BuroSprinter logo

BuroSprinter reviews, ervaringen en beoordelingen

BuroSprinter reviews, ervaringen en beoordelingen
1584
BuroSprinter logo
Website
BuroSprinter
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen BuroSprinter

Wil je graag nieuwe kantoorartikelen in huis halen en een bestelling plaatsen bij BuroSprinter, maar wil je eerst meer teweten komen over deze onderneming? Dan ben je bij deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk alle informatie over de onderneming en kom je te weten of deze BuroSprinter daadwerkelijk betrouwbaar is. Na het lezen van deze informatie, en de ervaringen van reeds bestaande klanten, kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij BuroSprinter een bestellign te plaatsen.

Over BuroSprinter

BuroSprinter is een bedrijf dat zich specialiseert in kantoor- en printartikelen. Het bedrijf beschikt over een modern logistiek distributiecentrum, waar ruim 20.000 producten klaarliggen voor verzending. De klant kan deze eenvoudig via de webwinkel van BuroSprinter bestellen. BuroSprinter heeft als uitgangspunt om een optimaal assortiment aan kantoor- en printer artikelen aan te bieden voor de meest gunstige prijzen op de meest efficiënte manier.

Waarom kiezen voor BuroSprinter?

Indien je op zoek bent naar print- en kantoorartikelen is een bezoekje aan de webwinkel van BuroSprinter zeker de moeite waard. De webwinkel heeft een zeer ruim en compleet assortiment aan producten, van kleine schrijfwaren tot aan grote kantoormachines. Ook biedt het bedrijf bekende topmerken, zoals Canon, Epson en HP. Daarnaast staat BuroSpringer bekend om haar goede service en kun je rekenen op gunstige algemene voorwaarden, zoals gratis verzending vanaf € 39,95, snelle levering, eenvoudig online betalen via iDeal of Creditcard en eenvoudig retouren indien de producten niet geheel naar wens zijn.

Is BuroSprinter betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet in een webwinkel is het altijd raadzaam om te kijken of deze daadwerkelijk betrouwbaar is. Bij BuroSprinter kun je daar echter wel van uitgaan. BuroSprinter is een bekende onderneming met reeds een grote kring aan tevreden klanten en vele positieve beoordelingen. De onderneming werkt samen met diverse bekende merken en voldoet daarnaast aan de gestelde eisen van een goede webwinkel. Zo kun je veilig online betalen, heeft de onderneming haar contact gegevens genoteerd, staat de onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is de website beveiligd met een SSL certificaat. Je kunt de onderneming dus wel degelijk vertrouwen en dus met een gerust hart een bestelling plaatsen.

Klantenservice en klachten

BuroSprinter heeft een toegankelijke klantenservice. Voor vragen, klachten of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of via mail benaderen. Doorgaans word je snel geholpen bij BuroSprinter. Ook kun je contact op nemen met de organisatie middels het online contact formulier. Indien de producten niet naar wens zijn, kun je de producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De klantenservice van BuroSprinter zal de aanvraag dan beoordelen en je vervolgens verdere informeren versturen over de retourprocedure.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een bestelling geplaatst bij BuroSprinter? Schrijf dan een recensie voor andere potentiële kopers. Schrijf bijvoorbeeld of de producten die door BruoSprinter geleverd zijn van goede kwaliteit zijn, of ze aan jouw verwachtingen voldeden en of ze snel werden geleverd. Schrijf daarnaast ook of je goed geholpen bent door BuroSprinter en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Met jouw recensie help je andere mensen om een goede weloverwogen beslissing te maken om wel of niet bij de onderneming een bestelling te plaatsen.

Reviews over BuroSprinter
Gerelateerde bedrijven
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goed geholpen

Bij de levering kwam ik erachter dat er een aantal producten ontbraken. Toen ik daarover heb gebeld werd ik super vriendelijk geholpen door de klantenservice van de site. Binnen een paar dagen was alles opgelost!

Geplaatst op: 29-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper J.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BuroSprinter
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ARBOcentrum logo
ARBOcentrum
1 beoordeling
9
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Bruna logo
Bruna
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BuroSprinter een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BuroSprinter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BuroSprinter actief?

BuroSprinter is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BuroSprinter reviews? Dan kun je naar de website van BuroSprinter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie