Canon logo

Canon reviews, ervaringen en beoordelingen

Canon reviews, ervaringen en beoordelingen
2651
Canon logo
Website
Canon
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Canon

Veel liefhebbers van fotografie zijn bekend met het merk Canon. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Canon voordat je een camera, lens of printer van dit merk koopt? Wij hebben de reviews van Canon op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij Canon te kopen.

Over Canon

Canon is een Japans bedrijf, waarvan de voorloper is opgericht in 1933. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio. Het bedrijf heeft als doel om een wereldwijde toonaangevende innovator en leverancier van beeldoplossingen te zijn voor bedrijven en consumenten. Het assortiment bestaat onder andere uit camera's, lenzen, printers, kopieermachines en andere optische producten. De bedrijfsfilosofie van Canon is te vangen in één begrip: Kyosei. Dit houdt in het samen werken en leven voor het gemeenschappelijk belang. Dit zie je onder andere terug aan de manier waarop Canon zich bezig houdt met duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Canon

Canon staat voornamelijk bekend om zijn camera's. Dankzij de hoge kwaliteit wordt het merk veel gebruikt door professionele fotografen. Canon is dan ook marktleider op een groot aantal gebieden. Zowel als je op zoek bent naar een goede spiegelreflexcamera als wanneer je kijkt naar een praktische compactcamera staat Canon uitstekend aangeschreven. De camera's zijn onderverdeeld in verschillende lijnen, waardoor je afhankelijk van je wensen en budget altijd een passende camera vindt.

Naast camera's maakt Canon ook lenzen, camcorders en printers. Zowel op kantoor als thuis print je hiermee de mooiste foto's of professionele documenten uit. Veel van de printers zijn uitermate geschikt om te scannen, printen, kopiëren of faxen. Door gebruik te maken van de juiste accessoires haal je het meeste uit jouw Canon producten.

Is Canon betrouwbaar?

Canon is razendpopulair bij zowel professionele als hobby fotografen. Ook worden de producten van dit merk gebruikt op kantoren wereldwijd. Canon heeft ongeveer 200.000 werknemers in dienst in landen verspreid over de hele wereld. Al jarenlang sleept het bedrijf verschillende prijzen in de wacht. Zo heeft Canon in 2020 nog zes prestigieuze onderscheidingen ontvangen door de Expert Imaging and Sound Association (EISA), vanwege de optische perfectie en technische innovatie die het bedrijf als de norm stelt. Koop je een camera, lens of ander hardwareproduct bij Canon? Dan ben je verzekerd van 2 jaar fabrieksgarantie. Je kunt zowel online Canon producten kopen als in één van de fysieke winkels of partnerwinkels die het merk verkopen.

Klantenservice en klachten

Online vind je veel informatie omtrent het gebruik van de Canon producten. Ook kun je het antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Wanneer jouw vraag hier niet tussen staat, kun je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen geopend tussen 9:00 en 17:00 uur, met uitzondering van feestdagen. Je kunt zowel telefonisch als via de e-mail contact opnemen. De medewerkers doen hun best om vragen en opmerkingen binnen drie tot vijf werkdagen te antwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de producten van Canon? Laat dan nu jouw Canon beoordeling achter om bezoekers van Ervaringensite verder te helpen. Zo kun jij bijvoorbeeld meer vertellen over de kwaliteit van de producten, of je ervaringen hebt met de klantenservice of hoe het in zijn werk gaat als je aanspraak moet maken op de garantie. Des te meer jij kunt delen, des te waardevoller jouw Canon recensie is. Zo help jij anderen bij het maken van de juiste beslissing.

Reviews over Canon
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Jabra logo
Jabra
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijn voor beginners

Ik ben een beginnende fotograaf en ik wilde met professionele apparatuur werken, dus kocht ik een Canon EF 24-105mm. Ik ben verliefd op deze lens! De camera is geweldig. Iedereen is er blij mee: ik, mijn vrienden, mijn familie en mijn klanten. Bedankt voor de geweldige kwaliteit!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mika E.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Canon
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Geekbuying logo
Geekbuying
1 beoordeling
9,5
Jabra logo
Jabra
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Canon een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Canon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Canon actief?

Canon is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Canon reviews? Dan kun je naar de website van Canon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie