Budget Energie logo

Budget Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Budget Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Budget Energie logo
Website
budgetthuis.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Budget Energie

Als het om energie gaat, heb je tegenwoordig echt iets te kiezen. Het aanbod is dermate groot, dat het vinden van de voor jou perfecte leverancier nog best een behoorlijke klus is. Een van de aanbieders van energie is Budget Energie, een aanbieder die je bovendien op meer vlakken van dienst kan zijn. Wij hebben speciaal voor ju de reviews en ervaringen van Budget Energie doorgenomen en hebben er de belangrijkste zaken uitgehaald. Het helpt je bij het maken van de beste keuze.

Over Budget Energie

Budget Energie kan je heel erg veel bieden. Behalve energie in de vorm van 100 procent groene stroom en gas, biedt het ook telecomdiensten aan. Door te kiezen voor specifiek deze aanbieder, heb je in elk geval alles onder één dak en dat wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Ondertussen maken al meer dan één miljoen mensen gebruik van de diensten van Budget Energie. En dat aantal is nog steeds groeiende.

Waarom kiezen voor Budget Energie?

Steeds meer mensen kiezen voor de producten en diensten van Budget Energie vanwege het alles-in-één-pakket dat je aangeboden kan worden. Behalve energie heb je dan ook meteen internet, televisie en bel je via het zeer betrouwbare netwerk van KPN. Ondertussen heeft Budget Energie ook Budget Mobiel nog eens aan het aanbod toegevoegd. Je kiest eveneens voor deze aanbieder omdat al de diensten tegen een zo laag mogelijke prijs aangeboden worden. Bovendien staat Budget Energie bekend als een no-nonsense organisatie die niet van gedoe houdt.

Is Budget Energie betrouwbaar?

Na het lezen van de recensies van bestaande klanten van Budget Energie kan slechts één conclusie getrokken worden: kies je voor deze specialist, dan kies je voor een zeer betrouwbare partner. Bij deze specialist weet je altijd zeker dat je nooit teveel betaalt en dat er altijd sprake is van een zo laag mogelijke prijs. Er wordt gebruik gemaakt van 100 procent groene stroom en gas. Budget Energie is het levende bewijs dat groene stroom per definitie niet duurder is dan andere stroomsoorten. Budget Energie is volledig groen en toch goedkoop. Bij de specialist kun je bovendien heel erg snel je voordeel berekenen. In één oogopslag zie je hoeveel geld je kunt besparen. Het feit dat vrijwel alle bestaande klanten Budget Energie aanbevelen, zegt ook al veel over de betrouwbaarheid van deze onderneming.

Klantenservice en contact

Bij Budget Energie is alles helder. Zonder gedoe sluit je een voor jou perfect contract af met deze betrouwbare leverancier. Mocht je nou een vraag hebben voor de aanbieder of wil je een klacht indienen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Overigens kun je in ‘Mijn Budget’ zelf al bepaalde zaken aanpassen en bijvoorbeeld meterstanden doorgeven. Daarnaast kun je een klacht doorgeven via de chat die je 24/7 ter beschikking staat. Wil je persoonlijk contact omdat sprake is van een complexere vraag, dan kun je ook gewoon bellen met deze aanbieder van groene stroom en gas. Je krijgt dus alle ruimte om vragen te stellen en je ongenoegen kenbaar te maken. De klantenservice is namelijk prima in orde bij Budget Energie.

Wil jij ook beoordelen?

Het moge duidelijk zijn dat je niet zomaar een leverancier van energie kiest. Bovendien is het aanbod erg groot en allemaal beloven ze je de leukste welkomstcadeaus en de hoogste kortingen. En dus zoek je naar informatie die je helpt bij het maken van de beste keuze. Die informatie kun je halen uit de beoordelingen van bestaande klanten. In de recensies lees je altijd onafhankelijke en dus betrouwbare informatie. Die informatie helpt je echt bij het maken van de voor jou beste keuze. Om deze reden willen we je vragen om in de toekomst ook een beoordeling achter te laten. Zo help je andere mensen als die moeite hebben om te kiezen. En geloof ons, het maken van een recensie is slechts een heel kleine tijdsinvestering.

Reviews over Budget Energie

Gerelateerde bedrijven

Engie logo
Engie
8 beoordelingen
7,9
Vandebron logo
Vandebron
3 beoordelingen
7,3
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10
6,3
50% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Budget Energie

Budget Energie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Budget Energie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Budget Energie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Budget Energie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Budget Energie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van budgetthuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters

Stelletje oplichters moeilijk te bereiken en de klanten service is onwijs onbeschoft. Email worden niet beantwoord. Zonder te vragen zijn we ineens klant bij dat KK bedrijf. Nooit om gevraagd ze hebben zelfs onze energie leverancier stop laten zetten. Zonder ons in te lichten contract willen ze niet laten zien. Waardeloos budget oplichters zijn jullie met je maffia praktijken. Jullie klanten service een misschien keertje opvoeden het zijn een stelletje onbeschofte medewerkers.

Geplaatst op: 11-09-2021
Laatst bewerkt op: 11-09-2021
Geschreven door: Sjaak M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Energiecollectie

Ben overgestapt met een energiecollectief naar budget energie en wederom is dat weer enorm geslaagd. Hoop centjes bespaard!

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Instapvoordeel zeker de moeite waard

Ik ben sinds gisteren overgestapt naar Budget Energie en vooral, omdat we een instapbonus kregen! Helaas wordt de 220 euro wel pas verekend bij de jaarrekning waardoor je het niet kan uitgeven, maar het is toch een mooie korting!

Zover ik een beetje heb vergeleken vallen de verbruikersprijzen reuzen mee en zijn deze goed te vergelijken met concurrenten als Nuon en Eneco. Helaas zijn de vaste lasten wel 3 keer hoger? Helaas kwam ik hier pas achter toen ik het al had afgesloten! Zijn nog steeds een stuk goedkoper uit, maar het is natuurlijk niet zo netjes!

Geplaatst op: 02-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Had bij eneco moeten blijven. DOE DIT NiET

Ik ben alleenstaand klant woon in 1 peraoons huis, ik betaal altijd ongeveer 60 permaand. Ik ben naar budget energie overgestapt in 2020 ik krijg dit jaar een nota van 2200 boven op wat ik all betaald had. Klopt van geen meter. Klantenservice geeft aan dat het wel klopt. Dat het inderdaad hoog is maar dat het mij schuld omsat ik de meterstanden niet had ingevuld (wat ik wel had gedaan). Hoe kan 1 persoon in 1jaar 2200euro opbouwen?

Lopende zaak

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 11-06-2021
Geschreven door: Gsan G.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedonderd en bedrogen!

Bedonderd en bedrogen door een Budget Energie medewerker bij een stand van Budget Energie in de MediaMarkt Eindhoven.

Situatie:
Ik heb netjes voor hen ingelogd op de Essent website waar zij helder mijn huidige verbruik konden zien. De adviseur gaf duidelijk aan alle nodige gegevens te hebben en daarop hun voorstel gingen baseren. Ik zal per maand 5 euro minder gaan betalen en ook nog een MediaMarkt tegoedbon van 175 euro krijgen. Dat leek interessant, dus daar heb ik mijn handtekening onder gezet. Helaas kreeg ik daarna het echte voorstel van Budget Energie.... Die was maar liefst 25 euro per maand duurder dan mijn huidige aanbieder.

Er is gerekend met het verkeerde verbruik (of gespeeld met mijn verbruik om lager uit te komen?).

Ik ben bedrogen en bewust bedonderd.

Na contact met de klantenservice word ik helaas niet begrepen en houden ze het op een foutje... ze sturen je van het kastje naar de muur.

Consequentie voor mij?.... veel tijd kwijt, geen maandelijkse 5 euro besparing en ook die 175 euro willen ze terugvorderen. Totaal geen begrip voor mijn kant dus.

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 09-08-2021
Geschreven door: Bas W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Budget Energie. Niet te vertrouwen!

Budget Energie heeft twee maal dit jaar de energie belasting verhoogd in mijn contract. Wettelijk gezien mag dat maar een keer in het jaar gedaan worden. De energie belasting is gekoppeld aan de inflatie.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 22-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budget Energie


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Engie logo
Engie
8 beoordelingen
7,9
Vandebron logo
Vandebron
3 beoordelingen
7,3
ENGIE Zakelijk logo
ENGIE Zakelijk
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budget Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Budget Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budget Energie actief?

Budget Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budget Energie reviews? Dan kun je naar de website van Budget Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie