Buymi logo

Buymi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Buymi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Buymi logo
Website
buymi.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Buymi ervaringen

Buymi is de specialist als het aankomt op 4K televisie’s en LED tv. Als je een nieuwe televisie zoekt dan is Buymi de ideale winkel. De website is zo ingericht dat je heel eenvoudig een nieuwe televisie kan bestellen. Gebruiksgemak staat bij de website hoog in het vaandel en dit is de reden dat wij de Buymi ervaringen op één rij gezet hebben. Je weet zo precies wat je kan verwachten als je een bestelling plaatst bij Buymi. Heb je zelf laatst nog een nieuwe 4k televisie gekocht bij Buymi? Wij horen graag jouw eigen Buymi ervaringen zodat je anderen kan vertellen wat ze kunnen verwachten. Dit is natuurlijk wel zo handig om te weten voordat je definitief een bestelling plaatst.

Over Buymi

BuyMi is de voordeligste webshop als het aankomt op 4K en LED TV’s. De kwaliteit is het allerbelangrijkste net als de service in de webshop. Het is een bedrijf met no-nonsense waar de klant nog echt koning is. Ben je ontevreden over een product? Dan kan je zelfs binnen 14 dagen nog gewoon een nieuwe uitzoeken die wel voldoet aan je verwachtingen. Zelfs als je de televisie al uitgeprobeerd hebt! De Buymi ervaringen zijn dan ook super positief te noemen. Dit is natuurlijk een groot pluspunt voor het bedrijf uit Uden. De producten kunnen ook in de avond en in het weekend bezorgt worden. Net zo makkelijk als het je dan wel uitkomt!

4K televisie

BuyMi is vooral gespecialiseerd in de 4K tv. 4K is weer net een tandje scherper dan de gewone Full HD LED televisie. Naast een uitgebreid advies kan je ook nog eens heel voordelig shoppen voor zo’n nieuwe televisie. De tv wordt vanaf € 50 gratis verzonden en daar zit je natuurlijk al snel aan. Naast een nieuwe televisie kan je direct alle accessoires erbij bestellen die je nodig hebt. De 4K televisie is zo helemaal compleet en je kan hem direct gebruiken om jouw favoriete films en series op te kijken.

Home Cinema

Bij een nieuwe televisie hoort natuurlijk ook een uitstekend geluid. Bij Buymi kan je terecht voor een Home Cinema set waarbij je echt het idee hebt dat je in een bioscoop verblijft. Van simpele soundbars tot uitgebreide sets om je 4K televisie helemaal compleet mee te maken. Bij Buymi kan je rekenen op uitgebreid advies dit kan via de chat, mail of telefonisch. Heb jij al Buymi ervaringen? Laat het ons dan weten en je helpt zo anderen weer verder.

Reviews over Buymi

Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
9,5
6,8
56% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Buymi

Buymi is geverifieerd door ons expert team. De webshop Buymi bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Buymi lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Buymi. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Buymi is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van buymi.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Buymi.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelste levering

Mijn nieuwe QLED werd dezelfde dag nog bezorgd! Super service dus. Er werd me duidelijk en eerlijk het verschil tussen QLED en OLED uitgelegd en daar nemen ze alle tijd voor. Net bedrijf!

Geplaatst op: 11-04-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wilfred

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zij weten wat service is!

Goede persoonlijke service, en hebben verstand van de producten die ze verkopen.
Fijne contact en zeer uitgebreide service (ik wilde zondagochtend bezorging)

Geplaatst op: 25-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Website probleem

Via mijn iPad had ik problemen in mijn winkelwagentje te komen, icoon rechtsbovenin werkte niet, maar via de chat, ben ik perfect en snel geholpen, en men heeft aangegeven dit kleine puntje op de site te verbeteren, waar ik overtuigd van ben dat ze dat ook gaan doen

Geplaatst op: 27-02-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ekwab

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Topsite

fijne site, deze mensen weten nog wat echte service is!

Geplaatst op: 01-02-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tv gekocht en goed geleverd

Heb een TV gekocht bij Buymi en sneller dan verwacht kon ik de tv al krijgen. Op de site stond volgens mijn 1-3 dagen en kon hem de volgende dag al binnen krijgen. Helaas kon ik toen niet maar even contact met ze gezocht en ze hebben netjes de tv een dag later gebracht. Alles helemaal goed gegaan.

Geplaatst op: 11-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dirk

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewaarschuwd mens telt voor twee

In december een tv besteld.
Na een maand bleek dat Buymi het toestel niet kon leveren.
Men bood een ander toestel aan maar deze was van mindere kwaliteit dus ik wilde mijn geld terug.
Meerdere malen gebeld en gemaild maar men reageert niet.
Probeer nu via Visa mijn geld terug te halen.

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen communicatie mogelijk

bestelling gedaan, betaald en zou geleverd worden. tot nu toe niets ontvangen. Het nummer op de site is van een telefoondienst, zij beloven dat je wordt terug gebeld. Meerdere keren aan de lijn gehad maar hoor niets. chatdienst op de site werkt niet. Krijg geen reacties op mijn berichten. Geen contact mogelijk. het adres op de site is een leegstaand pand dat te huur staat. ben bang dat ik ben opgelicht.

Geplaatst op: 03-02-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bozeklant1

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nalatig en laks

TV van Philips besteld, 3 dagen later kreeg ik een telefoontje dat de TV die ik had besteld niet meer werd geleverd, of ik een andere TV van Philips wilde. Dan moest ik nog wel 30 euro bijbetalen. Het werd gebracht als een coulance, want ze zouden me dan 150 euro korting geven. Ik zag dat deze TV op Kijkshop nog goedkoper was, maar dan zonder muurbeugel. Toch ingetrapt helaas. De TV werd geleverd, maar beschadigd aan beide punten aan de onderkant. Inmiddels nu een week bezig met bellen, net voor de 5e keer gebeld. Ik word niet teruggebeld. Advies; niet bij Buymi bestellen!

Geplaatst op: 04-12-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Laura

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leveren grijze import

Ze lossen geen problemen op en blijven de zelfde nonsens typen.

Geplaatst op: 28-12-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Buymi


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alternate logo
Alternate
2 beoordelingen
9
FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buymi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Buymi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buymi actief?

Buymi is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Buymi reviews? Dan kun je naar de website van Buymi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie