auto te wachten voor de vertrekhal. Jij neemt vervolgens het stuur over en kunt snel huiswaarts keren. Je kiest voor Central Parking omdat de klant er nadrukkelijk centraal staat. Er wordt nog echt geluisterd naar de wensen van de klant. Doel van het bedrijf is om parkeren gemakkelijker te maken op de Nederlandse luchthavens en cruise terminals. Central Parking wil en kan elke reiziger ontzorgen.

Is Central Parking betrouwbaar?

Central Parking is al tien jaar de grootste van ons land. Het bedrijf is nog lang niet uitgegroeid. Dat betekent dat de klanten veel vertrouwen hebben in de diensten van de specialist. Ondertussen parkeerde Central Parking al ruim 42.000 auto’s. De chauffeurs van Central Parking zijn opgeleid en dus zeer betrouwbaar. Betrouwbaar is zeker ook de parkeerplaats waar jouw auto een plek krijgt. De parkeerplaats wordt 24/7 beveiligd en er is bovendien sprake van cameratoezicht. Je kunt bij deze specialist ook al steeds eenvoudig annuleren en wijzigen.

Klantenservice en klachten

Central Parking heeft de zaken uitstekend voor elkaar. Niets wordt aan het toeval overgelaten in elk geval. Toch kan het best zijn dat je met een vraag blijft zitten of zelfs een klacht in wil dienen. Ook daar krijg je van deze specialist alle ruimte voor. Zo is er een speciaal contactformulier opgesteld waarin jij je vraag of klacht kenbaar kunt maken. Voorts is er dag en nacht een telefoonnummer beschikbaar en kun je ook kiezen om de klacht per e-mail kenbaar te maken. Omdat je op de website ook het adres van Central Parking vindt, kun je ook besluiten om schriftelijk een klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets zo waardevol als de beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van producten of diensten. De onafhankelijke informatie helpt je echt om de beste keuze te maken. Daarom verzoeken wij jou om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier bied je andere mensen de helpende hand als zij keuzes moeten maken. En echt, het kost je maar een klein beetje tijd en energie.

Reviews over Central Parking

Gerelateerde bedrijven

Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
The Valet Guys logo
The Valet Guys
6 beoordelingen
4,7
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Central Parking

Ons team van experts heeft Central Parking geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Central Parking bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Central Parking is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Central Parking is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Central Parking te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Central Parking


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
The Valet Guys logo
The Valet Guys
6 beoordelingen
4,7
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Central Parking een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Central Parking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Central Parking actief?

Central Parking is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Central Parking reviews? Dan kun je naar de website van Central Parking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie