Breeze logo

Breeze reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Breeze reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4504
Breeze logo
Website
Breeze
Categorie
Dating

Reviews en ervaringen Breeze

Vroeger was daten een echte rompslomp. Je moest al iemand kennen die je kon matchen met een mogelijke partner en dan nog wist je niets van de persoon in kwestie. Vandaag de dag is dat dankzij datingapps wel even iets anders. Nog voor een eerste ontmoeting heb je vaak al even gepraat, ken je al interesses en weet je al hoe hij of zij eruit ziet. Maar ook heel wat mysterie is verloren. Ben jij op zoek naar een datingapp die echt de moeite waard is? Die terug naar de roots gaat? Dan kan je misschien eens Breeze proberen. Maar wat zijn de ervaringen van gebruikers van Breeze? Zijn hun beoordelingen goed? Op deze pagina vind je alle reviews over Breeze geschreven door echte gebruikers van de app. Zo geniet jij van een eerlijke mening!

Over Breeze

Breeze is in essentie een datingapp en is een vrij nieuwe speler op de markt. Breeze kiest daarbij voor een unieke insteek die het van heel wat andere dating apps onderscheidt. Het idee van Breeze is immers om daten terug naar de roots te brengen en het de gebruikers gemakkelijk te maken om op date te gaan. Wat betekent dat? Dat je niet kunt chatten, enkel ontmoeten. Dat betekent concreet dat je zelf niet kan swipen door profielen. De app zelf matcht elke dag maximaal twee profielen die goed bij jou passen. Geef je aan dat je interesse hebt? Vergeet dan het starten van de chat. Bij Breeze ga je meteen op date. Je geet aan wanneer je exact beschikbaar bent en je krijgt een melding wanneer je waar moet zijn om een match te ontmoeten!

Waarom kiezen voor Breeze?

Het grote selling point van Breeze is natuurlijk dat het ontzettend gemakkelijk is om snel op date te gaan op deze manier. Bovendien is er heel wat meer gezonde spanning dan bij veel andere opties op de markt. Daarenboven is Breeze volkomen gratis te gerbuiken. Het enige wat jij moet doen is een profiel aanmaken. Dit kan je doen door je aan te melden met jouw telefoonnummer. Jouw profiel maak je dan op orde met de nodige foto’s en de nodige informatie en ten slotte geef je via een tag cloud jouw belangrijkste interesses weer. Ook kan je op jouw profiel jouw matchvoorkeuren aanpassen. Dit gaat om criteria zoals stad, leeftijdsgrenzen en zelfs lichaamslengte. Goed om te weten is dat je door het ontbreken van betalende lidmaatchappen je ook nooit betaalgegevens hoeft te delen!

Is Breeze betrouwbaar?

Breeze is een gratis dating app die een dienst aanbiedt. De app beschikt over een eigen helpdesk die je bij problemen en/of vragen aan kunt schrijven. Bovendien vertelden we je het al: het ontbreken van betalende lidmaatschappen zorgt er ook voor dat er geen betalingsgegevens zijn die eventueel kunnen lekken. Goed om te onthouden is wel dat Breeze samenwerkt met heel wat belangrijke uitgaansgelegenheden in Nederland. Concreet betaal je bij een date per persoon drie euro aan deze etablissementen. Dat betekent ook dat Breeze wel betrouwbaar moet zijn om samen te kunnen werken met deze bedrijven die hun naam aan de app verbinden. Wel is het zo dat het privacybeleid niet geheel duidelijk is. Door de band genomen is er echter geen reden om Breeze niet te vertrouwen!

Klantenservice en klachten

Met de klantendienst van Breeze in contact komen? Dat is vrij simpel. Op de app kan je op heet menu op de knop met de spraakballon tikken. Via deze knop kan je meteen een berichtje typen en versturen richting de klantendienst. Ook kan je online het mailadres van de helpdesk van Breeze terugvinden. Handig hierbij is dat je meteen een bijlage mee kunt sturen richting de helpdesk. Bijvoorbeeld een schermafbeelding van het probleem in kwestie. In de regel krijg je binnen de werkdag een antwoord van de klantendienst. Heb je een klacht? Dan neem je op dezelfde manier contact op met Breeze. Het inhoudelijk antwoord bij een klacht kan tot maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een echte specialist in dating apps? Of heb je enkel met Breeze ervaring? Hoe dan ook zijn wij benieuwd naar jouw beoordeling van Breeze. Vond je het systeem goed werken? Hoe verloopt zo’n date nu exact? Was je tevreden met het algoritme en de matches die je kreeg? Hoe zou je de locaties voor de dates beoordelen? Schrijf jouw review over Breeze op deze pagina en help romantische zielen aan een partner!

Reviews over Breeze

Gerelateerde bedrijven

Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Breeze

Breeze is geverifieerd door ons expert team. De webshop Breeze bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Breeze lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Breeze. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Breeze is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Breeze. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Breeze.

Geplaatst op: 21-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Breeze


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Opzoeknaarjou.nl logo
Opzoeknaarjou.nl
2 beoordelingen
9
Ourtime.nl logo
Ourtime.nl
4 beoordelingen
5,5
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Breeze een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Breeze. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Breeze actief?

Breeze is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Breeze reviews? Dan kun je naar de website van Breeze gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie