Budget Energie logo

Budget Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

3 beoordelingen • 6,7
Bezoek de website
Budget Energie logo
Budget Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
3 beoordelingen • 6,7
Beoordeling
3 beoordelingen
6,7
5 sterren
33%
4 sterren
33%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
33%
Bestelproces
6,7
Service
6,7
Prijs
6,7
Levering
6,7

Gerelateerde bedrijven

Engie logo Engie
5 beoordelingen
9,2
Vandebron logo Vandebron
1 beoordelingen
10
ENGIEZakelijk logo ENGIEZakelijk
0 beoordelingen
10

Budget Energie ervaringen

Lees hier alle Budget Energie ervaringen en kijk welke beoordeling andere mensen geven aan deze energieaanbieder. Heb je zelf gebruik gemaakt van de producten en diensten van Budget Energie, dan kan je jouw Budget Energie ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Budget Energie

De online energieleverancier Budget Energie levert stroom en gas voor een laag tarief. Klanten profiteren Bij Budget Energie van lage energietarieven, en inmiddels zijn al meer dan 100.000 consumenten klant geworden. Via Budget Energie kun je online al je energiezaken regelen. Door complete transparantie, gemak en vrijblijvend voordeel profiteren klanten optimaal. Budget Energie stelt dat de consument jarenlang teveel hebben betaald voor gas en stroom. Budget Energie wil daarom een verandering brengen op de markt van energievoorziening. Als energieleveranciers willen ze echt budget energie leveren en de consument weer acceptabele prijzen laten betalen.

Waarom Budget Energie

Bij Budget Energie krijg je het beste en laagste tarief voor je gas en stroom. Door de overheadkosten laag te houden hoeven geen grote opslagen berekend te worden aan de klant, en dat zie je terug in de lage prijzen. Communiceren met Budget Energie kan via het internet, social media of e-mail. Dit bespaart je veel geld en gaat super snel. Ook zelf je zaken regelen is heel eenvoudig via je eigen account.

Budget Energie producten

Budget Energie heeft heldere energieproducten waar je als consument uit kunt kiezen. Je kan kiezen voor:

Budget Energie variabel

Altijd direct kunnen opzeggen of je energiecontract omzetten naar een vast contract? Kies dan voor Budget Energie Variabel. De prijzen van de energie variëren dan op basis van de marktprijs.

Budget Energie 1 jaar vast

Wil je meer zekerheid kies dan voor Budget Energie 1 jaar vast. Je hebt dan een energiecontract van één jaar. De prijs staat vast en je kan na dat jaar opnieuw een contract afsluiten.

Budget Energie 3 jaar vast

Wil je niet na hoeven denken over je energierekening, kies dan voor de Budget Energie 3 jaar vast optie. Je sluit dan een contact af voor 3 jaar en daarmee heb je voorlopig geen last van prijsstijgingen.

Budget Energie ervaringen en klachten

Ben jij klant bij Budget Energie en wil jij je Budget Energie ervaringen delen? Of heb je probleem gehad met het bedrijf, diensten of de website? Schrijf dan je Budget Energie ervaringen op in een review en geef Budget Energie een beoordeling.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Budget Energie

profielfoto van Frans
Frans
16-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Energiecollectie

Ben overgestapt met een energiecollectief naar budget energie en wederom is dat weer enorm geslaagd. Hoop centjes bespaard!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Instapvoordeel zeker de moeite waard

Ik ben sinds gisteren overgestapt naar Budget Energie en vooral, omdat we een instapbonus kregen! Helaas wordt de 220 euro wel pas verekend bij de jaarrekning waardoor je het niet kan uitgeven, maar het is toch een mooie korting!

Zover ik een beetje heb vergeleken vallen de verbruikersprijzen reuzen mee en zijn deze goed te vergelijken met concurrenten als Nuon en Eneco. Helaas zijn de vaste lasten wel 3 keer hoger? Helaas kwam ik hier pas achter toen ik het al had afgesloten! Zijn nog steeds een stuk goedkoper uit, maar het is natuurlijk niet zo netjes!

profielfoto van Eric B.
Eric B.
07-04-2021
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Bij eindigen contract stap ik zo snel mogelijk over. Ook ik heb op 2 februari mijn meterstanden doorgegeven. De afgelopen jaren moest ik bij betalen. Binnen 10 dagen had ik de jaarafrekening al. Nu is het 19 maart en nog steeds niets binnen. Logisch want deze keer moeten ze mij betalen. Er staat natuurlijk dat je de jaaropgave binnen 8 weken kunt verwachten. Toch wel opvallend dat dit alleen gebeurd als zij moeten betalen. Ik verwacht dat ook mijn maandbedrag omlaag zal gaan. Nu doen ze er dus 2 maanden over zodat ze dus nog 2 keer mijn veel te hoge maandbedrag vangen. Ik verwacht mijn jaarnota dus pas eind maart. Klantvriendelijk? Echt niet. Ook de service aan de telefoon is belabberd slecht.

Schrijf een review over Budget Energie

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Engie logo Engie
5 beoordelingen
9,2
Vandebron logo Vandebron
1 beoordelingen
10
ENGIEZakelijk logo ENGIEZakelijk
0 beoordelingen
10

Alle subcategorieën uit deze categorie