Budget Energie logo

Budget Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Budget Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Budget Energie logo
Website
budgetthuis.nl
Categorie
Groene energie
Bezoek de website

Budget Energie ervaringen

Lees hier alle Budget Energie ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze energieaanbieder. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Budget Energie, dan kan je jouw Budget Energie ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Budget Energie

De online energieleverancier Budget Energie levert stroom en gas voor een laag tarief. Klanten profiteren Bij Budget Energie van lage energietarieven, en inmiddels zijn al meer dan 100.000 consumenten klant geworden. Via Budget Energie kun je online al je energiezaken regelen. Door complete transparantie, gemak en vrijblijvend voordeel profiteren klanten optimaal. Budget Energie stelt dat de consument jarenlang teveel hebben betaald voor gas en stroom. Budget Energie wil daarom een verandering brengen op de markt van energievoorziening. Als energieleveranciers willen ze echt budget energie leveren en de consument weer acceptabele prijzen laten betalen.

Waarom Budget Energie

Bij Budget Energie krijg je het beste en laagste tarief voor je gas en stroom. Door de overheadkosten laag te houden hoeven geen grote opslagen berekend te worden aan de klant, en dat zie je terug in de lage prijzen. Communiceren met Budget Energie kan via het internet, social media of e-mail. Dit bespaart je veel geld en gaat super snel. Ook zelf je zaken regelen is heel eenvoudig via je eigen account.

Budget Energie producten

Budget Energie heeft heldere energieproducten waar je als consument uit kunt kiezen. Je kan kiezen voor:

Budget Energie variabel

Altijd direct kunnen opzeggen of je energiecontract omzetten naar een vast contract? Kies dan voor Budget Energie Variabel. De prijzen van de energie variëren dan op basis van de marktprijs.

Budget Energie 1 jaar vast

Wil je meer zekerheid kies dan voor Budget Energie 1 jaar vast. Je hebt dan een energiecontract van één jaar. De prijs staat vast en je kan na dat jaar opnieuw een contract afsluiten.

Budget Energie 3 jaar vast

Wil je niet na hoeven denken over je energierekening, kies dan voor de Budget Energie 3 jaar vast optie. Je sluit dan een contact af voor 3 jaar en daarmee heb je voorlopig geen last van prijsstijgingen.

Budget Energie ervaringen en klachten

Ben jij klant bij Budget Energie en wil jij je Budget Energie ervaringen delen? Of heb je probleem gehad met het bedrijf, diensten of de website? Schrijf dan je Budget Energie ervaringen op in een review en geef Budget Energie een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Witgeld logo
Witgeld
3 beoordelingen
8,7
Weight Care logo
Weight Care
15 beoordelingen
6,7
6,9
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Ervaringen met Budget Energie

Budget Energie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Budget Energie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Budget Energie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Budget Energie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Budget Energie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van budgetthuis.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Budget Energie is niet te vertrouwen.

Budget Energie heeft twee maal dit jaar de energie belasting verhoogd in mijn contract. Wettelijk gezien mag dat maar een keer in het jaar gedaan worden. De energie belasting is gekoppeld aan de inflatie.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Energiecollectie

Ben overgestapt met een energiecollectief naar budget energie en wederom is dat weer enorm geslaagd. Hoop centjes bespaard!

Geplaatst op: 16-07-2015
Geschreven door: Frans

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Instapvoordeel zeker de moeite waard

Ik ben sinds gisteren overgestapt naar Budget Energie en vooral, omdat we een instapbonus kregen! Helaas wordt de 220 euro wel pas verekend bij de jaarrekning waardoor je het niet kan uitgeven, maar het is toch een mooie korting!

Zover ik een beetje heb vergeleken vallen de verbruikersprijzen reuzen mee en zijn deze goed te vergelijken met concurrenten als Nuon en Eneco. Helaas zijn de vaste lasten wel 3 keer hoger? Helaas kwam ik hier pas achter toen ik het al had afgesloten! Zijn nog steeds een stuk goedkoper uit, maar het is natuurlijk niet zo netjes!

Geplaatst op: 02-10-2014
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Had bij eneco moeten blijven. DOE DIT NiET

Ik ben alleenstaand klant woon in 1 peraoons huis, ik betaal altijd ongeveer 60 permaand. Ik ben naar budget energie overgestapt in 2020 ik krijg dit jaar een nota van 2200 boven op wat ik all betaald had. Klopt van geen meter. Klantenservice geeft aan dat het wel klopt. Dat het inderdaad hoog is maar dat het mij schuld omsat ik de meterstanden niet had ingevuld (wat ik wel had gedaan). Hoe kan 1 persoon in 1jaar 2200euro opbouwen?

Lopende zaak

Geplaatst op: 11-06-2021
Geschreven door: Gsan G.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Budget Energie. Niet te vertrouwen!

Budget Energie heeft twee maal dit jaar de energie belasting verhoogd in mijn contract. Wettelijk gezien mag dat maar een keer in het jaar gedaan worden. De energie belasting is gekoppeld aan de inflatie.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Bij eindigen contract stap ik zo snel mogelijk over. Ook ik heb op 2 februari mijn meterstanden doorgegeven. De afgelopen jaren moest ik bij betalen. Binnen 10 dagen had ik de jaarafrekening al. Nu is het 19 maart en nog steeds niets binnen. Logisch want deze keer moeten ze mij betalen. Er staat natuurlijk dat je de jaaropgave binnen 8 weken kunt verwachten. Toch wel opvallend dat dit alleen gebeurd als zij moeten betalen. Ik verwacht dat ook mijn maandbedrag omlaag zal gaan. Nu doen ze er dus 2 maanden over zodat ze dus nog 2 keer mijn veel te hoge maandbedrag vangen. Ik verwacht mijn jaarnota dus pas eind maart. Klantvriendelijk? Echt niet. Ook de service aan de telefoon is belabberd slecht.

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: Eric B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budget Energie


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Unive logo
Unive
10 beoordelingen
4
Witgeld logo
Witgeld
3 beoordelingen
8,7
Weight Care logo
Weight Care
15 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budget Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Budget Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budget Energie actief?

Budget Energie is vooral actief in de categorie groene energie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budget Energie reviews? Dan kun je naar de website van Budget Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie