Breathesafe logo

Breathesafe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Breathesafe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2560
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Breathesafe

Het bedrijf Breathesafe is geverifieerd door ons. De webshop Breathesafe is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Breathesafe is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Breathesafe maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Breathesafe is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Breathesafe. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Breathesafe.

Geplaatst op: 25-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede mondkapjes!

Ik ben een basisschool leraar en was op zoek naar goede mondkapjes voor mijn hele klas. Ik heb deze hier besteld en ze waren super goedkoop in vergelijking met concurenten. Ze waren op tijd binnen en zijn verder heel confortabel in gebruik!

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria P.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Breathesafe


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Revitaltrax logo
Revitaltrax
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Breathesafe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Breathesafe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Breathesafe actief?

Breathesafe is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Breathesafe reviews? Dan kun je naar de website van Breathesafe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie