Centraal Parkeren logo

Centraal Parkeren reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Centraal Parkeren reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3058
Centraal Parkeren logo
Website
Centraal Parkeren
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Centraal Parkeren

Staat er binnenkort een reis voor werk naar het buitenland op vakantie? Geniet je van een welverdiende vakantie naar de zon met je partner? Of zijn er plannen gemaakt voor een vliegvakantie met het hele gezin? Wat je situatie ook is, je voorkomt het liefste dat je je druk hoef te gaan maken over het regelen van het vervoer. Het parkeren van je auto bij Centraal Parkeren is daarom een erg slimme keuze. Verschillende vakantiegangers en zakelijke reizigers delen hun review over dit bedrijf op deze pagina met je.

Over Centraal Parkeren

De naam zegt het eigenlijk al, bij Centraal Parkeren kun je erg centraal je auto bij het vliegveld parkeren. Dit betekent dat je binnen no-time op het vliegveld staat en dat stressen tijdens de heen- en terugreis vanaf nu verleden tijd zijn. Het enige dat je hoeft te doen, is van tevoren even een plaats reserveren, zodat je zeker weet dat je terecht kunt met je voertuig. Navigeer tijdens je heenreis naar Vertrekpassage 2-3 / Departures 2-3 Schiphol Airport Amsterdam (in de bocht) en je ziet de parkeerplaats direct!

Waarom kiezen voor Centraal Parkeren

Tal van reizigers hebben al geprofiteerd van alle voordelen die Centraal Parkeren te bieden heeft. Zo kun je direct aan de vertrekhal af worden gezet en je auto is in goede handen bij de vakbekwame chauffeurs. Daarnaast ben je tijdens je vakantie altijd zeker van een 24/7 beveiliging en camera toezicht bij het voertuig en je reservering kun je ook nog eens eenvoudig wijzigen en annuleren. Daarnaast is het online betalen veilig, eenvoudig en snel.

Is Centraal Parkeren betrouwbaar?

Het grote voordeel van Centraal Parkeren, is dat je altijd direct gebruik kunt maken van de Valet Service. Dit betekent dat je direct je auto af kunt geven bij de vertrekhal, waarna vakbekwame chauffeurs je wagen netjes voor je parkeren. Hierdoor kun je direct met de bagage en het reisgezelschap aan je avontuur naar het buitenland beginnen. Het reserveren doe je gemakkelijk online en tijdens het maken van een reservering heb je de keuze uit diverse handige extra opties. Denk hierbij de optie dat de auto voor je getankt wordt of dat je juist je auto elektrisch op wilt laden.

Klantenservice en klachten

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn als het aankomt op Valet Parking via Centraal Parkeren? Het kundige team van dit bedrijf helpt je maar al te graag verder. Je stelt je vragen door even te bellen naar Centraal Parkeren of door een e-mail te sturen. Er wordt altijd met je meegedacht en je kunt vertrouwen op advies en een service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al wel eens de handige diensten gebruikt van Centraal Parkeren en je auto direct bij het vliegveld af kunnen geven? Laat je review achter op deze pagina. Wie weet kun je ook andere reizigers overtuigen om een keer te kijken naar de service die dit bedrijf je te bieden heeft.

Reviews over Centraal Parkeren

Gerelateerde bedrijven

iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
3 beoordelingen
9
Q-park.nl logo
Q-park.nl
4 beoordelingen
5,8
Parkcare logo
Parkcare
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Centraal Parkeren

Het bedrijf Centraal Parkeren is geverifieerd door ons. De webshop Centraal Parkeren is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Centraal Parkeren is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Centraal Parkeren maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Centraal Parkeren is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Centraal Parkeren. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Centraal Parkeren.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en makkelijk. Betrouwbaar

Makkelijk en betrouwbaar. NS had een stakingsdag toen wij naar Schiphol reisden. Het was erg druk op de vertrekpassage en ook bij centraal parkeren. Toch konden we de auto snel overdragen. Kennelijk was het zo druk dat hij niet meteen verplaatst kon worden naar de parkeerplaats want ik kreeg een bekeuring thuis voor parkeren waar het niet was toegestaan. Centraal Parkeren heeft die betalingsverplichting meteen overgenomen en mij de boete overgemaakt. Prima service.

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Ton B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Centraal Parkeren


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
3 beoordelingen
9
Q-park.nl logo
Q-park.nl
4 beoordelingen
5,8
Parkcare logo
Parkcare
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Centraal Parkeren een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Centraal Parkeren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Centraal Parkeren actief?

Centraal Parkeren is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Centraal Parkeren reviews? Dan kun je naar de website van Centraal Parkeren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie