Canvasfotos.nl logo

Canvasfotos.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Canvasfotos.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
101
Canvasfotos.nl logo
Website
Canvasfotos.nl
Categorie
Webshops

Canvasfotos.nl is de website waar je snel en eenvoudig de mooiste print cadeaus kunt bestellen. Je eigen foto's laten drukken op canvas is ook heel erg voordelig bij Canvasfotos.nl . Wil jij nou ook een foto op canvas laten drukken en wil je weten of Canvasfotos.nl een goede webshop is? Lees dan de Canvasfotos.nl ervaringen en reviews en oordeel zelf

Over Canvasfotos.nl

Er zijn heel veel webshops waar je fotos op canvas kan laten drukken maar alleen bij Canvasfotos.nl krijg je de beste kwaliteit tegen een normale prijs. In slechts 4 stappen heb je alles geregeld. Wil je mooie effecten toepassen op je foto? Geen probleem, want je kan op Canvasfotos.nl al je creativiteit los laten.

Voordelen van Canvasfotos.nl

Je profiteert van vele voordelen wanneer je gebruik maakt van de diensten van Canvasfotos.nl. Enkele voorbeelden waarom je voor Canvasfotos.nl kiest zijn:

  • GRATIS gevernist
  • GRATIS thuisbezorgd
  • Binnen 3-4 werkdagen geleverd
  • XXXL formaten / Panorama formaten
  • 100% kleurechtheid
  • Echt canvas, geen goedkoop linnen
  • Trommelstrak opgespannen
  • Incl. spietjes en ophangsysteem
  • Duurzame houten spielijst (PEFC keur)

Canvasfotos.nl ervaringen en klachten

Wanneer je foto's wilt laten drukken op canvas dan wil je graag de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Nu zijn er heel wat webshops waar je foto's op canvas kan laten bedrukken. Canvasfotos.nl geeft je deze kwaliteit maar natuurlijk horen we dat liever van de consument zelf. Heb jij Canvasfotos.nl ervaringen en wil je deze delen? Schrijf dan een Canvasfotos.nl review en laat ook anderen weten wat jouw beoordeling is. Heb je niet zulke goede ervaringen met Canvasfotos.nl? Schrijf dan je Canvasfotos.nl klachten op in een review en deel jouw ervaringen. Zo kan je ook andere mensen helpen bij het maken van een keuze.

Gerelateerde bedrijven

Muurmode logo
Muurmode
2 beoordelingen
9,5
Muurteksten.nl logo
Muurteksten.nl
2 beoordelingen
9
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Canvasfotos.nl

Canvasfotos.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Canvasfotos.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Canvasfotos.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Canvasfotos.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Canvasfotos.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Canvasfotos.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Canvasfotos.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

Canvasfoto.nl is echt een top bedrijf met een goede service die ze onderscheidt van de rest. Ze zijn super mee denkend met de klant en komen altijd met een goede oplossing als je tegen een probleem aan loopt.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sem V.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Canvasfotos.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Muurmode logo
Muurmode
2 beoordelingen
9,5
Muurteksten.nl logo
Muurteksten.nl
2 beoordelingen
9
Posters.nl logo
Posters.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Canvasfotos.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Canvasfotos.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Canvasfotos.nl actief?

Canvasfotos.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Canvasfotos.nl reviews? Dan kun je naar de website van Canvasfotos.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie