BrewDog logo

BrewDog reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BrewDog reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4455
BrewDog logo
Website
brewdog.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BrewDog

De oprichters van BrewDog raakten uitgekeken op de industrieel gebrouwen bieren en besloten het heft in eigen hand te nemen. Sinds 2007 maken ze milieuvriendelijke craft bieren voor de echte liefhebber. Wil jij meer weten over BrewDog voordat jij besluit om hier jouw bier te bestellen? Lees direct de ervaring van andere klanten zodat jij een goed beeld krijgt van dit bedrijf. Zo kom je te weten waar BrewDog voor staat en wat anderen vinden van de smaak en kwaliteit van de bieren. Lees snel verder!

Over BrewDog

BrewDog is opgericht in 2007 door de Schotse vrienden Martin Dickie en James Watt. Ze vonden de lagers en ales die verkrijgbaar waren maar zielloos en besloten om hun eigen bieren te gaan brouwen. In de beginjaren vulden ze de flesjes met de hand, om ze vervolgens vanuit een busje te verkopen op lokale markten. BrewDog heeft als missie om hun passie voor speciaalbier over te brengen op anderen. In een mum van tijd wordt het bier erg populair, waardoor nieuwe financiering nodig is om te kunnen groeien. Er wordt gekozen voor crowdfunding om een nieuwe brouwerij te financieren in het Schotse Ellon. Dit is een van de meest milieuvriendelijke en technologisch geavanceerde brouwerijen ter wereld. De brouwerij beschikt onder andere over een warmte-terugwinsysteem waardoor het energieverbruik zeer laag ligt. Daarbij wordt er alleen gebruik gemaakt van lokale producten. In 2017 wordt er een extra brouwerij geopend in Columbus, Ohio en in 2019 in het Australische Brisbane. Dit wordt allemaal via crowdfunding gefinancierd door mensen die net zo enthousiast zijn over bier als het team van BrewDog.

Waarom kiezen voor BrewDog

BrewDog wordt mogelijk gemaakt door echte mensen. Het is de missie van BrewDog om te brouwen en hun liefde voor ambachtelijk bier over te brengen op anderen. Het bedrijf is B-Corp-gecertificeerd, wat wil zeggen dat BrewDog voldoet aan de hoogst mogelijke sociale, milieu- en transparantienormen. Zo dragen ze bij aan een betere wereld. Je hebt de keuze uit zeer veel speciaalbieren, waaronder malt, witbier, blond, alcoholvrije bieren en zelfs bier met de smaak van Tony's Chocolonely chocolade! Bestel een compleet pakket, maak kennis met limited editions of haal simpelweg een voorraad van jouw favoriet in huis.

Is BrewDog betrouwbaar?

BrewDog is verkrijgbaar in de meeste supermarkten en heeft een groot klantenbestand. In veel uitgaansgelegenheden staat BrewDog op de bierkaart en het bedrijf heeft brouwerijen in Europa, Amerika en Australië. Vandaag de dag heeft het Schotse bedrijf meer dan 200.000 Equity Punk-aandeelhouders wereldwijd en bij de laatste fondsenwerving haalden ze zelfs een recordbedrag van 31 miljoen pond op. Door reviews over BrewDog te lezen krijg je een duidelijk beeld van dit bedrijf. Ook is er een klantenservice.

Klantenservice en klachten

Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ook vind je op de website een overzicht met veelgestelde vragen. Wellicht vind je hier al het antwoord op jouw vraag. De klantenservice is bereikbaar via e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Drink jij graag een biertje van BrewDog? En wil je andere bierliefhebbers helpen bij het maken van de juiste keuze? Deel dan jouw BrewDog review op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat jouw favoriete bier is, wat je vindt van de smaak en kwaliteit van het bier en of je jouw vrienden aanraadt om BrewDog-bier te drinken. Had je jouw bestelling snel in huis? En hoe is eventueel contact met de klantenservice verlopen?

Reviews over BrewDog

Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met BrewDog

Het bedrijf BrewDog is geverifieerd door ons. De webshop brewdog.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BrewDog is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BrewDog maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van brewdog.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van brewdog.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over BrewDog


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Wijny.nl logo
Wijny.nl
2 beoordelingen
9
Innovino logo
Innovino
2 beoordelingen
7,5
Cocktails Per Post logo
Cocktails Per Post
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BrewDog een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over BrewDog. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BrewDog actief?

BrewDog is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en bier.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BrewDog reviews? Dan kun je naar de website van BrewDog gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie