Brievenbusdirect logo

Brievenbusdirect reviews, ervaringen en beoordelingen

Brievenbusdirect reviews, ervaringen en beoordelingen
1576
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Brievenbusdirect

Brievenbusdirect is geverifieerd door ons expert team. De webshop Brievenbusdirect bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Brievenbusdirect lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Brievenbusdirect. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Brievenbusdirect is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Brievenbusdirect. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Brievenbusdirect.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie stevige brievenbus

Prachitge brievenbus die goed bevestigd zit. Ook lekker groot en daarmee is hij ook geschikt als we er een aantal dagen niet zijn. De service is heel goed en ik ben erg tevreden.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daphne K.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Brievenbusdirect


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kluizen.nl logo
Kluizen.nl
2 beoordelingen
8,5
BouwlampKoning logo
BouwlampKoning
3 beoordelingen
8
Somfy logo
Somfy
8 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Brievenbusdirect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Brievenbusdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Brievenbusdirect actief?

Brievenbusdirect is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Brievenbusdirect reviews? Dan kun je naar de website van Brievenbusdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie