Buymi logo

Buymi reviews, ervaringen en beoordelingen

Buymi reviews, ervaringen en beoordelingen
1441
Buymi logo
Website
Buymi
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Buymi

Wil je graag een bestelling plaatsen bij de webwinkel van Buymi, maar wil je voor je aankoop eerst wat meer over deze organisatie te weten komen? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je de ins en outs over Buymi en kun je na het lezen van deze informatie een weloverwogen beslissing maken om wel of geen bestelling te plaatsen bij Buymi. Naast uitgebreide bedrijfsinformatie, vindt je op deze pagina ook diverse ervaringen van mensen die reeds bekend zijn met Buymi, en lees je of andere dit bedrijf wel of niet aanbevelen.

Over Buymi

Buymi is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Uden, dat zich specialiseert in high-end televisies, audioapparatuur, keukenartikelen en vele andere producten. De producten die het bedrijf aanbiedt kunnen via de webshop besteld worden. Het bedrijf biedt een zeer uitgebreid assortiment aan producten van verschillende bekende merken. Het assortiment van Buymi bestaat uit vooruitstrevende producten, voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Naast kwalitatieve en innoverende producten streeft Buymi naar een zo goed mogelijke service, waardoor je als klant een goede keuze kunt maken. Daarnaast biedt het bedrijf goede algemene voorwaarden, zoals de mogelijkheid tot retour, een snelle service en een uitstekend garantietermijn.

Waarom kiezen voor Buymi

Ben je op zoek naar een televisie, een nieuwe speaker of een nieuwe vaatwasser? Dan is een bezoekje aan de webwinkel van Buymi een absolute aanrader voor jou. Bij Buymi kun je terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan producten op het gebied van televisies, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten. Buymi biedt vele verschillende merken, waardoor je altijd een geschikt product vindt dat bij jouw wensen aansluit. Buymi biedt op al haar producten een productgarantie, dat per product verschilt. Ook kun je bij Buymi zorgeloos producten retourneren en omruilen, indien gewenst. Daarnaast kun je bij Buymi rekenen op uitgebreid advies over elk product. Zo kun je een chat sessie starten of een medewerker bellen en kun je vertrouwen op vakkundig advies over elk product. Hierdoor ben je altijd volledig op de hoogte en vind je altijd een product dat goed bij jouw wensen en behoefte aansluit.

Is Buymi betrouwbaar?

Voordat je een product aanschaft via een webwinkel is het ten alle tijden raadzaam om van tevoren na te gaan of de webwinkel betrouwbaar is. Bij Buymi is dit zeker het geval. Buymi heeft een fysieke locatie, werkt samen met vele bekende bedrijven, heeft vele tevreden klantenbeoordelingen, een hoge naamsbekendheid en heeft het Q-webhops keurmerk opgenomen. Daarnaast kun je bij Buymi veilig met verschillende betalingsmogelijkheden betalen en gaat het bedrijf zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze onderneming en kunt met een gerust hart een bestelling plaatsen via de webshop van Buymi.

Klantenservice en klachten

Een goede en toegankelijke klantenservice is uiteraard altijd belangrijk indien je een aankoop wilt maken bij een webwinkel. Zo kun je een klantenservice benaderen voor vragen, opmerking en klachten over jouw levering of bestelde product. Buymi heeft een toegankelijke klantenservice die je eenvoudig kunt benaderen per telefonisch contact of via de mail. Ook heeft de webwinkel een chat functie waar je een medewerker om advies kunt vragen. Doorgaans word je bij binnen 48 uur geholpen door een medewerkern van de klantenservice van Buymi. Daarnaast is de onderneming ook actief op diverse sociale mediakanalen, zoals Facebook en Instagram, en kun je ook via deze wegen Buymi benaderen voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen. Een medewerker van Buymi staat je graag vakkundig te woord met uitgebreid advies over producten of over jouw bestelling. Hierdoor ben je uitstekend geïnformeerd en wordt het maken van een online aankoop je een stuk eenvoudiger en betrouwbaarder gemaakt.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij bekend met Buymi en heb jij reeds een product besteld via de webwinkel? Laat dan een recensie achter voor potentiële klanten. Schrijf bijvoorbeeld in jouw review wat je besteld hebt, of de producten snel bij je thuis werden geleverd, of je in het algemeen tevreden bent over de kwaliteit van de producten en of je tevreden bent met de service van de onderneming. Schrijf daarnaast ook of je snel werd geholpen door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het krijgen van een objectief beeld en met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze onderneming te kopen.

Reviews over Buymi
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
1 beoordeling
8,5
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
39 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
6,8
56% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Gewaarschuwd mens telt voor twee

In december een tv besteld.
Na een maand bleek dat Buymi het toestel niet kon leveren.
Men bood een ander toestel aan maar deze was van mindere kwaliteit dus ik wilde mijn geld terug.
Meerdere malen gebeld en gemaild maar men reageert niet.
Probeer nu via Visa mijn geld terug te halen.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen communicatie mogelijk

bestelling gedaan, betaald en zou geleverd worden. tot nu toe niets ontvangen. Het nummer op de site is van een telefoondienst, zij beloven dat je wordt terug gebeld. Meerdere keren aan de lijn gehad maar hoor niets. chatdienst op de site werkt niet. Krijg geen reacties op mijn berichten. Geen contact mogelijk. het adres op de site is een leegstaand pand dat te huur staat. ben bang dat ik ben opgelicht.

Geplaatst op: 03-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bozeklant1

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nalatig en laks

TV van Philips besteld, 3 dagen later kreeg ik een telefoontje dat de TV die ik had besteld niet meer werd geleverd, of ik een andere TV van Philips wilde. Dan moest ik nog wel 30 euro bijbetalen. Het werd gebracht als een coulance, want ze zouden me dan 150 euro korting geven. Ik zag dat deze TV op Kijkshop nog goedkoper was, maar dan zonder muurbeugel. Toch ingetrapt helaas. De TV werd geleverd, maar beschadigd aan beide punten aan de onderkant. Inmiddels nu een week bezig met bellen, net voor de 5e keer gebeld. Ik word niet teruggebeld. Advies; niet bij Buymi bestellen!

Geplaatst op: 04-12-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laura

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren grijze import

Ze lossen geen problemen op en blijven de zelfde nonsens typen.

Geplaatst op: 28-12-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelste levering

Mijn nieuwe QLED werd dezelfde dag nog bezorgd! Super service dus. Er werd me duidelijk en eerlijk het verschil tussen QLED en OLED uitgelegd en daar nemen ze alle tijd voor. Net bedrijf!

Geplaatst op: 11-04-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilfred

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zij weten wat service is!

Goede persoonlijke service, en hebben verstand van de producten die ze verkopen.
Fijne contact en zeer uitgebreide service (ik wilde zondagochtend bezorging)

Geplaatst op: 25-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Website probleem

Via mijn iPad had ik problemen in mijn winkelwagentje te komen, icoon rechtsbovenin werkte niet, maar via de chat, ben ik perfect en snel geholpen, en men heeft aangegeven dit kleine puntje op de site te verbeteren, waar ik overtuigd van ben dat ze dat ook gaan doen

Geplaatst op: 27-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ekwab

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Topsite

fijne site, deze mensen weten nog wat echte service is!

Geplaatst op: 01-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tv gekocht en goed geleverd

Heb een TV gekocht bij Buymi en sneller dan verwacht kon ik de tv al krijgen. Op de site stond volgens mijn 1-3 dagen en kon hem de volgende dag al binnen krijgen. Helaas kon ik toen niet maar even contact met ze gezocht en ze hebben netjes de tv een dag later gebracht. Alles helemaal goed gegaan.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dirk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Buymi
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Jaggsalarm.nl logo
Jaggsalarm.nl
1 beoordeling
8,5
StuffEnough.be logo
StuffEnough.be
39 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buymi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Buymi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buymi actief?

Buymi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Buymi reviews? Dan kun je naar de website van Buymi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie